tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.737
- Πόντοι
- 1.306
πρέπει δηλαδή να το κάνουν άμεσα ?Zήσε Μάη μου δηλαδή...το λέει ο άνθρωπος...
πρέπει δηλαδή να το κάνουν άμεσα ?Zήσε Μάη μου δηλαδή...το λέει ο άνθρωπος...
Zήσε Μάη μου δηλαδή...το λέει ο άνθρωπος...
Μπορουν να το κανουν αμεσα; Ειναι η ερωτηση.
Για πες για το αντιπαλο δεος.αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να ετοιμάσουν το αντίπαλο δέος προς τον βλαδίμηρο χωρίς όμως με τη λύση που θα βρούνε να κινδυνεύουν να έχουν τα ίδια με τον βλαδίμηρο...
Μπορουν να το κανουν αμεσα; Ειναι η ερωτηση.
Για πες για το αντιπαλο δεος.
σαν χαμενος ηταν.

Τι να λέμε τώρα, Ευρωπαική μιζέρια; να απολύονται καθαρίστριες και να σφάζονται για 5ευρα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Η Χ.Α πήρε ανοικτά θέση υπέρ της Ρωσίας και κατά των νεοναζί της Ουκρανίας που υποστηρίζει η Δύση και τα κόμματα του αντισυνταγματικού ανθελληνικού τόξου. Επιτέλους ποια θέση έχουν τα ανθελληνικά και υποτακτικά στη Δύση κόμματα ειδικά όταν η ΧΑ βρίσκεται στο πλευρό της Ρωσίας και ο Πούτιν δείχνει έκδηλα το ενδιαφέρον και την συμπαράστασή του στην ΧΑ;;; Ποιοι είναι οι πραγματικοί φιλοναζί και νεοναζί λοιπόν; Προφανώς και οι ψευτοδημοκράτες υπαλληλάκια της Δύσης υποστηρίζουν των ουκρανούς νεοναζί και παίρνουν εχθρική θέση κατά του Πούτιν και της Ρωσίας, επειδή αυτός "τα έχει καλά" με τη... ΧΑ και η ΧΑ με τον Πούτιν...

!!!!! αρχιδια στροτο εχει το τιρασπολ τι διαλο βαρεσε πολεμος κοκινο
τους τραβαει καζουρα καληη !! αντε να σας πο και ενα στρατιγικο ασσο !! διπλα στην κριμεα εχει ενα λιμανι που κανενας δεν το λεει και ειναι ροσικο !! νοβοροσισκκ
μεγαλος χαβαλες λεμε με τον κοντο το χει γεμισει ιποβριχια σπεντζανζ και πιραθλους και σιμαδεβουν τ απαντα της ουκρανιας !!! ΠΟΥΣΤΙΝ ΛΕΜΕ
ΜΑΚΗ ΘΑ ΠΑς ???? Υ.Γ η αμερικανοι τσιμπιουντε
αναροτιοντε πος προλαβε να κανει ολιμπιακους στο καπακι να παρει ολη την κριμεα και να τους σκασει και το λιμανι του νοβοροσισκ φορτομενο καργα με ολα τα πολεμικα καλα εχουν χασει την μπλα τελιος
Υ.Γ παρακαλο τον γνοστο παπαρομοντ με τους 2000 πασοκονουδουκλονους και σια να παυσει να αυνανηζεται στο θρεντ !!!!! τνχ