Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλυτερα ανιδεος παρα σαβουρογαμης μετα χρηματοςανιδεοι εντελώς![]()
οταν μιλανε οι γνωστες σωπαινουν οι μυρωδιαδεςαμα λεει ο σλαβυ οτι ειναι καλη τοτε ειναι μουναρα! τελος!!!![]()
μιλησε τωρα ο βαλεντινοπιρφοροςκαλυτερα ανιδεος παρα σαβουρογαμης μετα χρηματος
οταν μιλανε οι γνωστες σωπαινουν οι μυρωδιαδες![]()

Μουνάρα είναι......ανιδεοι εντελώς![]()

Για πες....μιλησε τωρα ο βαλεντινοπιρφορος![]()
τυπε ποτε θα παμε τσαρκα μαζι με νωντα? ;)Μουνάρα είναι......![]()

δε θελω να τον εκθεσω τον μπαρουλη, κατα βαθος ειναι καλο παιδιΓια πες....![]()

Κανονίζω με πίτσι και Πρόεδρο όταν επιστρέψει.....την επόμενη εβδομάδα.... Θα τους πω να πάμε Μετάξι.....θα σε ειδοποιήσω....τυπε ποτε θα παμε τσαρκα μαζι με νωντα? ;)![]()

ξεροχυνω με αυτοκρατορικη τσαρκοπαρεαΚανονίζω με πίτσι και Πρόεδρο όταν επιστρέψει.....την επόμενη εβδομάδα.... Θα τους πω να πάμε Μετάξι.....θα σε ειδοποιήσω....![]()

Καλός είναι....δε θελω να τον εκθεσω τον μπαρουλη, κατα βαθος ειναι καλο παιδι![]()

Μουνάρα είναι......![]()

θα ερθεις με τον σωκρατη και με εμενα να δουμε το χομπιτ?
Και μίνι απόγευματινη ενημέρωση γιατί θα μας δείρουν με τόσο σπαμ...
Φυλής 54,αουρορα
Φυλής 56 κλειστό
Διδύμου 8,ανιτα και η ξανθιά τρελοκοτσιδου που είδα προχθές.νομίζω την είπαν όλγα.το σπιτάκι όμως έκλεισε κατά τις 8.30
Διδύμου 16,η χριστίνα η μιλφ και ένα παχουλό μιλφογκιλφ σαν φιλόλογος .μαρίνα την έλεγαν.η χριστίνα με καυλαντιζε στο σαλόνι και με καυλωσε η καριόλα.έχει και πολύ προστυχη κωλάρα.είναι καλή μέσα?ξέρουμε?
Διδύμου 18 υπόγειο ,η μαρία η χοντρη με τα βυζια από ιάσωνος 46
Διδύμου 18 πάνω,αλιόνα,με μαύρο σετάκι εσώρουχα-ζαρτιερες που δε μου πολυάρεσε
Καλά χριστούγεννα και καλά γαμησια σ όλους τους συναγωνιστές!![]()
ποιο σωκράτη ,με το διαμαντη δε θα πας?θα ερθεις με τον σωκρατη και με εμενα να δουμε το χομπιτ?

Ετσι ξηγιεσαι?Εμενα τιποτα?Κανονίζω με πίτσι και Πρόεδρο όταν επιστρέψει.....την επόμενη εβδομάδα.... Θα τους πω να πάμε Μετάξι.....θα σε ειδοποιήσω....
Θέλω και BMW.....

Ετσι ξηγιεσαι?Εμενα τιποτα?![]()
![]()
![]()

)Χρόνια πολλά και καλά χριστούγεννα σε όλους!
Για όσους είναι καθοδόν, μια ενημέρωση από Φυλής (1:30-2:00):
-71 πάνω, Γαβριέλα από Φ84![]()
![]()
Καλές γιορτές σε όλους! ;)
)

Κολωνου 15 δεξιά,βάλεντίνα.χαριτωμένη κοπελίτσα,μελαχρινη με περιφέρεια αν θυμάμαι καλά και έδειχνε αβγαλτη.
Στο αριστερό ήταν η κοντή μαυρομαλλα με τα καλά ελληνικά

Ιάσωνος 2,ένα κοντό ξανθό ζουμπουρλουδικο μιλφάκι με βυζομπαλα

Ιάσωνος 20 αριστερά, η ρίτα και η μοσχαροκεφαλή απ το ιάσωνος 1 δεξιά που έχει κριτική ο φανούρης.η ρίτα δεν είναι τίποτα φοβερο στο δωμάτιο ,είναι όμως φιλοτιμη και πολύ ευγενική.και σα γκόμενα με καυλωνει πολύ,την έχω ανάγκη