Ρώτα όμως και την Εύα αν της αρέσει ο δικός της να χύσει σε 3 λεπτά.
Έστω και αν έχει και δεύτερο γύρο.
Και μην πάρεις όρκο για το αν πολλοί μεγαλύτεροι αντέχουν δεύτερο γύρο!
Ρώτα όμως και την Εύα αν της αρέσει ο δικός της να χύσει σε 3 λεπτά.
Έστω και αν έχει και δεύτερο γύρο.
Και μην πάρεις όρκο για το αν πολλοί μεγαλύτεροι αντέχουν δεύτερο γύρο!
Εχε χαρη που εισαι μεγαλυτερος και σεβομαι τα χρονια σου..
Γιατι να τη χαλασει δηλαδη?Ισα ισα που θα της ανεβει η ψυχολογια αφου θα λεει οτι "ειμαι τοσο καυλωτικη που εχυσε σε 3 λεπτα"..
κοιτα επιστημονικα οι ορμονες μετα τα 21 αρχιζουν την κατηφορα δεν το λεω εγω το λενε οι γιατροι...αλλο ορμες κ αλλο ορμονες... μην μπερδευομαστε ο ΝΕΟΣ ΕΧΕΙ ΦΟΥΛ ΟΡΜΟΝΕΣ...
ναι το σεξ ειναι χιλες φορες καλυτερο οσο μεγαλωνεις αλλα αλλο ρωταει η ευα...
Γιατι να τη χαλασει δηλαδη?Ισα ισα που θα της ανεβει η ψυχολογια αφου θα λεει οτι "ειμαι τοσο καυλωτικη που εχυσε σε 3 λεπτα"..
παντως πρεπει να παιζει ρολο η γυναικα,αν σε φτιαχνει εγκεφαλικα τοτε αργεις πιο πολι,μου εχει τειχη να με φτιαχνει εγκεφαλικα η γκομενα και να την γαμαω 1 ωρα
εαν θελεις πρακτικα να σου πω απαντηση οταν γαμας γρηγορα για τον αντρα επειδη καυλωνει αμεσως η τριβη ειναι πολυ μεγαλη κ ετσι χυνει γρηγορα...το θεμα ειναι να γαμας αργα για να καυλωνει κ η γκομενα πληρως ;)
Μπορεις να κατεβασεις ταχυτητα και να πηγαινεις σε πιο χαλαρους ρυθμους..
Εναλλακτικα μπορεις να σκεφτεις κατι αντικαβλωτικο οπως τις φωτογραφειες της Λιλα,οτι εχεις να πληρωσεις τη ΔΕΗ και τετοια..