Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 5.627
- Πόντοι
- 7.215
big apple τυπε
Όντως παίζει φόρτωμα στο Big Apple? Πήγαινα συνέχεια πέρσι αλλά πάντα με γυναίκες στην παρέα μου και δεν είχα ασχοληθεί αν γίνεται παιχνίδι.
big apple τυπε
oχι ρε πλακα κανω,εκει μεσα ψαχνουν για φραγκατουςΌντως παίζει φόρτωμα στο Big Apple? Πήγαινα συνέχεια πέρσι αλλά πάντα με γυναίκες στην παρέα μου και δεν είχα ασχοληθεί αν γίνεται παιχνίδι.
oχι ρε πλακα κανω,εκει μεσα ψαχνουν για φραγκατους
Για καλα μιλφονια παντως ειναι το riva ...ειδικα οταν εχει κατι τυπου παρτυ "και καλα" ...
oχι ρε πλακα κανω,εκει μεσα ψαχνουν για φραγκατους
συνηθως wannabe φραγκατους θα βρει κανεις,κλαρινογαμπρους και διαφορα ποζεριαΠαντου ψαχνουν για φραγκατους , απλα αυτες που κατεβαινουν ή βγαινουν Γλυφαδα λιγο πιο πολυ ..και λογικο ειναι ..
Βεβαια το θεμα ειναι τι βρισκουν , συνηθως μονο μουρατους , γιατι οι καλα φραγκατοι ειναι λιγοι..
Για καλα μιλφονια παντως ειναι το riva ...ειδικα οταν εχει κατι τυπου παρτυ "και καλα" ...
ειναι επειδη τραβαει ολη τη γερουσια η μηλιαρεση, τις σειρες της
συνηθως wannabe φραγκατους θα βρει κανεις,κλαρινογαμπρους και διαφορα ποζερια
ειναι και η Τογκου εκει συχνα πυκνα

Πήξαμε στα![]()
ναι ταμτακο μου , το πρωην faces... living το λενε τωρα ... living... το welcome που λεει στο χαλακι δεν ειναι το ονομα του μαγαζιου... μη μπερδευεσαι![]()
![]()
![]()
![]()
κοιταω την κουβεντα και εχει φυγει απο το θεμα της
κολωνακι εσεις που φαινεται ξερετε τι παιζει φορτωνεις απο κανενα μαγαζι εκει?ευκολο?
αμα εχεις νταλικα λιγο δυσκολο γιατι εχει στενους δρομους τιγκα στα παρκαρισμενα αυτοκινητα,δοκιμασε απο Δουκα Νεοφυτου καλυτερα