alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.317
- Πόντοι
- 8.006
Αδυναμια δανεισμου με λογικο επιτοκιο. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.Mόνο η Ελλάδα πέρασε κρίση;
alex τί είναι: ''κρίση''; Tί πάει να πει; Τί σημαίνει;
Αδυναμια δανεισμου με λογικο επιτοκιο. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.Mόνο η Ελλάδα πέρασε κρίση;
Και γιατί πέσανε οι δουλειές τρόμπα;πέσανε οι δουλειές και δεν γίνεται τζίρος ....
αλλά που να ξέρεις εσύ σάμπως έχεις δουλέψει ποτέ σου
Μπορείς να μας πείς τι έλεγε ο Σαμαράς ΠΡΙΝ κερδίσει τις εκλογές και τι έκανε ΑΦΟΥ τις κέρδισε ?Επειδη ειναι ο μονος που εχει προταση και κυβερνητικο σχεδιο και βγαζει τη χωρα απο την κριση. Εσυ γιατι υποστηριζεις Τσιπρα? Ειναι πιο νεος και εχει πιο μαυρο μαλλι?
Mόνο η Ελλάδα πέρασε κρίση;
ο σπουγκενας θα τα πεταξε τυπεεχει ρευμα ο προεδρος τυπε![]()
Και πώς ακριβώς αυτό θα στρώσει όταν συνεχίζεις να δανείζεσαι;Αδυναμια δανεισμου με λογικο επιτοκιο. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Οχι. Θα μου πειτε ΕΣΕΙΣ γιατι υποστηριζετε Τσιπρα.Μπορείς να μας πείς τι έλεγε ο Σαμαράς ΠΡΙΝ κερδίσει τις εκλογές και τι έκανε ΑΦΟΥ τις κέρδισε ?
εσένα δεν σε γαμάω φύγε,μαζί σου δεν μου κάνει κου-κουκριση πανικου που εχει πιασει τον τσυριζα

Εισαι βλακας?Και πώς ακριβώς αυτό θα στρώσει όταν συνεχίζεις να δανείζεσαι;
ΔΕΝ υποστηρίζω Τσίπρα.Οχι. Θα μου πειτε ΕΣΕΙΣ γιατι υποστηριζετε Τσιπρα.
Θα κανει εναν νομο που θα λεει "απο αυριο ολα ειναι καλα".
Ακομη αναρωτιουνται γιατι δεν απογειωνονται τύπεκριση πανικου που εχει πιασει τον τσυριζα

ο τσιπρας εχει κυβερνησει για να κριθει τυπε;ας κυβερνησει και εδω ειμαστε να τον κρινουμε.Οχι. Θα μου πειτε ΕΣΕΙΣ γιατι υποστηριζετε Τσιπρα.
οχι,χρεωκοπησε απο τις τυροπιτες που αγοραζα χωρις αποδειξη.αν τωρα περνουν αι βολευται απο 4000 εκαστος,σκεψου τι περνανε επι ΄90 ΄00,κλεινοντας ταυτοχρονα ασυστολα εργοστασια το ενα πισω απο τάλλο και παιρνοντας τη μιζα-δανειο τη μια πισω απο την αλλη.οχι,δικιο εχεις δεν φταινε αυτοι,οι αλλοι φταινε."α και ου και δαπ νουδουφουκου".
Η Ελλαδα περασε την μεγαλυτερη κριση του αιωνα. Αν περιμενατε να γινει ανωδυνως, ειστε αφελεις.
Επισης ειστε διπλά αφελείς αν θεωρειτε οτι η ελλαδα χρεωκοπησε απο τις κλεψιές.
Ναι και κάπως έτσι δημιουργούνται οι ''κρίσεις'' και την πληρώνει ο εργαζόμενος...Εισαι βλακας?
Το υγιές ειναι να δανειζεσαι. Ολα τα κρατη δανειζονται.
Και εξοφλουν τα δανεια με την αναπτυξη που παραγουν τα δανεια.
Την αλφαβητα θα αρχισουμε τωρα? Ειναι κουραστικο.
Υποσχεθηκε να σωσει την χωρα απο την καταστροφη και το πραγματοποιει.Μπορείς να μας πείς τι έλεγε ο Σαμαράς ΠΡΙΝ κερδίσει τις εκλογές και τι έκανε ΑΦΟΥ τις κέρδισε ?
φίλε αν εχεις ξενοδοχεια παω πασο καλα κανεις και τον ψηφιζειςΕπειδη ειναι ο μονος που εχει προταση και κυβερνητικο σχεδιο και βγαζει τη χωρα απο την κριση. Εσυ γιατι υποστηριζεις Τσιπρα? Ειναι πιο νεος και εχει πιο μαυρο μαλλι?
Δηλαδη εγω που δεν εχω δανειστει ποτε στην ζωη μου ειμαι αρρωστος :SΕισαι βλακας?
Το υγιές ειναι να δανειζεσαι. Ολα τα κρατη δανειζονται.
Και εξοφλουν τα δανεια με την αναπτυξη που παραγουν τα δανεια.
Την αλφαβητα θα αρχισουμε τωρα? Ειναι κουραστικο.
Και το γυμνο καλωδιο με το ρευμα δεν εχω πιασει, αλλά ξερω οτι αν το κανω θα γινω καρβουνο.ο τσιπρας εχει κυβερνησει για να κριθει τυπε;ας κυβερνησει και εδω ειμαστε να τον κρινουμε.