aktinologos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σιγά την ματζαφλάρα!!!Και τι είναι 22cmΚαι ο ροκο λεει οτι τον εχει 22εκ αν και δε βγαινουν τα νουμερα με τα 9 χρονια γυμναστικης.
Πρεπει να τον πιστεψουμε?

Σιγά την ματζαφλάρα!!!Και τι είναι 22cmΚαι ο ροκο λεει οτι τον εχει 22εκ αν και δε βγαινουν τα νουμερα με τα 9 χρονια γυμναστικης.
Πρεπει να τον πιστεψουμε?
Σιγά την ματζαφλάρα!!!Και τι είναι 22cm![]()
Προφανως δεν καταλαβες για ποιον λεω,ο τυπος παει για το ρεκορ γκινες πλεον![]()
Προφανως δεν καταλαβες για ποιον λεω,ο τυπος παει για το ρεκορ γκινες πλεον![]()
Ήρωας.
Πόσους κώλους έχει γαμήσει ο τεράστιος ....
![]()
Δεν το ήξερα μαν.Νόμιζα πως ήταν απλά μια από τις πρώην του Άλεξ
Καλά θα προσέχω λοιπόν..Και δεν μου λες έχεις διάθεση σήμερα να βάλες κάτι πιο αποκαλυπτικό ή θα σε πιάσουν πάλι οι ντροπές;τι λε ρε νεο. εγω εχω χρονια συζυγο τον τζι ελ.- και να προσεχεις τα λογια σου
Καλά θα προσέχω λοιπόν..Και δεν μου λες έχεις διάθεση σήμερα να βάλες κάτι πιο αποκαλυπτικό ή θα σε πιάσουν πάλι οι ντροπές;![]()
Να πέσεις στα τέσσερα.Γίνεται;εχεις καταλαβει οτι ειμαι 78 ετων;τι μου ζητας
Να πέσεις στα τέσσερα.Γίνεται;
Οι 78χρονες δεν μπαίνουν στα bourdelacom και τέτοια ώρα κοιμούνταιστην ηλικια μου θα με παν τεσσεροι![]()
εγω εχω αυπνιες φοβαμαι μηπως χασω την συνταξηΟι 78χρονες δεν μπαίνουν στα bourdelacom και τέτοια ώρα κοιμούνται![]()
Βάλανε γυμνόστηθες της wilde στο σπαμ:
:S
Ο παπαζόλ λέει ότι του την πάσαρε ο Άλεξ.
εχει και τα τυχερα του να εχεις φιλο τον αλεξ να σου κανει πασα τετοια μουνιαΒάλανε γυμνόστηθες της wilde στο σπαμ:
Έλα... μην πλανάς τα νίκς...Βάλανε γυμνόστηθες της wilde στο σπαμ:
τύπε το σταμοτύπος δεν είναι βρισιά είναι μέγιστη φιλοφρόνησηγαμησες Σταμοτυπε ?