manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 6.650
- Πόντοι
- 9.195
Η Ρένα είναι μια ευγενική και αριστοκρατική ρωσίδα. Γυρω στα 40+δεν ηθελα να προσβαλω τον τιμημενο zero.ε ολο τον σεβασμο,γιατι ειμαι νεος στον χωρο.Απλα διαβασα για μια τετοια Ρενα στις αρχικες σελιδες και ρωταω αν ειναι αυτη.Ευχαριστω!!!
Η Ρένα είναι μια ευγενική και αριστοκρατική ρωσίδα. Γυρω στα 40+
Φοράει πάντα κάλτσες δικτυωτές και έχει ξανθό και σχετικά κοντό μαλλί.
Γλυφει πάρα πολύ ωράια.
Τώρα αν γλύφει και εκεί που λές και αν βάζει και δάκτυλο δεν το ξέρω.
Σε εμένα που την πήρα τρεις φορές δεν πήρε τέτοια πρωτοβουλία….
Αν το ζητήσεις όμως πολύ πιθανό να το κάνει.
Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε…
Πάντως το δικό της κουλούρι δεν το δίνει δυστυχώς…..
καλό "βόλι"....![]()
Ευχαριστω για την αμεση απάντηση!!!!Τα σεβη μου και αποχωρω προς τερψην και διαπιστωση!!!Θα ενημερωσω παραυτα!!!
στα δυο μαγαζια που ανεφερες, ολα τα τεμαχια ψηνουν. για τα υπολοιπα ριξε μια ματια www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10265.0]εδώ[/url]Γεια σας συναγωνιστές παρότι χρόνια στην πουτανόπιατσα , δεν έχω επισκεφτεί τα εν λόγω μαγαζιά.
Έχω διαβάσει τα παραπάνω και έχω καταλήξει ότι πρέπει να επισκεφτώ το Σολομού ή το Στουρνάρι.
Για να μην φάω κανένα παλτό μια διευκρίνηση θέλω από τους παλιούς. Για να παίξει μπριζόλα όπως λέτε το ζητάς πριν μπεις στο δωμάτιο από την τσατσά για να σου προτείνει τις κοπέλες που προσφέρουν την συγκεκριμένη υπηρεσία , ή ζητάς κάποια κοπέλα που ξέρεις ότι το προσφέρει και της το ζητάς σαν εξτρά στο δωμάτιο ?
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων .
Γεια σας συναγωνιστές παρότι χρόνια στην πουτανόπιατσα , δεν έχω επισκεφτεί τα εν λόγω μαγαζιά.
Έχω διαβάσει τα παραπάνω και έχω καταλήξει ότι πρέπει να επισκεφτώ το Σολομού ή το Στουρνάρι.
Για να μην φάω κανένα παλτό μια διευκρίνηση θέλω από τους παλιούς. Για να παίξει μπριζόλα όπως λέτε το ζητάς πριν μπεις στο δωμάτιο από την τσατσά για να σου προτείνει τις κοπέλες που προσφέρουν την συγκεκριμένη υπηρεσία , ή ζητάς κάποια κοπέλα που ξέρεις ότι το προσφέρει και της το ζητάς σαν εξτρά στο δωμάτιο ?
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων .
H Ρένα που ψάχνεις είναι milf και δουλεύει σε ένα από τα δύο της Σολωμού.δεν ηθελα να προσβαλω τον τιμημενο zero.ε ολο τον σεβασμο,γιατι ειμαι νεος στον χωρο.Απλα διαβασα για μια τετοια Ρενα στις αρχικες σελιδες και ρωταω αν ειναι αυτη.Ευχαριστω!!!
εδω εχουν γραφτεί περισσότερα για την ιλιάδα απ'ότι έχει γράψει ο όμηρος.
εχθές τελικώς πήγα Στουρνάρη (δεν μου άνοιξαν στην Γ΄Σεπτεμβρίου αφού εκεί πήγα πρώτα για την Ήρα)και δοκίμασα την Άντζελα με ελαφρώς ασιατική εμφάνιση μικροκαμωμένη,πολύ ευγενική και γενικώς πρόθυμη, μασάζ άνω του μετρίου αλλά μέχρι εκεί. παρά την προθυμία της δεν έχει αυτό το...κάτι. δυσκολεύομαι να την χαρακτηρίσω σαν gfe αλλά σίγουρα δεν είναι και ...γκόμενα που σου ξυπνάει άγρια ένστικτα. τέλος πάντων δεν λυπάσαι τα χρήματά σου, αλλά δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο.
απο την περιγραφη, αυτη δειχνει να ειναι. κανουν αλλαξοκωλιες η μαρνη με τη στουρναρη..ποια Ατζελα ειναι - η πρωην Μαρνης28-Καλλιροης προβληματικο κουδουνι?
Θα πρότεινα, στις ανταποκρίσεις να συμπεριλαμβάνουμε και το θέμα της καθαριότητας. Δηλαδή, μετά το γεύμα υπήρξε το απαραίτητο πλύσιμο ή γρήγορο σκούπισμα της επίμαχης περιοχής με χαρτί, βρεγμένο ή μη. Νομίζω ότι είναι σημαντικό το θέμα κι αν αρχίσουμε να το θίγουμε, ενδεχομένως οι θεραπεύτριες να γίνουν πιο σχολαστικές.