Επισκέπτης
ρε τι εχεις παθει σημερα και μπινελικωνεις ότι βρεθει στον δρομο σου;
Ζούλεψες;![]()
οι αιμοροιδες του ατακτου ποπου του
ρε τι εχεις παθει σημερα και μπινελικωνεις ότι βρεθει στον δρομο σου;
Ζούλεψες;![]()
Κουφια λογια του αερα
Τα γραπτα σου μαρτυρας τι μπασταρδος γλοιωδης ανθρωπακος εισαιΗ κολαση σιγουρα θα εχει ενα ειδικο σπεσιαλ μερος για μιασματα σαν τα μουτρα σου σκατογερε!
παίκτη μου εδώ ο παράδεισος και η κόλαση εδώ...
εγώ δεν είπα πάντως ότι περνάω μια κόλαση... εσύ το είπες..
Ποτε το ειπα?
Η κολαση αρχιζει σε λιγο καιρο για το σιναφι σου παντως με τις πρωτες εκλογες![]()
Ποτε το ειπα?
Η κολαση αρχιζει σε λιγο καιρο για το σιναφι σου παντως με τις πρωτες εκλογες![]()
σιγά που φοβηθήκαμε... όποιος και να βγεί στα παπάρια μας...
αντε να είναι λίγο παραπάνω λιγούρης από αυτούς και να ζητήσει λίγο περισσότερο χαρτζιλίκι...
Στο ιδιο περιπτερο με τον πορνοπαπο θα πηγαινετε να αγορασετε χαρτομαντηλα![]()
σιγά που φοβηθήκαμε... όποιος και να βγεί στα παπάρια μας...
αντε να είναι λίγο παραπάνω λιγούρης από αυτούς και να ζητήσει λίγο περισσότερο χαρτζιλίκι...
ίσα ρε κλασομπανιέρες... τα ΧΑ με ένα πενηνταρικάκι και πίπες κάνετε...
αλημονο σ αυτους που τα χουν μεσα τυπε... Αυτος βαζει τον γιο του την επομενη των εκλογων να κανει μια αναλυψη τσακωνει και ένα αεροπλανο και του κλανουν δυο μαντρες ;)Άστα αυτά. ρε. Έχεις χεστεί από τότε που ο Σκουρλέτης είπε για τις off-shore!
Για αυτό πολεμάς έτσι λυσσωδώς το ΣΥΡΙΖΑ. θα στις πάρουν όλες τις κορώνες που έχεις στο Όσλο!
Και ότι μείνει θα στο φάει εδώ η γλυκιά μου η Έρι!
Άστα αυτά. ρε. Έχεις χεστεί από τότε που ο Σκουρλέτης είπε για τις off-shore!
Για αυτό πολεμάς έτσι λυσσωδώς το ΣΥΡΙΖΑ. θα στις πάρουν όλες τις κορώνες που έχεις στο Όσλο!
δεν έχω οφσόρ κούκλε μου... τρία τεσσερα διαβατήρια έχω...
δεν εχω περιουσια λαλακη μου..
και έτσι δεν πληρωνω και χαρατσια σαν κάτι μαλακες σαν και σενα...
[size=20pt]μια μικρο-οφσορ έχω μόνο.[/size]
την έδωσα στον ενδιάμεσο που μου έβγαλε τα διαβατήρια... θα την χρησιμοποιήσει λέει γηια τις μίζες που θα μαζέψει όταν έρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ...
τα φραγκα του τραμου 60.000 ευρα δηλαδη θα τα παρουν μεταναστες απο πακισταν. θα το φροντισω εγω η ιδια. του λακη θα τα φαω εγωΆστα αυτά. ρε. Έχεις χεστεί από τότε που ο Σκουρλέτης είπε για τις off-shore!

κάρβουνο καις ρε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άστα αυτά! Ξεκίνησες Κώνστας και μας βγήκες Πινόκιο!
ρε παπάρα περιμένεις να μάθεις διαχείριση διαθεσίμων στο μπου ????
ρε σύ φίλε μας έχεις πρίξει τά ούμπαλα και δέν καταλαβαίνεις τά εξής
1.η χρυσή αυγή ήταν ένα φιλοναζιστικό κόμμα πού θαύμαζε τόν ναζισμό άσχετα έαν επενούσε πάντα τούς έλληνες πού πολεμήσαν τούς ναζί.
μπορτεί να θαυμαζεις τόν στάλιν λόγω χάριν άσχετα εάν δέν συμφωνείς απόλυτα μαζί του.'ασχετα εάν γαμισε ένα εκατομμύριο πόντιους....
2.έχει επηρεαστεί από τά σύμβολα τών αρχαίων ελλήνων και του αειμνήστου εθνικού ηγέτη μεταξά που πολέμισε τους φασίστες....
3.αν τό θές έτσι είδε ότι δέν τού βγένει ο φιλοναζισμός η άν θές κατα την ταπεινή μου άποψη έκανε κολοτούμπα η άλλαξε γνώμη και τό γύρισε στόν εθνικισμό
απο κολοτουμπες εδώ στην πολιτική ιστορία τής ελλάδος χιλιάδες να σου αναφέρω από τίς ποιο καραμπινάτες.....