nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Έλα... μην πλανάς τα νίκς...![]()
![]()
Βγάλε αυτή την αηδία από αβαταρ και βάλε κι εσύ μια φωτό ψεύτικη όπως κάνουν όλες οι γυναίκες του φόρουμ! Σαν χάρη κάντο μας!
Έλα... μην πλανάς τα νίκς...![]()
![]()
Μακάρι να μπορούσα να γίνω σταμότυπος! Να κοπροσκυλιάζω όλη μέρα και μόνη μου έγνοια να είναι οι πατούσες και ο τζόγος!
Μακάρι να μπορούσα να γίνω σταμότυπος! Να κοπροσκυλιάζω όλη μέρα και μόνη μου έγνοια να είναι οι πατούσες και ο τζόγος! Δυστυχώς κάποιοι χρειάζεται να δουλεύουμε...
Μα που στον πούτσο πήγαν όλοι;;![]()
Που ειν ο Lakis,η Rose,ο Alex κλπ;;
Σου λειψαμε?Μα που στον πούτσο πήγαν όλοι;;![]()
Που ειν ο Lakis,η Rose,ο Alex κλπ;;
Νόμιζα πως αυτό το thrend ήταν πάντα κατάμεστο από συμφορουμίτεςΣτο αλλο θρεντ![]()
ναι αλεξ εσυ του ελειψεςΣου λειψαμε?
Λιγάκι.Παράτα ρε μαν τα προεκλογικά ποσταρίσματα και έλα στις επάλξεις.Αφού είπαμε:ΠΑΛΙ ΝΔ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΌΜΜΑ!!Σου λειψαμε?
Να γυρισει και η Ροζυ και βλεπουμε.Λιγάκι.Παράτα ρε μαν τα προεκλογικά ποσταρίσματα και έλα στις επάλξεις.Αφού είπαμε:ΠΑΛΙ ΝΔ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΌΜΜΑ!!![]()
Την έκανε λαχείο ο Μήτσος τελικάτον πηρε ο μητσος δωρο για τα πακια στο παρκο
Τελικά ο ΥΠΕΡ-ΜΕΓΕΝΘΥΝΤΗΣ πέους του Rocco αγοράστηκε;![]()
τον πηρε ο μητσος δωρο για τα πακια στο παρκοΤελικά ο ΥΠΕΡ-ΜΕΓΕΝΘΥΝΤΗΣ πέους του Rocco αγοράστηκε;![]()
Υπαρχουν πιθανοτητες απο εναν που λεει οτι την εχει σαν ενος μωρου![]()
![]()
![]()
![]()
Μακάρι να μπορούσα να γίνω σταμότυπος! Να κοπροσκυλιάζω όλη μέρα και μόνη μου έγνοια να είναι οι πατούσες και ο τζόγος! Δυστυχώς κάποιοι χρειάζεται να δουλεύουμε...
Το θάνατο εννοείς τύπε;;Πολύ τρομακτικό name...