Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
γιατι να κανουν νοθεια;;; Ελληνοποιουν μερικες χιλιαδες, μοιραζουν μερικα 50€ρα, κανουν αρκετα ρουσφέτια και ταζουν καργα...
Κερνανε και λιγο σαξες στορι και λιγο φοβο για τον κομμουνιστικο κινδυνο του τσιριζα και εδεσε η σαλτσα ;)
Τιποτα δεν παιχτηκε.
Οποιος ξερει ελαχιστα απο ελληνικες εκλογες, γνωριζει οτι παντα η ΝΔ καταληγει 2-3 μοναδες κατω απο το αρχικο 10% των εκλογικων τμηματων.
Κι αυτο γιατι μπαινει τελευταια η Β Αθηνων. Οπου υπολειπεται αρκετα.
Εγω ηξερα και τοτε, οτι εφοσον προηγειτο μονο μια μοναδα, θα εχανε.
Οποιος βγηκε να πανηγυρισει τοτε, ηταν μεγαλο ζώον.
Εξαλλου και το 2012 αυτο εγινε. Απο 20-21% ξεκινησε το Μάιο του 2012 η ΝΔ και κατεληξε στο 18,8%.
Αυτα ειναι γνωστα.
Το προηγουμενο ποσταρισμα μου σου φανηκε μαλλον δυσνοητο και προτιμησες κατι πιο απλο ε?
ολα τα εξιτ πολς δηλαδη περιμεναν την β αθηνας;; δεν νομιζω...τελοσπαντων καθικια ειναι ολοι τουςΤιποτα δεν παιχτηκε.
Οποιος ξερει ελαχιστα απο ελληνικες εκλογες, γνωριζει οτι παντα η ΝΔ καταληγει 2-3 μοναδες κατω απο το αρχικο 10% των εκλογικων τμηματων.
Κι αυτο γιατι μπαινει τελευταια η Β Αθηνων. Οπου υπολειπεται αρκετα.
Εγω ηξερα και τοτε, οτι εφοσον προηγειτο μονο μια μοναδα, θα εχανε.
Οποιος βγηκε να πανηγυρισει τοτε, ηταν μεγαλο ζώον.
Εξαλλου και το 2012 αυτο εγινε. Απο 20-21% ξεκινησε το Μάιο του 2012 η ΝΔ και κατεληξε στο 18,8%.
Αυτα ειναι γνωστα.

γιατι το πας προσωπικα τι εισαι ο αινσταιν;;; αφελης ειναι καποιος να πιστευει το συστημα...φ
Το προηγουμενο ποσταρισμα μου σου φανηκε μαλλον δυσνοητο και προτιμησες κατι πιο απλο ε?
Θα θέλατε να λήξουν αλλά δεν...Τι κριμα που το Μπαλτακος-γκέιτ δεν απεδωσε τα αναμενομενα ε?
Παλι γι αυτα θα λεμε?
Ληξανε.
Παλι?Θα θέλατε να λήξουν αλλά δεν...
Λυπάμαι η μεταπολίτευση τελειώνει εδώ.
ετσι σου ειπαν ε;;;Τι κριμα που το Μπαλτακος-γκέιτ δεν απεδωσε τα αναμενομενα ε?
Παλι γι αυτα θα λεμε?
Ληξανε.
Αφελης ειναι καποιος να πιστευει συνωμοσιολογιες...γιατι το πας προσωπικα τι εισαι ο αινσταιν;;; αφελης ειναι καποιος να πιστευει το συστημα...
Κωστα τι θα ψηφισεις?Η ΝΔ θα παρει ποσοστό το πολύ 18 % .
Αν παρει κατω από 15 % ,πολλοί βουλευτές της θα ζητησουν
παραιτηση του Σαμαρα .
Αλλωστε η πολιτική που ακολουθεί δεν είναι η πολιτικη
της ΝΔ .
Ποια είναι η γνήσια πολιτικής της ΝΔ δηλαδή; Απλά τόσα χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είχαν να μοιράσουν μαρούλι στον λαουτζίκο,τώρα τέλος αυτά,το κοπάδι μένει ατάιστο και φεύγει.Η ΝΔ θα παρει ποσοστό το πολύ 18 % .
Αν παρει κατω από 15 % ,πολλοί βουλευτές της θα ζητησουν
παραιτηση του Σαμαρα .
Αλλωστε η πολιτική που ακολουθεί δεν είναι η πολιτικη
της ΝΔ .
η συνωμοσιολγια εχει καταστρεψει τα 2/3των Ελληνων μαλιστα....Αφελης ειναι καποιος να πιστευει συνωμοσιολογιες...
τι συνωμοσιολογιες ρε μεγαλε;;; Ο ΓΓ γραμματεας του κομματος τα ειπεΑφελης ειναι καποιος να πιστευει συνωμοσιολογιες...