Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
για την Κάρλα από Μούσες λέμε;καλα...για να μην στριμωχνεστε ποιος θα πρωτοαπαντησει και για να σας ξεαγχωσω να σας ενημερωσω οτι την βρηκα μονος μου...παντως ευχαριστω ετσι κιαλλοιως![]()
Και η ευγενια ευα τζονι μπονι απο το κινκυ;;
ναι...για την Κάρλα από Μούσες λέμε;
Αν επανήλθε πάντως κρίμας (για αυτήν)ναι...
επανηλθε τυπε ...την ηξερες;;Αν επανήλθε πάντως κρίμας (για αυτήν)
επανηλθε τυπε ...την ηξερες;;
Τη τελευταία φορά που πέρασα από κίνκυ η Μπόνι η ξανθιά ήταν εκεί και καθόταν με την Κάτια...
ειναι η στρουμπουλη ουκρανη;;;Τη τελευταία φορά που πέρασα από κίνκυ η Μπόνι η ξανθιά ήταν εκεί και καθόταν με την Κάτια...
παντρευτικε μαστορα.το χασαμε το κορμιέχω να γράψω από το 08. από κωλάδικα, έχω μείνει εκτός για χρόνια κ χρόνια.
μπας και είδε κάποιος μία ιρίνα, λευκορωσίδα, καμιά 33αρια θα είναι τώρα, δούλευε τότε που πήγαινα, ανατολη, baby gold, tutti frutti και τα ρέστα. λευκό δέρμα, μαύρο κορακί μαλλί ίσιο μακρύ, μάτι γκριζοπράσινο, ωραίο λεπτό σώμα χωρίς μεγάλο στήθος. σπαστική γενικώς συμπεριφορά.
παντρευτικε μαστορα.το χασαμε το κορμι
έχω να γράψω από το 08. από κωλάδικα, έχω μείνει εκτός για χρόνια κ χρόνια.
μπας και είδε κάποιος μία ιρίνα, λευκορωσίδα, καμιά 33αρια θα είναι τώρα, δούλευε τότε που πήγαινα, ανατολη, baby gold, tutti frutti και τα ρέστα. λευκό δέρμα, μαύρο κορακί μαλλί ίσιο μακρύ, μάτι γκριζοπράσινο, ωραίο λεπτό σώμα χωρίς μεγάλο στήθος. σπαστική γενικώς συμπεριφορά.

παιδιά γεία σας. ΕΡΩΤΗΣΗ...Μαρίνα από bABY GOLD ΣΤΗ Συγγρού...έχουμε υπόψιν;;;