kostas8000
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2011
- Like
- 181
- Πόντοι
- 16
(Αν ειδες, κατι προσεθεσα στο comment μου ;))
ο ορος ιδια κεφαλαια είναι πολύ πονηρος στα λογιστικα ξερεις,εκει μπορει κα κρυβουν και δανεισμο ή ακομα και υποχρεώσεις προς τριτους
(Αν ειδες, κατι προσεθεσα στο comment μου ;))
ο ορος ιδια κεφαλαια είναι πολύ πονηρος στα λογιστικα ξερεις,εκει μπορει κα κρυβουν και δανεισμο ή ακομα και υποχρεώσεις προς τριτους
Οχι, τα Ιδια Κεφαλαια ειναι καθαρη περιουσια των μετόχων. Εσυ το μπερδευεις με το Ενεργητικο (Ιδια Κεφαλαια + Υποχρεωσεις).
όταν managareis....εισαι manager, υπαλληλος, κατι τετοιο και οχι επιχειρηματίας και αυτο δεν ειναι κακοΟταν μανατζαρεις 5-6 δισ., δεν λεγεσαι και μπακαλης...
ERP = Enterprise Resource Planning (software διαχείρισης αποθηκών, χρημάτων, ...)
SAP = ο μεγαλύτερος κατασκευαστής software ERP (Γερμανία)
Opex = Operational Expenditure (λειτουργικό κόστος)
Δεν έχω άποψη για το μέλλον της μετοχής.εγω θελω την αποψη του ΠΥΡΑΥΛΟΣ για την μετοχή κουες,την πιστευει για επανω ή θα παει σε τιμες κατω από τα 4€
εκτιμησεις κανουμε δεν θα παρουμε κεφαλια ουτε θα στιγματίσουμε κανενα
εγω πιστευω πως μακροπρόθεσμα δλδ σε 2-3 χρονια η μετοχή θα παει στα 10€ στο ενδιαμεσο θελω να δω τι πιστεουν και οι υπολοιποι ότι θα παει
Οχι, τα Ιδια Κεφαλαια ειναι καθαρη περιουσια των μετόχων. Εσυ το μπερδευεις με το Ενεργητικο (Ιδια Κεφαλαια + Υποχρεωσεις).
Ενεργητικό οι υποχρεώσεις ????![]()
![]()
![]()
Νταξει, ολοι καταλαβαμε τι εννοω
γιατί είναι ενεργητικό τα ίδια κεφάλαια ???
Παμε παλι
Ενεργητικο = Ιδια Κεφαλαια + Υποχρεωσεις
Διαφωνει κανεις??
Το Ενεργητικό του Ισολογισμού μιας εταιρίας δηλαδή, καταγράφει το σύνολο των Περιουσιακών Στοιχείων που κατέχει, καθώς και το σύνολο των Απαιτήσεων της έναντι τρίτων δανειστών.
Παμε παλι
Ενεργητικο = Ιδια Κεφαλαια + Υποχρεωσεις
Διαφωνει κανεις??
απολύτως
Εσυ ζεις απ' αυτο το πραγμα?? :S