ειχα 5αδα με χ βαζελο,νιονιο,καλιαρι,χιρονα και μπαρτσα β'...γαμημενε βαζελε, κουβας απο το πρωτο ματς...
εχει κανεις να δωσει μια 5αδα βαριά για μετα?
4 στα 5 και 224€ ...αν ο γαμοβαζελος εβαζε ενα γκολ το κοντερ θα εγραφε 1596€...
ειχα 5αδα με χ βαζελο,νιονιο,καλιαρι,χιρονα και μπαρτσα β'...γαμημενε βαζελε, κουβας απο το πρωτο ματς...
εχει κανεις να δωσει μια 5αδα βαριά για μετα?
για αυτό τι λέτε ?
[size=20pt][size=10pt][size=10pt]γιούβε Χ/1
πάοκ Χ/2
σοσιεδαδ Χ/1
αμπερντιν X/2[/size][/size][/size]
![]()
![]()
![]()

για δευτερα
x2 απολλωνα σμυρνης
x2 ιντερ
η βερονα λες να φερει κανα διπλο τυπερεντ θα σε ακολουθήσω και θα προσθέσω ή Χ/1 μίλαν ή Χ/1 ράγιο για να έχω τριάδα.
τι κολοφαρδος
τουλαχιστον κανα 30αρι θα το εβαλε η βερόνα κάνει για διπλό,ναι είμαι μαζί σου, αλλα φοβάμαι πολύ και το Χ οπότε το αφήνω στην απέξω.η βερονα λες να φερει κανα διπλο τυπεο λουκα τονι θα σκοραρει
ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑμερικα γατακια πηγαν να παιξουν την ξανθουλα
![]()
![]()
δεν θα μαθετε να παιζετε στοιχημα ΠΟΤΕ παρτε το χαμπαρι
![]()
![]()
x2 τοτεη βερόνα κάνει για διπλό,ναι είμαι μαζί σου, αλλα φοβάμαι πολύ και το Χ οπότε το αφήνω στην απέξω.
x2 τοτε
παιδια με βλεπει ο γνωστος μου ο πακετος στον δρομο στο ημιχρονο του παοκ με την ξανθη με λεει εχω ανατροπη την ξανθη αυριο θα φαμε καλα αν βγειΘα φαω και για σας
![]()
![]()
![]()
τι κολοφαρδος
τουλαχιστον κανα 30αρι θα το εβαλε
![]()

τυπε στο ημιχρονο πηγα στο καφενειο διπλα στο προπο περασε απο εκει και με ειπε το εχω ανατροπη αν το γυρισει ο παοκ αυριο θα σκασεις στο φαγητο με ειπετύπε άμα το παιξε και στο live μετά το 75 πρέπει να δινε μαλλιά![]()
Over 1.5 @ 2.00καλημερα. 5 ευρω πονταρισμα 1,5 οβερ για το 1 ημιχρονοτην γιουβεντους![]()

χρησταρα τους γαμησαμε ..headbang3:Γιουβέντους 3-0 @ 3.75
Μονό: 2 @ €1 05/01/2014 21:05:18 2,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - FB1348337010F - Flash Ώρα στοιχήματος: 05/01/2014 21:05:18 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Γιουβέντους 3-0 Γιουβέντους v Ρόμα
(Τελικό σκορ) 05/01/2014 Κανένα 3.75 Ανοικτό
Σύνολο: 2 Στήλες @ 1 EUR Επιστρέφει: 7,50![]()

Από μένα 3 underακια για σημερα: Κιεβο, Ναντ και Ρεαλ Χαεν.
παλι ταμειο οπως και χθες παραπροχθες και παει λεγοντας......πιπη καλοφαγωτα....Καλημερα στο πιπη και στο λεοντα....λοιπον 100 ευρω στη τριαδα φλωρεντια γιουβε παοκ....καλη τυχη σε ολους.....