LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.400
- Πόντοι
- 8.645
εσυ θα γινεις μπολντοτυπος επειδη το λεω εγω![]()
Δεν έχω πρόβλημα, αλλά κανένας άλλος εκτός από σένα και το μπόλντυ είναι ή θα μαστε σαν τις συγκεντρώσεις του πασόκ;
εσυ θα γινεις μπολντοτυπος επειδη το λεω εγω![]()
Μονο ο μπολντης κι ο τσακ νόρις μπορούν να ειναι ιμπεριαλιστες δουλευοντας στο δημοσιο
Πες μου μια δικια μου και καλα κωλοτουμπα να στην εξηγησω έχεις καμια?
Ναι ρε μαλακισμένο ...
που έκραζες το δημόσιο και μετά πήγες κι έγινες καραβανάς ...

Ναι ρε μαλακισμένο ...
που έκραζες το δημόσιο και μετά πήγες κι έγινες καραβανάς ...
Ρε ηλιθιοι ποσες φορες θα σας το πω οτι τα ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ?
Ειναι δημοσιο να εισαι μέσα στο πλωτό και να επιχειρεις με λαθρεμπορους να πυροβολανε? καλα δεν εχετε καθολου μυαλο στο κεφάλι σας?
χωρις να θελω να σε πληγωσω λες μπουρδες
Ειναι δημοσιο να εισαι μέσα στο πλωτό και να επιχειρεις με λαθρεμπορους να πυροβολανε? καλα δεν εχετε καθολου μυαλο στο κεφάλι σας? συγκρίνεις αυτο το ποστο με μια διοικητική θέση στο υπουργειο? που εκει οντως ειναι δημοσιο και στη τελικη ρε φιλε εγω πιστευω οτι ουτε ενας δεν θα ελεγε οχι σε μια θεση δημοσιου ακομα και εσυ ο ιδιος που παλια μας το επαιζες πατριωτης και τωρα βριζεις το στρατο
Απο τους 100 που λενε για το δημοσιο οι 99.9 θα έκαναν τεραστια κωλοτουμπα και θα έμπαιναν αν τους παρουσιαζόταν ευκαιρια

το χεράκι σου είναι αυτό μπόλτι?
![]()
να παίρνεις τις δραμαμίνες σου και να φοράς το κασκόλ που σου έπλεξε η μαμά σου μην κρυώσει ο λαιμουδάκος σου....
Δεν λεω εγω μπουρδες εσυ δεν ξερεις τι σου γινεται με αυτά και γενικα μισεις και το στρατο σαν κομμουνιστρια οποτε τι να συζητησω με σενα?
Ειμαι υπερ του Ιμπεριαλισμου φιλε ... μακαρι η χωρα μας να μπορουσε να έχει τέτοια πολιτικη

Ειναι δημοσιο να εισαι μέσα στο πλωτό και να επιχειρεις με λαθρεμπορους να πυροβολανε? καλα δεν εχετε καθολου μυαλο στο κεφάλι σας? συγκρίνεις αυτο το ποστο με μια διοικητική θέση στο υπουργειο? που εκει οντως ειναι δημοσιο και στη τελικη ρε φιλε εγω πιστευω οτι ουτε ενας δεν θα ελεγε οχι σε μια θεση δημοσιου ακομα και εσυ ο ιδιος που παλια μας το επαιζες πατριωτης και τωρα βριζεις το στρατο
τι σχεση εχει ο στρατος με το γεγονος οτι εσυ αλλαζεις αποψεις σαν πουκαμισα. και τι σχεση το αν εγω μισω κατι (που δεν το μισω) με το γεγονος οτι τα σωματα ασφαλειας ανηκουν στο δημοσιο
Εγώ δεν πάω στο δημόσιο ρε μπόμπο.
Μην μας ζαλίζεις τα αρχίδια με τη θέση του κελευστή.
Και μη μας λες ότι διορίστηκες από πατριωτικό οίστρο.
Βολεύτηκες για να παίρνεις έναν μισθό , για απέκτησες αυτογνωσία
και κατάλαβες ότι ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, δεν θα σε έπαιρναν ούτε για να μαζεύεις κωλόχαρτα,
όχι για προγραμματιστή. Γιατί όπως είχαμε πει (και ισχύει)
εξακολουθούν να υπάρχουν μάγκες προγραμματιστές, που είναι σε θέσεις
με 30Κ - 40Κ € το χρόνο και εταιρικό τουτού.
Απλά εσύ, δεν ανήκεις σε αυτούς και ούτε και επρόκειτο ποτέ.
Οπότε ... σου βρήκαν βύσμα και πήγες υπαξιωματικός στο Λιμενικό ,
που οι εισαγωγές δεν γίνονται ακόμη με εισαγωγικές, αλλά είναι παλτά.

Ελα που δεν τα μισεις τωρα ... την αλλη φορα (βαριεμαι να ψαχνω ποστ τωρα) εβριζες τους λιμενικους και δεν σου ειχα πει καν τοτε για το που ειμαι.
Ανηκουν στο δημοσιο επειδη δεν γινεται να υπάρχει ιδιωτικος στρατος αλλα αυτο δεν λέει κατι δεν είναι δημοσιοι υπάλληλοι έχουν ενα καρο έξτρα + τους στρατιωτικους νόμους και την πειθαρχια δεν έχεις ωραριο και πολλα άλλα μην λετε τωρα οτι θέλετε τουλαχιστον οχι σε μένα που τα ζω εκ των εσω δεν ειναι κακο να πεις δεν εχω αποψη γιατι δεν ξερω