Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Milaei tvra POIOS???
O LAKHS33 ρε φιλε...
![]()
![]()
![]()
Μπόλντη , το ξέρω ότι προσπαθείς για την πρωτιά,
αλλά δεν γίνεται παληκάρι μου.
Να με συγχωρνάς.
Δεν θα σε τιμήσω.
Θα ψηφισω Πορνόπαππο.

Μπόλντη , το ξέρω ότι προσπαθείς για την πρωτιά,
αλλά δεν γίνεται παληκάρι μου.
Να με συγχωρνάς.
Δεν θα σε τιμήσω.
Θα ψηφισω Πορνόπαππο.
και εγω παπια θα ψηφισω δαγκωτο![]()

αν ήταν όχι, θα ανησυχούσα...
πάμε καλά!!!![]()
πορνοπαπε εισαι ετοιμος να σηκωσεις το βαρυτιμο τροπαιο? θα κανω προσφυγη στην BOUEFA κατα του διαγωνισμου

αφου δεν αναγνωρίζεις το (όποιο) αποτέλεσμα!!! ή άλλαξες γνώμη???![]()
esy to αναγνωριζεις? πριν ειπες για κλωνοψηφοφοριες.
Moνο προσπαθω? απο χθες αρχισα τα κυρηγματα για γκομενες παλι χθες ειπα εδω οτι βγηκα με 2 γκομενες στο Γκαζι.
Την μεκκα του πιρφορισμου και των κλαρινογαμπρων
Και χόρευες συρτά και χασαποσέρβικα ;;;;;

Και χόρευες συρτά και χασαποσέρβικα ;;;;;
Aυτο με τον χορο κακως το κοροιδευετε παντως οταν πας σε ενα κλαμπ ειναι καλυτερο να χορεψεις λιγο παρα να καθεσαι σαν αγγουρι αμα θες τωρα να το παιξεις ιστοριας και μυστηριος πας σε ενα μπαρακι πιανεις την μπάρα καπνιζεις με στυλάκι και πινεις το ποτακι δηθεν σκεπτικος και σοφιστικε
αυτα τα καναμε στα 21 - 22 απο 2008-2010 ηταν καλά.![]()
Υπάρχουν συγκεκριμενα λάθη που κάνουν οι καμακοπεφτουλες και αποτυγχανουν πιστευω ολα ειναι θεμα εντυπωσεων. Αμα πας σε ενα κλαμπ και καθεσαι σαν αγγουρι με την μια μπαινεις χωρις να το καταλαβεις σε μειονεκτικη θεση ο κοσμος γυρω μπορει να νομισει οτι δεν διασκεδάζεις ή οτι δεν σου αρέσει εκει που εισαι.
εγώ είχα πάει σε σχολή χορού ρε , για 4 χρόνιαAυτο με τον χορο κακως το κοροιδευετε παντως οταν πας σε ενα κλαμπ ειναι καλυτερο να χορεψεις λιγο παρα να καθεσαι σαν αγγουρι αμα θες τωρα να το παιξεις ιστοριας και μυστηριος πας σε ενα μπαρακι πιανεις την μπάρα καπνιζεις με στυλάκι και πινεις το ποτακι δηθεν σκεπτικος και σοφιστικε
αυτα τα καναμε στα 21 - 22 απο 2008-2010 ηταν καλά.![]()
ρε τρελε σε συμπαθω γι αυτο θα σου δωσω μια συμβουλη.ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ για κανα δυο μερες γιατι δεν βλεπω να πιανει τοπο η προσπαθεια που κανουμε για να βγαλουμε νικητη τον παπιαΥπάρχουν συγκεκριμενα λάθη που κάνουν οι καμακοπεφτουλες και αποτυγχανουν πιστευω ολα ειναι θεμα εντυπωσεων. Αμα πας σε ενα κλαμπ και καθεσαι σαν αγγουρι με την μια μπαινεις χωρις να το καταλαβεις σε μειονεκτικη θεση ο κοσμος γυρω μπορει να νομισει οτι δεν διασκεδάζεις ή οτι δεν σου αρέσει εκει που εισαι. Οποτε οσοι δεν γουσταρουν την φαση καλα κανουν και δεν πανε σε τετοια μέρη ειναι σωστοι.