Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
λεγε ρε μουνι που θα με κερασεις καφε
δεν εχεις περιεργεια να δεις τον μεγιστο μπαρο *P
νεκρη μερα σημερα
ας το χαβαλεδιασουμε διχως αγχος![]()
ναι ειχατε και σοβαρα θεματα να λυσετε....μετα μπηκε και ο μπαρος και εδεσε το γλυκο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν εχει ματσακια και παιζουμε το![]()
Οι φήμες ότι είσαι κεφάλας ισχύουν;

ναι ειχατε και σοβαρα θεματα να λυσετε....μετα μπηκε και ο μπαρος και εδεσε το γλυκο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ωραια βυζακιαΟταν μπαινει ο Μπαρος αλλαζει το κλιμα
![]()
:o :oμια μερα θα πιασω 50000 ευρω στο στοιχημα με ενα καλο παρολι θα ερθω αθηνα και θα φαω τα μισα με τον νιπλ και τον αντζελο αντζελο και νιπλ θα πιουμε κοκα μεχρι να γινουν οι μυτες μας σαν του μορφονιου στον καραγιοζη![]()
εγω να ερθω να γαμαω τα μουνακιαμια μερα θα πιασω 50000 ευρω στο στοιχημα με ενα καλο παρολι θα ερθω αθηνα και θα φαω τα μισα με τον νιπλ και τον αντζελο αντζελο και νιπλ θα πιουμε κοκα μεχρι να γινουν οι μυτες μας σαν του μορφονιου στον καραγιοζη![]()
Θα ερθεις το καλοκαιρι να σε παω μυκονο μαζι με τον Γαλατηλεγε ρε μουνι που θα με κερασεις καφε
δεν εχεις περιεργεια να δεις τον μεγιστο μπαρο *P
νεκρη μερα σημερα
ας το χαβαλεδιασουμε διχως αγχος![]()
καυλαντιζω ρε συ γιατι ποναει ο κωλος μου απο τη πουτσα στο μπασκετ....![]()
γιατι ρε μαν εγω τι εχω :o
ωραια βυζακια![]()

ολα τα παιδια εδω καλεσμενοι ποιος τα γαμαει τα λεφτα αν ειναι κερδισμενα απο τη αμαρτια που λεγεται τζογοςεγω να ερθω να γαμαω τα μουνακια
γιατι εσας σας κοβω με αιματοροη![]()
μια μερα θα πιασω 50000 ευρω στο στοιχημα με ενα καλο παρολι θα ερθω αθηνα και θα φαω τα μισα με τον νιπλ και τον αντζελο αντζελο και νιπλ θα πιουμε κοκα μεχρι να γινουν οι μυτες μας σαν του μορφονιου στον καραγιοζη![]()
ματζεστικ οτι ανεβασει ο καθενας καλο κανει γιατι ανοιγει το μυαλο μαςπαιδια να ανεβασω μια φωτο με καποια στοιχηματα να ανοιξει το ματι του Σκιουρου λιγακι??
γιατι ζηταει να δει κουπονια για να δωσει απαντησεις.....
Παιδια τι να κανω να τον τρελανω??
Νταξι θα αρχισουν τωρα καποιοι παπατζες δεν εχουν υποδιαστολες δεν εχουν κομματα κ τα αρχιδια μου κουνιουνται αλλα καντε τουρισμοοοοοο!!!!!
10 ευρω εριξα στο 1,83 αποδοσηβλεπετε ανατροπη για μπιλμπαο?
μπαρε η ρεϊντζερς το καρφωσε, το παιξες?

παιδια να ανεβασω μια φωτο με καποια στοιχηματα να ανοιξει το ματι του Σκιουρου λιγακι??
γιατι ζηταει να δει κουπονια για να δωσει απαντησεις.....
Παιδια τι να κανω να τον τρελανω??
Νταξι θα αρχισουν τωρα καποιοι παπατζες δεν εχουν υποδιαστολες δεν εχουν κομματα κ τα αρχιδια μου κουνιουνται αλλα καντε τουρισμοοοοοο!!!!!

;) ;) ;) ;) ;) ;)ματζεστικ οτι ανεβασει ο καθενας καλο κανει γιατι ανοιγει το μυαλο μας![]()
![]()
δωσε και σωσε
![]()