Επισκέπτης
γι αυτό και την θελω στο 10-15% το πολύ...ρε μινάρα όλοι οι στρατοκαυλοι της ελλάδας είναι στην χρυση αυγη...
γι αυτό και την θελω στο 10-15% το πολύ...ρε μινάρα όλοι οι στρατοκαυλοι της ελλάδας είναι στην χρυση αυγη...
τυπε καταλαβαίνεις ότι καποιος εδωσε εντολη για μαζικη καταστροφή επειδή δεν ηθελε να θυσιασει φαντάρους;; Η λεμε ότι να ναι;;;; Τι δουλεια εχουν οι κατικοι με τους πολεμους των ηγετων τους;
Ρε συ τι ξαφνικη αγαπη ειναι αυτη μερικων για τους Ιαπωνες?
Ωραια. Οι επιτιθεμενοι Ιαπωνες μπορουσαν να σφαζουν παιδακια στην ινδοκινα, αλλά εγκληματιες ειναι οι αμερικανοι, που για να γλυτωσουν δικους τους στρατιωτες εριξαν δυο βομβες στην Ιαπωνια...
ειχε στρατιωτικους στοχους στην Δρεσδη;Καταλαβαινεις οτι οι αεροπορικοι βομβαρδισμοι αυτο ακριβως τον σκοπο ειχαν η οχι? Η διαφορα στη Χιροσιμα και το Ναγκασακι ηταν οτι πηγε 1 αεροπλανο οχι 328942347982347 οπως Δρεσδη, Βερολινο κλπ.Και φυσικα οι μετεπειτα συνεπειες της ραδιενεργειας. Κατα τ'αλλα αεροπορικους βομβαρδισμους στον Β'ΠΠ εκαναν ολοι, απο Αξονα μεχρι Συμμαχους. Και φυσικα δικαιωμα του Αμερικανου ειναι μετα απο προειδοποιησεις να μην επιθυμει να σκοτωνει δικους του πολιτες για καπριτσια ενος νικημενου εχθρου.
τι παπαριές ερωτήσεις είναι αυτές και τι νόημα έχουν???Tους δοσιλογους τους καταδικαζεις
ειχε στρατιωτικους στοχους στην Δρεσδη;
για να μην κανουμε κυκλο στην κουβεντα να ξεκαθαρισω ότι θεωρω τον Χιτλερ έναν από τους μεγαλύτερους δολοφόνους στην ιστορια αλλα όχι τον μονο. Αρα όταν βλεπω να μιλουν για κακους φασιστες ανθρωποι με σφυροδρέπανα η ανθρωποι που χαιρονται με θανατους αμαχων για να μην κλαψουν οι μαναδες των μυσθοφορων γελαω...είχε τα εργοστάσια οπτικών της Zeiss ...
στο Κόβεντρυ είχε ??
ε αυτό ακριβώς!!!για να μην κανουμε κυκλο στην κουβεντα να ξεκαθαρισω ότι θεωρω τον Χιτλερ έναν από τους μεγαλύτερους δολοφόνους στην ιστορια αλλα όχι τον μονο. Αρα όταν βλεπω να μιλουν για κακους φασιστες ανθρωποι με σφυροδρέπανα η ανθρωποι που χαιρονται με θανατους αμαχων για να μην κλαψουν οι μαναδες των μυσθοφορων γελαω...
βρε απάντησε εσύ και θα δούμε....Εγω καταδικαζω οσους ελληνες (λεμε τωρα ) συνεργαστηκαν με τους ναζι.
ο μελιγαλας τι σχεση εχει με αυτο που σε ρωτησα
οι οποιοι φυσικα ειχαν ιδεολογικα κριτηρια γιατι στην Ελλαδα το χρημα δεν παιζει κανεναν ρολοΕγω καταδικαζω οσους ελληνες (λεμε τωρα ) συνεργαστηκαν με τους ναζι.
αν κάτσετε και πιάσετε κουβέντα για τον εμφύλιο... σωθήκατε, η ποιο σκοτεινή εποχή της χώρας, και οι δύο πλευρές σήμερα συμφωνούν ότι έγιναν εγκλήματα, προσφάτως είδα και μια ταινία ``δεμένη κόκκινη κλωστή`` σας προτείνω να την δείτε αν και είναι σκληρή...Εγω καταδικαζω οσους ελληνες (λεμε τωρα ) συνεργαστηκαν με τους ναζι.
παντα το εκαναν από το 74 μεχρι τωρα...ε αυτό ακριβώς!!!
Και μάλιστα έχει φτάσει το πράγμα στο να βαφτίζουν όποιον θέλουν νεοναζί και χιτλερικό μόνο και μόνο για να στιγματίσουν και να απαξιώσουν!
Μα εκεί είναι όλο το ζουμί της κουβέντας....παντα το εκαναν από το 74 μεχρι τωρα...
Αλλου είναι η πλακα. Ότι καθομαι και τσακωνομαι με αριστερούς για τους φωνιαδες των λαων.![]()
![]()
![]()
σε ποιους αναφέρεσαι; Γιατί αν μιλάς για την συμμορία του μιχαλοβλακου είναι αποδεδειγμένα χιτλερικοί... και όσοι τους σιχαίνονται όπως εγώ, είνια γι αυτούς κομουνια αναρχικοί ανθέλληνες και άλλες πίπες που λένεε αυτό ακριβώς!!!
Και μάλιστα έχει φτάσει το πράγμα στο να βαφτίζουν όποιον θέλουν νεοναζί και χιτλερικό μόνο και μόνο για να στιγματίσουν και να απαξιώσουν!
ξεκάθαρα πες το! Τι φοβάσαι?Εγω για τον μελιγαλα αυτο ξερω.
![]()
για ποιο λόγο τους σιχαίνεσαι??σε ποιους αναφέρεσαι; Γιατί αν μιλάς για την συμμορία του μιχαλοβλακου είναι αποδεδειγμένα χιτλερικοί... και όσοι τους σιχαίνονται όπως εγώ, είνια γι αυτούς κομουνια αναρχικοί ανθέλληνες και άλλες πίπες που λένε
για να μην κανουμε κυκλο στην κουβεντα να ξεκαθαρισω ότι θεωρω τον Χιτλερ έναν από τους μεγαλύτερους δολοφόνους στην ιστορια αλλα όχι τον μονο. Αρα όταν βλεπω να μιλουν για κακους φασιστες ανθρωποι με σφυροδρέπανα η ανθρωποι που χαιρονται με θανατους αμαχων για να μην κλαψουν οι μαναδες των μυσθοφορων γελαω...
δεν μου απαντησες αν ειχε στρατιωτικούς στοχους στην δρεσδη....Ποιος χαιρεται? τους εδωσαν τελεσιγραφο η δε τους εδωσαν? Οι εικονες απο το μανχατταν προτζεκτ ειχαν παιξει παντου η δεν ειχαν παιξει? Αποφασισαν οι ιδιοι οι Ιαπωνες να παιξουν Ρωσικη Ρουλεττα με τους πολιτες τους στη μεση?
Απο κει και περα δε θεωρω "εγκληματικο" το οτι επελεξαν να ληξουν ενα πολεμο που ειχε κρατησει κοντα 4 χρονια μια και καλη οταν ο ηττημενος αντιπαλος ηθελε να παιξει παιχνιδακια. Και ειδικα εναν πολεμο σα τον Β' ΠΠ με 50 εκ νεκρους οπου τον αμαχο δεν τον σεβαστηκε κανεις και πρωτοι απ ολους οι του Αξονα. Τη λαθος εκτιμηση την εκαναν οι Ιαπωνες, τελος. Επιλογη τους ηταν να το ωθησουν στα ακρα για μην ατιμαστει ο Αυτοκρατορας, δικαιωμα του καθε Αμερικανου να μη θελει να περασει αλλους 6-8-12 μηνες σε πολεμο να καθαριζει τον Ειρηνικο νησακι νησακι.
δεν μου απαντησες αν ειχε στρατιωτικούς στοχους στην δρεσδη....
δεν μου απαντησες αν ειχε στρατιωτικούς στοχους στην δρεσδη....