ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 56
- Πόντοι
- 366
τυπε και εμενα μου φανηκε περιεργο αλλα ισως επειδη ειχαν περασει 3 χρονια υπολογιζε στο οτι δεν θα τον θυμοταν
σε ιατρειο με καρτελες ασθενων?

τυπε και εμενα μου φανηκε περιεργο αλλα ισως επειδη ειχαν περασει 3 χρονια υπολογιζε στο οτι δεν θα τον θυμοταν
![]()
![]()
![]()
Ίδιοι είναι!
Αν και μένα αυτός μου θύμιζε πάντα κάτι τέτοιο
![]()
10-15 ατομα βλεπεις εσυ ??ναι 10-15 ατομα ενθουσιαστηκαν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Την υποχρέωση σου την έκανες γαργάρα γιατι είσαι λαμόγιο και ξεφτύλας.Αν μποούσε θα το έκανε.
Δεν γίνεται , επειδή δεν μπορεί.
Την υποχρέωσή του πατέρα μου, που κακώς κλορονόμησα,
την έκανα γαργάρα, επειδή μπορούσα.
Κάτι σαν εσένα, όλοι μαζί , μου κλάνετε τα @@.
καμμιά διακοσαριά χρυσαύγουλα και κανα δυό μαλάκες ανθρώποι...
Καταλαβαίνεις τι sms "ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ" είχε πέσει, έτσι;![]()
![]()
![]()
καμοια 200αρια βλεπεις εσυ ???καμμιά διακοσαριά χρυσαύγουλα και κανα δυό μαλάκες ανθρώποι...
καμοια 200αρια βλεπεις εσυ ???![]()
![]()
γιατι εγω βλεπω 3000 κοσμο ευκολα ? ημουν εκει (αφου ειμαι και εγω υποψηφιος δημοτικος συμβουλος) και ουτε χωρο για καρφιτσα δεν ειχε τυπε !!!![]()
![]()
![]()
Ωπα. Σε ποιον Δημο τύπε?καμοια 200αρια βλεπεις εσυ ???![]()
![]()
γιατι εγω βλεπω 3000 κοσμο ευκολα ? ημουν εκει (αφου ειμαι και εγω υποψηφιος δημοτικος συμβουλος) και ουτε χωρο για καρφιτσα δεν ειχε τυπε !!!![]()
![]()
![]()
τον πιστεψες εσύ τώρα;Ωπα. Σε ποιον Δημο τύπε?
1. Δεν ξέρεις να μετράς.
2. Σιγά μην είσαι.
ο περικλης εισαι τυπε?καμοια 200αρια βλεπεις εσυ ???![]()
![]()
![]()
![]()
μαλακα εσενα ηθελα να είμαι πολιτικος και να σε πετυχω σε πανελΜε δεδομενου οτι εισαι τοσο πορωμενος γκεμπελισκος που δεν παραδεχεσαι καν το προσφατο ξεβρακωμα του Κλασιδιαρη προς το συνολο των απολογητων της ΧΑ με το χαιρετισμο, δεν περιμενα κατι παραπανω απο τραλαλα τραλαλο.
στο πρωτο δημοτικο διαμερισμα απολυτε !!! ειχε πεσει πολυ δουλεια τις τελευταιες ημερες για αυτο με χασατε απο εδω μεσα !!!ο περικλης εισαι τυπε?
![]()
και χρυσαυγιτης και αλογακιας![]()