Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
The story should be, κυκλοφορείς με Δούκισσα και ξενοπηδάς το μαγκάκι.
εδώ άλλοι δίνουν ένα σωρό λεφτά για κάτι θωρηκτά Ποτέμκιν στη φυλής..άστο,άβυσσος!-στο μεταξουργειο αν την εβλεπα ουτε 1 ευρω δεν θα εδινα,απλως θα προσπερνουσα.
Ενώ όλοι οι υπόλοιποι που δεν πήδαγαν μία από τις δύο ή καμία από τις δύο δεν το ξεχειλώνουν?Καλα, εσυ το ξεχειλωσες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Α ξεχασα να γραψω οτι ειναι και βλαχαδερο!![]()
εσυ ειπαμε στη belladonnaΑ ξεχασα να γραψω οτι ειναι και βλαχαδερο!![]()
The story should be, κυκλοφορείς με Δούκισσα και ξενοπηδάς το μαγκάκι.
o ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ του ΚΟΛΟΥ[size=20pt]ΤΖΑΒΕΛΛΑ, ΤΖΑΒΕΛΛΑ, ΤΖΑΒΕΛΛΑ,
ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑ 'ΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ
ΤΖΑΒΕΛΛΑ, ΤΖΑΒΕΛΛΑ, ΤΖΑΒΕΛΛΑ,
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΨΩΛΕΣ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΑ-ΜΠΕΛΑ
ΦΕΡ' ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΑΡΗ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ
ΣΤΗΝ ΒΙΖΙΤΑ, Η ΑλεξανδΡακΗ ΠΡΩΤΗ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥΡΝΕ ΣΤΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ...[/size]
Σύντροφε, και εγώ μεγάλος άνθρωπος είμαι, αλλά δεν είμαι κορεσμένος.Μεγάλη κουβέντα τύπε! Βέβαια εγώ επειδή είμαι μεγάλος άνθρωπος και κορεσμένος και πλέον θεωρώ το σεξ μάλλον υπερεκτιμημένο αν είχα την Δούκισσα γκόμενα θα καθόμουν φρόνιμα. Και να μου την έπεφτε το πουτανί το άλλο (που λέει ο λόγος) θα απέφευγα να την πηδήσω.
ηγετηςΣύντροφε, και εγώ μεγάλος άνθρωπος είμαι, αλλά δεν είμαι κορεσμένος.
Άλλωστε οι γυναίκες είναι σαν τα λεφτά, ποτέ δεν έχεις αρκετά.
Κατά τα λοιπά, μπορεί να λες ότι θα καθόσουν φρόνιμος με την Δούκισα, αλλά όπως λέει και ο μέγιστος Σίλβιο, δείξε μου μία μουνάρα να σου δείξω έναν τύπο που την έχει βαρεθεί.
![]()
σε αυτο συμφωνω αλλα δεν κρατας μονο αυτο απο ολη του την ζωη...Στα σχεδόν 80 βέβαια, με το να "αρραβωνιάζεται" μάλλον γραφικός γίνεται...
Σύντροφε, και εγώ μεγάλος άνθρωπος είμαι, αλλά δεν είμαι κορεσμένος.
Άλλωστε οι γυναίκες είναι σαν τα λεφτά, ποτέ δεν έχεις αρκετά.
Κατά τα λοιπά, μπορεί να λες ότι θα καθόσουν φρόνιμος με την Δούκισα, αλλά όπως λέει και ο μέγιστος Σίλβιο, δείξε μου μία μουνάρα να σου δείξω έναν τύπο που την έχει βαρεθεί.
![]()
σε αυτο συμφωνω αλλα δεν κρατας μονο αυτο απο ολη του την ζωη...