gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 513
- Πόντοι
- 4.906
απο ουζμπεκισταν λενε οι φημες οτι ειναι,δεν τα ξες καλαΤελικα, οι φημες που θελουν τον Εκτορα κοντο, φαλακρο, μαυροτσουκαλο ευνουχο απο το Καζακσταν επιβεβαιωνονται??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
απο ουζμπεκισταν λενε οι φημες οτι ειναι,δεν τα ξες καλαΤελικα, οι φημες που θελουν τον Εκτορα κοντο, φαλακρο, μαυροτσουκαλο ευνουχο απο το Καζακσταν επιβεβαιωνονται??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
νεα πλευρα. εκτος απο βλαμενος βλεπω και ενα γκευ ενδιαφερον. θα ξερασω μυγακι

Τα ποσοστα εξαρτωνται απο πολλα πραγματα οπως το μικροβιακο φορτιο του αρχικου φορεα, η κατασταση του ανοσοποιητικου κλπ.
Μια χαλαρη εκτιμηση δινεται παρακατω (κατι μου λεει οτι πολλα ζωα απο εδω μεσα θα θεωρησουν αυτα τα ποσοστα ικανοποιητικα χαμηλα...):
πηγες:
(καντε κλικ, δε ξερω πως το αναρτω μεγαλυτερο)
σε επαφη με μη φορεα ειναι μηδεν προφανωςΤα ποσοστα ειναι εξευτελιστικα χαμηλα.
Γιατι αφορουν επαφη με ΦΟΡΕΑ!!!
Aυτος ειναι αντιπαθητικος πουστης..κατηγορια γαλατη...
μυριζει πουστριλα χιλιομετρα μακρυα..
Καμια σχεση με τον βαλιανατο
Παιδια το πινακακι εκει που λεει Vaginal sex - female to male - studies in high income countries - 1:2380, εννοει οτι φερει - δεν φερει τον ιο η γκομενα εχεις πιθανοτητα 1/2380 να κολλησεις, ΓΕΝΙΚΑ. Δηλαδη αν γαμησεις 2380 γκομενες (σε ανεπτυγμενες χωρες) χωρις προφυλαξη, στατιστικα θα κολλησεις aids. (εννοειται οτι το ποσοστο δεν ισχυει για εκδιδομενες) Τον ηπιαμε!σε επαφη με μη φορεα ειναι μηδεν προφανως
αμα γαμησεις ακαποτα 2380 κυριλε γκομενες στην ζωη σου εγω θα ανεβω στα μετεωρα και θα πεσω χωρις αλεξιπτωτοΠαιδια το πινακακι εκει που λεει Vaginal sex - female to male - studies in high income countries - 1:2380, εννοει οτι φερει - δεν φερει τον ιο η γκομενα εχεις πιθανοτητα 1/2380 να κολλησεις, ΓΕΝΙΚΑ. Δηλαδη αν γαμησεις 2380 κυριλε (high income) γκομενες χωρις προφυλαξη, στατιστικα, θα κολλησεις aids. Τον ηπιαμε!
να σταματήσουμε στις 2379 βρε αδερφέ αν είναι για την υγεία μας.Παιδια το πινακακι εκει που λεει Vaginal sex - female to male - studies in high income countries - 1:2380, εννοει οτι φερει - δεν φερει τον ιο η γκομενα εχεις πιθανοτητα 1/2380 να κολλησεις, ΓΕΝΙΚΑ. Δηλαδη αν γαμησεις 2380 γκομενες (σε ανεπτυγμενες χωρες) χωρις προφυλαξη, στατιστικα θα κολλησεις aids. (εννοειται οτι το ποσοστο δεν ισχυει για εκδιδομενες) Τον ηπιαμε!
αμα γαμησεις ακαποτα 2380 κυριλε γκομενες στην ζωη σου εγω θα ανεβω στα μετεωρα και θα πεσω χωρις αλεξιπτωτο

σε επαφη με μη φορεα ειναι μηδεν προφανως
Παιδια το πινακακι εκει που λεει Vaginal sex - female to male - studies in high income countries - 1:2380, εννοει οτι φερει - δεν φερει τον ιο η γκομενα εχεις πιθανοτητα 1/2380 να κολλησεις, ΓΕΝΙΚΑ. Δηλαδη αν γαμησεις 2380 γκομενες (σε ανεπτυγμενες χωρες) χωρις προφυλαξη, στατιστικα θα κολλησεις aids. (εννοειται οτι το ποσοστο δεν ισχυει για εκδιδομενες) Τον ηπιαμε!
θα ανεβω στον πεμπτο οροφο της πολυκατοικιας και θα ελπιζω να βρω σε τεντες
Μαλακια ειπα στο "κυριλε". Απλα απο ανεπτυγμενες χωρες εννοει ο ποιητης. Αλλαζει κατι στην αντιδραση σου αν το θεσω ετσι?
το γυρνας τωρα.....μη φορεας ειναι μη φορεας αποδεδειγμεναΤσου.
Οταν λεμε μη-φορεας, εννουμε "τυχαιο ατομο"
Παιδια το πινακακι εκει που λεει Vaginal sex - female to male - studies in high income countries - 1:2380, εννοει οτι φερει - δεν φερει τον ιο η γκομενα εχεις πιθανοτητα 1/2380 να κολλησεις, ΓΕΝΙΚΑ. Δηλαδη αν γαμησεις 2380 γκομενες (σε ανεπτυγμενες χωρες) χωρις προφυλαξη, στατιστικα θα κολλησεις aids. (εννοειται οτι το ποσοστο δεν ισχυει για εκδιδομενες) Τον ηπιαμε!
Κοιτα. Αν γαμας απο τα 15 εως τα 85, ειναι 34 γυναικες σε ανεπτυγμενες χωρες το χρονο. Ακαποτα.Δεν γαμαμε χωρις προφυλαξη.
Και δεν γαμαμε τοσο πολυ.
Επισης, παραμενει το ΜΕΓΑΛΟ ερωτηματικο που σου εθεσα (δες τη συγκριση anal sex μεταξυ πουστηδων διαγνωσμενων και πουστηδων τυχαιων... Μονο 3 φορες πανω!)

Τα νουμερα της wiki ειναι σαφως ανεβασμενα σε σχεση με το πινακακι μου. Οποτε μπορω να υποθεσω (απο τον κωλο μου βγαλμενο αυτο) οτι οντως το πινακακι μου εννοει με τυχαια γυναικα που δεν ξερεις αν ειναι φορεας, γι'αυτο εχει τοσο χαμηλα ποσοστα.Μη λες χαζομάρες. Εννοεί επαφή με γυναίκα φορέα, απλά δεν το διευκρινίζει. 100%!
Δες κι εδώ:

Μια χαλαρη εκτιμηση δινεται παρακατω (κατι μου λεει οτι πολλα ζωα απο εδω μεσα θα θεωρησουν αυτα τα ποσοστα ικανοποιητικα χαμηλα...):
(καντε κλικ, δε ξερω πως το αναρτω μεγαλυτερο)
Νταξ χειρότερα τα φανταζόμουν , Απλα το σεξ χωρις προφυλάξη "εγκυμονει" πολλους κινδυνους από αλλα STD . Επίσης τα ποσοστα ειναι ανα συνευρεση και δεν καταλαβαινω τι σημαινει αυτο . Δηλαδη στις 100 φορες το ο.ο4% γινεται 0.4%????
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=194434.0;attach=545799;image[/img[/URL]]
Ασχετο αλλα γιατι εχει αλλο ποσοστο το female-male απα το male-female ????
Κατα τα αλλα ο Βαλλιανατος λάθος αφορμη διαλεξε για να μας πει τα νέα . Οταν κανεις τον εκπροσωπο τον ομοφυλόφυλων πρεπει να βγεις από την ντουλάπα και να ομολογησεις το προβλημα σου για να προβληματισεις την γκεη κοινότητα .
[/quote]
Γιατι οταν τον βαζεις εχεις μεγαλυτερο ποσοστο μολυνσης απο οταν τον παιρνεις (ως γυναικα)...
Ειλικρινα, η εικονα που ειχα στο μυαλο μου ηταν τελειως αντιθετη, αλλα anyway.