LION7
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.400
- Πόντοι
- 10.645
Tο γαμημενο το ποτό κάνει πολύ κακο,το ελάττωσα κι ηρθα στα κανονικά μου φίλε.
Κι εγω το έκοψα. Ήταν τα χειρότερα 10 λεπτά της ζωής μου που έλεγε κι ο τεράστιος
Tο γαμημενο το ποτό κάνει πολύ κακο,το ελάττωσα κι ηρθα στα κανονικά μου φίλε.
Είσαι σίγουρος οτι θα σκοράρει παίκτης του Ολυμπιακού?Στον ΟΠΑΠ στο παιχνίδι του ΟΣΦΠ αύριο έβαλαν επιλογή "οποιοσδήποτε παίκτης να σκοράρει", χωρίς δηλαδή να είναι ο πρώτος. Γίνονται άνθρωποι σιγά σιγά![]()
GBΚι εγω το έκοψα. Ήταν τα χειρότερα 10 λεπτά της ζωής μου που έλεγε κι ο τεράστιος

ο ανθρωπος εχει πολυ μεγαλη δυναμη αρκει να πιστεψει στον εαυτο τουTο γαμημενο το ποτό κάνει πολύ κακο,το ελάττωσα κι ηρθα στα κανονικά μου φίλε.
Στα 40+ ένα μπουκάλι μέρα παρά μέρα κι αν μπουν και οι τεκίλες ενα τη μερα και 3-4 πακέτα τσιγάρα και φαγητό εξω το λες απόπειρα αυτοκτονίας όχι ζωή.Κι εγω το έκοψα. Ήταν τα χειρότερα 10 λεπτά της ζωής μου που έλεγε κι ο τεράστιος
Είσαι σίγουρος οτι θα σκοράρει παίκτης του Ολυμπιακού?
Ε πάλι τσουτσούνι έπεσε σήμερα....απ' οτι ξέρω δεν την πάει η διαιτησία....Σχετικό-άσχετο..Αποχωρεί η Παναχαική από το πρωτάθλημα!!
θα σου πω τι τρωω εγω και ειμαι υγιης.....εφαγα δυο μεριδες κοντοσουβλι μια προβειο και μια χοιρινο,ηπια δυο ουισκακια με σοδα,μια σαλατα λαχανο καροτο,μια κοκα κολα λαιτ και καπνισα και δυο πακετα τσιγαρα.....τωρα θα χτυπησω και μια σοκολατα υγειας χωρις ζαχαρηπαιδια τι να φαω για το βραδυ?![]()
![]()
Εγώ overάκι θα το ρίξω, αλλιώς διπλό....Δεν ξέρω ρε μαν, η άμυνα της μανγιου δεν είναι και για σεμινάριο φετος, αλλά απ' την άλλη ποιος θα βάλει γκολ; Άμα δεν είχαμε τους τραυματισμούς ή είχαμε τον πιστολερο θα σου λεγα σίγουρο γκολ γκολ.
Η Πάρι που έχει πολύ καλύτερη άμυνα της βάλαμε γκολ και μέσα και έξω ομως
θα σου πω τι τρωω εγω και ειμαι υγιης.....εφαγα δυο μεριδες κοντοσουβλι μια προβειο και μια χοιρινο,ηπια δυο ουισκακια με σοδα,μια σαλατα λαχανο καροτο,μια κοκα κολα λαιτ και καπνισα και δυο πακετα τσιγαρα.....τωρα θα χτυπησω και μια σοκολατα υγειας χωρις ζαχαρη
Όλα αυτά για βράδυ?θα σου πω τι τρωω εγω και ειμαι υγιης.....εφαγα δυο μεριδες κοντοσουβλι μια προβειο και μια χοιρινο,ηπια δυο ουισκακια με σοδα,μια σαλατα λαχανο καροτο,μια κοκα κολα λαιτ και καπνισα και δυο πακετα τσιγαρα.....τωρα θα χτυπησω και μια σοκολατα υγειας χωρις ζαχαρη
θα σου πω τι τρωω εγω και ειμαι υγιης.....εφαγα δυο μεριδες κοντοσουβλι μια προβειο και μια χοιρινο,ηπια δυο ουισκακια με σοδα,μια σαλατα λαχανο καροτο,μια κοκα κολα λαιτ και καπνισα και δυο πακετα τσιγαρα.....τωρα θα χτυπησω και μια σοκολατα υγειας χωρις ζαχαρη
και ενα τεταρτο του κιλου αλμυρη κεφαλογραβιερα
Ε θα τον βγάλουν ως το πρωί.Όλα αυτά για βράδυ?![]()
ολη μερα στην δουλεια με πιανει μια λιγουραΌλα αυτά για βράδυ?![]()
Εγώ overάκι θα το ρίξω, αλλιώς διπλό....
Όχι συντριβή, 1-2, 1-3 σε περίπτωση που νικήσει η Γιουνάιτεντ....πιστεύω θα σκοράρει ο γαύρος, αλλά θα φάει κιόλας και όλα είναι ανοιχτά.....Δηλαδή βλέπεις συντριβή. Δυσκολο
γκολ-γκολ παιδια ο γαυρος να ξεμπερδευουμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()