Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.358
- Πόντοι
- 12.756
στο πανω η' στο κατω ζεφυρι μενεις? για να υπολογισω
Γλυφαδα περιοχη γκολφ , και ειναι πολλα τα τετραγωνικα Λιακο.....
οσο μου ηρθε χαρατσι παιζει να βγαζεις εσυ σε 4 χρονια
στο πανω η' στο κατω ζεφυρι μενεις? για να υπολογισω
ωραίος είσαι ούτε λ;ιγο ούτε πολύ ..θέλεις τη μισή ...![]()
Μουνε-εθνική Ελλάδος
![]()
λαίφ μην φύγεις ..όπου νάναι θα πέσει πολύ χρήμα .......κρατησου από κάπου μην σε πάρει τοκύμα της ανάπτυξης

Πουσαι........απ τον τσακωμο τουs προβλεπω οτι θα βγει πλεονασμα και για το 2016....Εχει παντεσπανι η δουλεια

--Ναι παρακαλω τον κυριο Γιαννη , ναι τον Στουρναρα
---Μεινετε στην γραμμη παρακαλω θα γινουν αποκαλυψειs![]()
![]()

πριν ειπες 10.. τωρα 4 ... ναι , ισως το σπιτι σου το βγαζω σε 4 χρονια.. τωρα ειδικα που εχουν και πιατσα οι πουτανες εκει ... πεφτουν και τα σπιτια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχει καλες ευκαιριες τωρα , πουλανε τα παιδια ενος βιομηχανουν φαρμακων που τεζαρε το δικο του .. 1.6μυρια κανει και το δινουν 800χιλιαρικα ..καινουργιο σχεδον ..απλα θελει και ενα 50 χιλιαδες το χρονο συντηρηση λιμενισμο κτλ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΝΗΣΕΙΣ ..αν πας και καμια βολτα , σε βλεπω να μην πας χωριο για πασχα και να σουβλιζεις στην Μαρινα Ζεας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λιακο το 10 ηταν λαθος , το εκανα 30 , σε υπολογισα υψηλομισθο ..δεν μου ειναι ευκολες πραξεις με μικρα νουμερα..
Το χαρατσι παιζει να ειναι κοντα στα 4 , το χαρατσι μονο , οχι η αξια του ακινητου .. ;)
Εδω που ειμαι εχει να μπει πωλητηριο σε σπιτι πανω απο 10 χρονια , δεν εχουν προβλημα τυπε για να τα πουλησουν ...για χομπι τα συντηρούν
αφου καμαρωνει ο γυφτος που επιασε σπιτι στη γλυφαδα , εγω θα βγω με κοτερο και στ @@ μου

έτσι όπως πάει, θα το αγοράσει μόνο και μόνο για να κάνει μπαν τον άλλον.Έχεις σκεφτεί να αγοράσεις το bourdela;

έτσι 'οπως τα λεει ο νιπλ.... όταν εγώ φταρνίζομαι ...αυτός πρέπει να μην κοιμάται....Πουσαι........απ τον τσακωμο τουs προβλεπω οτι θα βγει πλεονασμα και για το 2016....Εχει παντεσπανι η δουλεια

.... 
έτσι όπως πάει, θα το αγοράσει μόνο και μόνο για να κάνει μπαν τον άλλον.
εντιτ: και μετά θα το κλείσει![]()

Έχεις σκεφτεί να αγοράσεις το bourdela;