tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.731
- Πόντοι
- 1.306
Αὐτὰ δι' ἐμὲ μόνον τὰς Κυριακάς. Διὰ διπύρων καὶ ἐρεβίνθων σιτίζομαι λόγῳ ἐνδείας.
θα σε κεράσω ρέγγα...
Αὐτὰ δι' ἐμὲ μόνον τὰς Κυριακάς. Διὰ διπύρων καὶ ἐρεβίνθων σιτίζομαι λόγῳ ἐνδείας.
Ειλικρινά δέχομαι αυτό που λέτε. Αυτός ήταν και ο λόγος που ρώτησα τον κθου (που του έχω εμπιστοσύνη και ήταν εκεί) για τον αριθμό των συμμετεχόντων.
1. Ποια δημοκρατική νομιμότητα; Μιλάμε για μια εθνικοσοσιαλιστική οργάνωση της Γερμανίας που ΔΕΝ είναι απαγορευμένη. Εσύ είπες ότι δεν είναι ναζί και ότι τους κολλάνε την ταμπέλα οι αντιφά, αποδείχτηκε ότι ακόμα και οι ίδιοι αυτοπροσδιορίζονται ως εθνικοσοσιαλιστές και εσύ άρχισες τα περί δημοκρατικής νομιμότητας η οποία ακόμα δεν έχω καταλάβει που κολλάει.
2. Μια κάποια ψηφοθηρία και υποκρισία υπάρχει παντού αλλά συνήθως τα κόμματα έχουν μια συγκεκριμένη ιδεολογία από την δημιουργία τους, ασχέτως αν στην πορεία εξελίσσονται σε κάτι άλλο, εξέλιξη η οποία συνήθως έρχεται μετά από πολλά χρόνια και μετά από αλλαγή πολλών προσώπων στην ηγεσία τους.
Τέτοια όμως ψηφοθηρία, υποκρισία και ανανδρία όπως της ΧΑ που δημιουργήθηκε ως καθαρά εθνικοσοσιαλιστική οργάνωση και μόλις τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να τα κουκουλώσει όλα με προφανέστατα και γελοία επιχειρήματα (του άρεσε η γραμματοσειρά, οι φωτογραφίες είναι photoshop, πλαστογράφηση κειμένων, αποκριάτικα πάρτυ και λοιπές αηδίες) δεν έχει ξαναυπάρξει.
Ὀλιγώτεροι τῆς προηγουμένης συγκεντρώσεως, πλὴν ἐὰν ἤμην στέλεχος τῆς ΧΑ θὰ ἤμην ἱκανοποιημένος δεδομένων τῶν μεσολαβησάντων.
καπου τοσοι οσοι λεει ο μπακαλης ηταν. Αριθμος αρκετα μικροτερος από περσι αλλα πολύ μεγαλος αναλογα με τις συνθηκες.Ειλικρινά δέχομαι αυτό που λέτε. Αυτός ήταν και ο λόγος που ρώτησα τον κθου (που του έχω εμπιστοσύνη και ήταν εκεί) για τον αριθμό των συμμετεχόντων.
Δεν είμαι πονηρός. Ειδικά αν έχω δει μελαμψούκο (για τον κλασιδιάρη λέω) να πυροβολεί πινακίδες με "ρεπλίκες".
Το ψέμα παραμένει ψέμα όμως, σωστά; ή έστω ενθουσιασμός όπως υποθέτω ότι το αποκαλείται.
Κάνω λάθος;
Δεν είμαι πονηρός. Ειδικά αν έχω δει μελαμψούκο (για τον κλασιδιάρη λέω) να πυροβολεί πινακίδες με "ρεπλίκες".
καπου τοσοι οσοι λεει ο μπακαλης ηταν. Αριθμος αρκετα μικροτερος από περσι αλλα πολύ μεγαλος αναλογα με τις συνθηκες.
Εἶναι ἔργον τῆς ἡγεσίας ἑνὸς πολιτικοῦ κόμματος νὰ ἐμψυχώνῃ τοὺς ὀπαδοὐς.
να σου πω βεβαια ότι για να παω όπως εγραψα εφαγα δυο πεσιματα. Ένα από αντιφα και ένα από ελεγχο..Δεν διαφωνώ μαν. Για αυτό και σε ρώτησα και γι αυτό και σε ανέφερα "παρατσουκλιστικά" (κατά το "ονομαστικά")
Έλα πάρε κ εσύ ένα κυνηγετικό να μην ζηλευεις. Μην το βλέπεις έτσι άγριο.
Είναι απόλυτα νόμιμο. Σε διαβεβαιω. Να κάθομαι να συζητάω με τον Ξύδη με τις ώρες αν λέω ψέμματα.
Σημερινή δημοσιευση στo fb.
![]()
Τι ελεγχο?να σου πω βεβαια ότι για να παω όπως εγραψα εφαγα δυο πεσιματα. Ένα από αντιφα και ένα από ελεγχο..
Έλα πάρε κ εσύ ένα κυνηγετικό να μην ζηλευεις. Μην το βλέπεις έτσι άγριο.
Είναι απόλυτα νόμιμο. Σε διαβεβαιω. Να κάθομαι να συζητάω με τον Ξύδη με τις ώρες αν λέω ψέμματα.
Σημερινή δημοσιευση στo fb.
![]()
να σου πω βεβαια ότι για να παω όπως εγραψα εφαγα δυο πεσιματα. Ένα από αντιφα και ένα από ελεγχο..
Τι ελεγχο?![]()
Πολύ ωραια συγκεντρωση παρολες τις κακουχιες
Εφτασα στο Συνταγμα κατά τις 18:15 με δυο φιλους. Στη γωνια Οθωνος και Αμαλιας φαγαμε το πρωτο πεσιμο από πεντε κουκουλοφόρους που βγηκαν από το "αντιφα" μπλοκ.... Αρχισαν τα που πανε τα παιδια και μετα από μερικες σπρωξιες εκατερωθεν και μερικα φασιστες θα πεθανετε φτασαμε στη γωνια Βασ. Σοφιας οπου τα απλυτα δεν πλησιαζαν αλλα εκει φαγαμε το δευτερο πεσιμο αφου μας εκαναν ελεγχο για να μας αφησουν να παμε στην εκδηλωση...
Κατά τα αλλα εξαιρετικος παλμος, πολύ κρυο και μερικες χιλιαδες καφτες ψυχες με τη γαλανολευκη στα χερια
Ευτυχώς μου θυμίζεις γιατί συστηματικά απείχα τόσο καιρό. Μήπως να ξαναδιαβάσεις το ποστ.
Είπα νομικά δεν είναι. Πρώτη φράση στο ποστ. Καταντάει κουραστικό ξέρεις.
Ε... Τι ελεγχο? Κομματικες ταυτοτητες? :oΤι ελεγχο?![]()
Λέγοντας αυταπόδεικτα ψέματα; Μήπως καταφέρνει το αντίθετο;
σωματικο ελαφρι και ταυτότητες σκετες από τυπους με μπλε ;)Ε... Τι ελεγχο? Κομματικες ταυτοτητες? :o