Επισκέπτης
τυπε λακη την φανταζεσαι αυτην με παπουτσι μπαλαρινας?
τύπε , αν ήσουν φυλακή 10 χρόνια στην ακροναυπλία ....
βγαίνοντας θα μπορούσες να γαμήσεις αυτήν ;;;;;;
εγώ όχι .......
τυπε λακη την φανταζεσαι αυτην με παπουτσι μπαλαρινας?
Είμαι καθολικός λόγω καταγωγής τύπε, Κυκλάδες γαρ.![]()
![]()
![]()
τι καθολικός ;;;;;
αφού ο αρχηγός σου είναι άθεος ....
Μπορει να ειναι αθεος ο ενας, βουδιστης ο αλλος και 12θειστης ο τριτος. Δεν ειναι ολοι κομπλεξικοι φασιστες σαν το σιναφι σου ωστε να διωκουν τους αλλοθρησκους. Ντεμεκ ορθοδοξοι εντωμεταξυ, παντα συμφωνα με τις τελευταιες κωλοτουμπες τους...τι καθολικός ;;;;;
αφού ο αρχηγός σου είναι άθεος ....
Δεν έχω φτάσει στο σημείο να θεωρώ τον εαυτό μου "αναλώσιμο" όπως λες εσύ, θεωρώ ότι έχει και αξία και τιμή (όπως θα λεγατε). Προφανώς σε έχουν πεισει να σκέφτεσαι έτσι για να σε χρησιμοποιήσουν ως αναλώσιμο για όφελός τους. Ειναι προφανές ότι σε έχουν κάνει στρατιωτάκι τους, έχει περάσει η πλύση εγκεφάλου και μεταφέρεις άκριτα ό,τι σου πουν.εσυ εισαι το στρατιωτακι εδω και δεκαετιες.εγω ειμαι εθνικιστης και μου αρεσουν ολα τα εθνικιστικα κομματα σε ολη την γη !!!
εθνικισμος ! πατριωτισμος !!!!!
οτι και να λες , η χρυση αυγη το μαη θα βγει πρωτη ή δευτερη. ειναι δεδομενο αυτο. και ο ηλιας δημαρχος της αθηνας !!!
Δεν είμαι τΣΥΡΙΖΑίος τύπε. Είμαι αρκετά μεγάλος για να πιστεύω σε παπατζήδες.
Θα σε βγάλει αναρχικό τύπε, μόνο και μόνο επειδή θέτεις απορίες. :SΡε τύπε, ΕΣΥ υποστηρίζεις κάποιον και είσαι και σίγουρος. Είδες εμένα να κάνω προπαγάνδα για κάποιον;
Δεν ειναι ολοι κομπλεξικοι φασιστες σαν το σιναφι σου ωστε να διωκουν τους αλλοθρησκους.
Να'το! Ειμουν στη προηγούμενη σελίδα και δεν το ειδα!δεν γαμιεσαι μαζι με αυτα λεω εγω κανεις οτι δεν καταλαβενεις αναρχικο γουρουνι

Δεν υπάρχει όμως το "δεν ψηφίζω" τύπε.
Δεν λες κάτι , άρα είσαι ΣΥΡΙΖΑίος.
τυπε δεν κανεις καλαΣτις 4 τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις δεν ψήφισα γιατί δεν γούσταρα κανέναν, μάλλον αυτό θα κάνω και τώρα. Στις δημοτικές ψηφίζω πάντα πρόσωπο και όχι κόμμα. Απλά και ξεκάθαρα τύπε.
Θα σε βγάλει αναρχικό τύπε, μόνο και μόνο επειδή θέτεις απορίες. :S

Το ειπε μεγάλε, από τη γρήγορη ροή δεν το ειδες!Το βλέπω να 'ρχεται (αν το σκεφτεί).![]()
![]()
Στις 4 τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις δεν ψήφισα γιατί δεν γούσταρα κανέναν, μάλλον αυτό θα κάνω και τώρα. Στις δημοτικές ψηφίζω πάντα πρόσωπο και όχι κόμμα. Απλά και ξεκάθαρα τύπε.
Τετοιες "μαγκες" (ανεξιθρησκεια, τεραστια μαγκια στα ματια του ναζιστη lakis33, ανηκουστο, βδελυρο, εγκλημα, αμαρτια) θελω να μπορω να κανω στη χωρα μου, η οποια δεν θελω να καταντησει Πακισταν και Αφγανισταν (πολιτικα, οικονομικα και θρησκευτικα), εξαιτιας κατι λοβοτομηνενων σαν κι εσενα. Μαλλον εσυ θες να υιοθετησουμε μερικους νομους απο Αφγανισταν μερια για να μην κανουν καποιοι σαν κι εμενα "μαγκιες"... Παραδεξου το...Τέτοιες μαγκιές , να πας στις χώρες αυτών που υποστηρίζεις να τις πεις
(Πακιστάν , Αφγανιστάν κτλ).
Και θα απαλλαγούμε από σένα και εσύ θα το απολαύσεις
κατανοώντας σε βάθος την έννοια ... φινιστρίνι ...
τυπε δεν κανεις καλα
πρεπει να ψηφιζεις
στις δημοτικες μηπως το προσωπο που ψηφιζεις τυχαινει να ειναι αριστερο?![]()
εγώ όχι .......
εγώ όχι .......
τα 2 ακρα συναντιουνταιΚαλύτερα να τον κόψω και να τον πετάξω στα σκυλιά. Κι ας ΜΗΝ τον φάνε.
τα 2 ακρα συναντιουνται
καλα λεει ο αλεξ![]()

τυπε ο λακης το εχει δηλωσει οτι ειναι ακραιοςΕντάξει εγώ, αλλά ο Λάκης ακραίος;;;;![]()
![]()
![]()