Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Θέλει να γίνει Τζάστιν Μπίμπερ όταν θα μεγαλώσει....Τι μαλλί ειν αυτό που χει κάνει; :S
Αν χάσουν ΑΥΤΟ το παιχνίδι, δικαιολογημένα θα τους αποκαλούν Λούζερπουλ....να φτάνεις στην πηγή και να μην πίνεις νερό....Σουαρεζ ο Βουτηχτης... επρεπε να του βγαλει 2η κιτρινη για τα ψαροβουτια που κανει και καπακι κοκκινη και τον πουλο
Το εχω παιξει ασσο...αν χασουνε αυτο το παιχνιδι οι λιβερπουλαδες ειναι αξιοι της μοιρας τους !!!!
Το έχουν χάσει ήδη τύπεΣουαρεζ ο Βουτηχτης... επρεπε να του βγαλει 2η κιτρινη για τα ψαροβουτια που κανει και καπακι κοκκινη και τον πουλο
Το εχω παιξει ασσο...αν χασουνε αυτο το παιχνιδι οι λιβερπουλαδες ειναι αξιοι της μοιρας τους !!!!
Αν χάσουν ΑΥΤΟ το παιχνίδι, δικαιολογημένα θα τους αποκαλούν Λούζερπουλ....να φτάνεις στην πηγή και να μην πίνεις νερό....
Δεν μπορείς να πεις οτι ο Σίλβα είναι βουτηχτής....να μου πεις για την συμπάθειά σου τον Νευμάρ, να πω οκ, αλλά ο Σίλβα?Βουτηχτης ο σιλβα ειναι καθε 5 λεπτα κανει μακροβουτια
αντε γαμω την σιτυ ξυπνατε
Φατε το καργιολιαααααααααααααααααα
Δεν τους παιζω ποτε τους LOOSERπουλ γιαυτο ακριβως τον λογο
Σημερα εκανα εξαιρεση γιατι λεω αν θελουνε πρωταθλημα θα μπουνε σαν τα σκυλια μεσα
Στο πρωτο καλα τα πηγανε
Στο δευτερο ΠΟΥ - ΤΣΑ ΠΟΥ - ΤΣΑ ΠΟΥ - ΤΣΑ ΠΟΥ - ΤΣΑ ΠΟΥ - ΤΣΑ ΠΟΥ - ΤΣΑ ΠΟΥ - ΤΣΑ !!!!!!
ο Σουαρεζ θα ψαρεψει καμια ψαρουκλα ΝΑΑΑΑΑ με τις βουτιες που κανει !!!
Ο Καραγκουνης βλεπει και μαθαινει σημερα !!!!
.....3-2.....

Θα νικήσει η σίτυ
2-1 τα λέγα,δεν τα λέγα;
Το έχουν χάσει ήδη τύπε