House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 49
- Πόντοι
- 366
Νομίζω που ανέβαινες σκαλιάη κλεοπατρα δεν ηταν και στα λαδαδικα απο την κατω μερια?κοντα στο μαρινα
Νομίζω που ανέβαινες σκαλιάη κλεοπατρα δεν ηταν και στα λαδαδικα απο την κατω μερια?κοντα στο μαρινα
ΜΑΙΡΟΥΛΑ τη λεγανε.η κλεοπατρα δεν ηταν και στα λαδαδικα απο την κατω μερια?κοντα στο μαρινα
Η Μαιρούλα ήταν αυτή που πήγε τελευταία πριν σταματήσει στη Νικηφόρου Φωκά;Μετα το διωροφο της Λ.Σοφου,μετακομισε στο στενακι διπλα στη Δ,Γουναρη.
Εκει χτυπούσες κουδουνι.Δυσκολη περιπτωση,καθως επρεπε να περιμενεις λιγο και τα μαγαζια σε βλέπανε,μπες βγες.
Ολοκληρο σχεδιο καναμε για να μπουμε μεσα.
Κάποιοι από δω μέσα θα ήτανη πιο καλη φαση ηταν στο μαρινα...που επαιρνες το ανσασερ και σε περιμεναν πανω...ειχαν κανει και ντου και βρηκαν και καλο κοσμο
Με το που κατεβαινες τα σκαλια η πουτσα καγκελο.η πιο καλη φαση ηταν στο μαρινα...που επαιρνες το ανσασερ και σε περιμεναν πανω...ειχαν κανει και ντου και βρηκαν και καλο κοσμο
Τότε είμασταν 20-25.Με το που κατεβαινες τα σκαλια η πουτσα καγκελο.
Πρωτογνωρο για την εποχη.Μονο με τη σκεψη ότι μια μουναρα σε περιμενει στο δωματιο να τη γαμησεις καβλωνες.
Τωρα,παπαρια,θελουμε και προκαταρκτικα....
το χουι δεν κοβεται τι να κανουμε...στα λαδαδικα επισης πανω απο το παλιο βερυκοκο ειχε μια καλη ανεβαινες σκαλια μια ξανθιαΚάποιοι από δω μέσα θα ήταν![]()
Δεν είναι μονο αυτό.Και οι πιτσιρικάδες που γραφουνε θελουνε τριψιματα κλπ. να τους σηκωθεί.Τότε είμασταν 20-25.
εκανε πιστοποιηση παρεχομενων υπηρεσιωνΚαι για να επανέρθουμε στα...του τόπικ, μου έλεγε παλιά η Μαρία (Λαδάδικα) που μπούκαρε μέσα Υπηρεσία για έλεγχο (όχι στρουμφ) και στο μασαζοκρέβατο ένα κορίτσι λαδοπεριποιούνταν ...το διευθυντή της υπηρεσίας! ΚΟΛΑΣΗ! Δεν σήκωσε κεφάλι από το κρεβάτι ο μάγκας...
Δύο απωθημένα έχω κι εγώ:η μαρια ποτε θα μας περιποιηθει δεν ξερω ομως
αρα εκανες προταση....και πρεπει να το κατεχει το αθλημαΔύο απωθημένα έχω κι εγώ:
Μαρία και Μαριάννα!
Τις γουστάρω τρελλά. Παρότι έχουν πιασίματα, θα ήθελα να με περιποιηθούν, αλλά αρνούνται και οι δύο να μπουν σε δωμάτιο.
Πρόταση έκανα και στις δύο, αλλά...μπα! Αρνούνται ευγενικά. Είμαι βέβαιος ότι πολλοί από δω μέσα έκαναν.αρα εκανες προταση....και πρεπει να το κατεχει το αθλημα