Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 325 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 232 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 454 44,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.011

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
3.094
Πόντοι
606
ειμαστε και ιδια ομαδα σε αγγλια ιταλια,μονο ο μπαοκ μας την χαλαει.....ο οποιος μπαοκ παλι ανατροπη εφερε ο πουστης.....δεν ηξερα να ριξω τα 265 ευρω που κερδισα προχτες να παω σαν παιδι και γω μια ταιλανδη με μια ρουμανα σαν τον μισελ να κανω παρτουζα ιντερρασιαλ πως την λενε.....α καλο ε χρησταρα; :grin: :grin: :grin:
οι ομαδες να μαν μας κανουν να χωριζουμε σαν ανθρωποι εχω κολλητο φανατικο αριανο αλλα αυτο εχει να κανει με την ομαδα του οχι με την σχεσι φιλιας που εχω μαζι του. Δεν πρεπει να μας χωριζουν ομαδες κοματα θρησκεια κτλ κτλ ολοι ειμαστε μια ομαδα ανθρωποι :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
57.878
Πόντοι
12.756
ειμαστε και ιδια ομαδα σε αγγλια ιταλια,μονο ο μπαοκ μας την χαλαει.....ο οποιος μπαοκ παλι ανατροπη εφερε ο πουστης.....δεν ηξερα να ριξω τα 265 ευρω που κερδισα προχτες να παω σαν παιδι και γω μια ταιλανδη με μια ρουμανα σαν τον μισελ να κανω παρτουζα ιντερρασιαλ πως την λενε.....α καλο ε χρησταρα; :grin: :grin: :grin:
  :2funny: :2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
57.878
Πόντοι
12.756
οι ομαδες να μαν μας κανουν να χωριζουμε σαν ανθρωποι εχω κολλητο φανατικο αριανο αλλα αυτο εχει να κανει με την ομαδα του οχι με την σχεσι φιλιας που εχω μαζι του. Δεν πρεπει να μας χωριζουν ομαδες κοματα θρησκεια κτλ κτλ ολοι ειμαστε μια ομαδα ανθρωποι :grin:
παρε παραδειγμα απο μας φιλαρακια αδελφια και εισαι παοκ και εγω ολυμπιακος.... :grin: :cheesy:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.898
Πόντοι
4.637
παιδια μηπως ξερει καποιος να μου πει ποσα κορνερ ειχε ο αγωνας γιουβε-ρομα; :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
57.878
Πόντοι
12.756
:2funny: ελα μορε ενταξει :grin: υγεια να υπαρχει ο καθενας μας εδω μεσα ειναι πολυ καλος αρκει να πιστεψει στον εαυτο του :) και εσυ εισαι καλος και ο αντζελο και ο πιπης και ενα σορο παιδια ακομα ολοι μας ειμαστε καλοι και κανεις δεν ειναι καλυτερος απο εμας γιαυτο πρεπει να πιστευουμε τον εαυτο μας :)
και ο λεοντας και ο νιπλ........

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
513
Πόντοι
4.906
Είσαι μια σκάλα παραπάνω απ' όλους μας νομίζω, γενικά εσύ τώρα κι ο Νικ πιο παλιά είσαστε κορυφή (πολύ γλείψιμο έπεσε :grin: )
εμεις ενα τιποτα ειμαστε.....διαβαζουμε μονιμως τα σος και πεφτουν αλλα θεματα

πολυ δυνατα παιζουν σεντρινο και πιροκαβλος

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
3.094
Πόντοι
606
ο χρηστος θα σου πει
δεν εχω δει ακομα τιποτα απο τον αγωνα στις 10 ακριβως εφυγα απο το προποτζηδικο γιατι εκλεισε ηρθα σπιτι και στο λεμον σπορτ δεν μπορεσα να δω τον αγωνα δεν ανοιγε και δεν κοιτουσα την στιλη τις γιουβεντους αλλα ολη την κονσολα με τα live παιχνιδια μηπως και παιξω τιποτα στο live μια 1βδομαδα τωρα θα διαβαζω για την γιουβεντους και την λιβερπουλ :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.400
Πόντοι
8.645
εμεις ενα τιποτα ειμαστε.....διαβαζουμε μονιμως τα σος και πεφτουν αλλα θεματα

πολυ δυνατα παιζουν σεντρινο και πιροκαβλος