memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ευκολοπιστος ;)καλά έκαναν και τον μιουτάρανε το μουνί με έβαλε και αγόρασα πολυβιταμίνες που είναι για 50χρονους![]()
![]()
ευκολοπιστος ;)καλά έκαναν και τον μιουτάρανε το μουνί με έβαλε και αγόρασα πολυβιταμίνες που είναι για 50χρονους![]()
![]()
ευκολοπιστος ;)

Θέλω κι εγώ να τον επαναφέρεις για να τον περιποιηθώ μετά όπως του αρμόζει. Δεν είναι δυνατόν να αφήσω την εντύπωση ότι μπορεί ο οιοσδήποτε να εξυβρίζει τους νεκρούς γονείς μου και να μένει ατιμώρητος...
Στο μεταξύ πρέπει να μάθουν όλοι (γιατί τα ποστ σβήστηκαν) ότι το σκηνικό ήταν στημένο. Έβριζε, δίχως αφορμή, ο νεαρολάγνος κύριος και από πίσω ο Σταματάκης έγραφε ο νικ07 φταίει, αυτός το ξεκίνησε...
Έκανε μπαμ ότι είχαν προσυνεννοηθεί και φυσικά δε άκουσε τον gl γιατί επεδίωκε το μπαν.
Τι σκοπούς είχαν, δε μ' ενδιαφέρει. Οι πράξεις με ενδιαφέρουν. Θα μπορούσα να αδιαφορήσω για κάποιους που βρίζουν νεκρούς γονείς γιατί έχουν τσαντίλες, να τους αντιμετωπίσω σαν τα σκουπίδια που είναι. Αλλά άτομα που το κάνουν με σκοπιμότητα όχι!
Σταμάτη είχε δίκιο ο Μπίλη. Είσαι το χειρότερο άτομο του σάιτ.
υ.γ. Έχω σώσει τις σελίδες για πάσα νόμιμη χρήση.
Ποιες σου ειπε;καλά έκαναν και τον μιουτάρανε το μουνί με έβαλε και αγόρασα πολυβιταμίνες που είναι για 50χρονους![]()
![]()
εισαι ενα μικρο και αθωο νικ ;)μαν δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό τρολάρισμα με βιταμίνες![]()
καλά έκαναν και τον μιουτάρανε το μουνί με έβαλε και αγόρασα πολυβιταμίνες που είναι για 50χρονους![]()
![]()

Ποιες σου ειπε;
![]()
![]()
![]()
![]()
κρατα τες ρε μαλακα μεχρι να φτασεις 50 , τοτε θα ειναι ακομα καλυτερες![]()
![]()
![]()

τηλεγραφημα..επειδη εχει φαει μιουτΤύπε, είμαστε ΝΩΝΤΟΤΥΠΟΙ. Είναι η αποστολή μας να μοιράζουμε οργή και πόνο μέσα απ' το σάιτ και η ρομφαία μας να τρυπάει την ψυχή του άλλου βγαίνοντας απ' την οθόνη.
Αλλά, ΕΜΕΙΣ πάντοτε σεβόμαστε κάποια όρια.
Θα μου πεις δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια ψυχική συγκρότηση. Κάποιοι έχουν προβλήματα που δε φαίνονται, άλλοι είναι άκρως προβληματικοί και φαίνονται... ΔΕΚΤΟΝ!
Αν πίστευα ότι το χτεσινό σκηνικό έγινε γιατί κάποιος είχε τα νεύρα του από τις σφαλιάρες που τρώει έξω και ξέσπασε εδώ ή ήπιε διάφορα και θυμήθηκε ότι τον έβρισα πριν μια βδομάδα, ή, ή, ή.... αν για οποιονδήποτε λόγο έφταιγε ότι ο νεαρολάγνος κύριος βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής, δεν θα το έκανα θέμα σήμερα.
Αλλά ήταν φως φανάρι ότι η επίθεση ήταν προσχεδιασμένη.
Δεν ξέρω σαν διαχειριστές του σάιτ πως αντιμετωπίζετε άτομα που προσχεδιάζουν επιθέσεις, τρόλινγκ αν θέλεις πέστο, που περιλαμβάνουν εξύβριση νεκρών γονέων, χασκογελώντας σε πμ...
ΕΓΩ πάντως δεν πρόκειται να το συγχωρέσω. Και όταν επανέλθει ο κύριος Τίποτα, θα έχει από εμένα την ανάλογη αντιμετώπιση. Γκέγκε κυρ gl?

το πιο ωραίο είναι ότι τις είχα δει στο σάιτ αυτό γα να τις τσεκάρω αλλά δεν είχα προσέξει αυτό που γράφει με μεγάλα γράμματα ότι είναι ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΤΩΝ, νόμιζα ότι το 50+ αναφέρεται στα συστατικά που περιέχει :- γι'αυτό έχει και βιταμίνες που βελτιώνουν την όραση, λογικό αφού προορίζονται για μεσήλικες![]()
τηλεγραφημα..επειδη εχει φαει μιουτ
και μην πεις οτι συνεργαστηκα..χεσμενο σε εχω
Απ: (Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: stam_90 στις: σήμερα στις 21:09 »
« Έχετε προωθήσει ή απαντήσει σε αυτό το μήνυμα. » Παράθεση Απάντηση Διαγραφή
πεσ του νικ οτι του γαμαω τα κοκκαλα των γονιων του και οποτε θελει να παει αστυνομια.Ετσι θα μαθω πως τον λενε και θα τα πουμε απο κοντα

μαν θα τις τελειώσω αλλά θα τις αλλάξω μετά ;) μπορεί να βελτιωθεί η όραση και να πετάξω τα γυαλιά δεν ξες![]()
κριμα γιατι ειναι καλο παιδι και εχει παρει στα σοβαρα ενα τελειομενο τρολ του ιντερνετ..![]()
![]()
Δυναμη ο ccss![]()
![]()
μην μπλεκετε αστυνομιες τυπετηλεγραφημα..επειδη εχει φαει μιουτ
και μην πεις οτι συνεργαστηκα..χεσμενο σε εχω
Απ: (Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: stam_90 στις: σήμερα στις 21:09 »
« Έχετε προωθήσει ή απαντήσει σε αυτό το μήνυμα. » Παράθεση Απάντηση Διαγραφή
πεσ του νικ οτι του γαμαω τα κοκκαλα των γονιων του και οποτε θελει να παει αστυνομια.Ετσι θα μαθω πως τον λενε και θα τα πουμε απο κοντα

Δεν πρόλαβα να δω τι έγινε εχθές....έκανα ντους......αλλά κατάλαβα........
λες να εχουν το μαγικο συστατικο για την στραβωμαρα και παει ο κοσμος και δινει τσαμπα τα λεφτα να κανει λειζερ στα ματια![]()
μην μπλεκετε αστυνομιες τυπε
να τα ξεκαθαρισετε μονοι σας![]()

ραντεβου θανατου μυριζει τυπε... :-μην μπλεκετε αστυνομιες τυπε
να τα ξεκαθαρισετε μονοι σας![]()
Ένα οχετός Μπίλυ. Δεν ξέρω τι του έδωσε το σίχαμα για αντάλλαγμα, μπορεί να ήθελε να αποχωρήσει από καιρό απ' το σάιτ και να βρήκε ευκαιρία υλοποιώντας το "πανούργο" σχέδιο του σιχάματος ή μπορεί τελικά το σίχαμα να δέχτηκε να τον συναντήσει. Μου έρχεται ναυτία και μόνο που προσπαθώ να μπω στο μυαλό τους. Μπλιάχ!
τυπε ειπωθηκαν βαρια λογια και μονο το αιμα μπορει να ξεπλενει την ντροπη :Sδεν προλαβαινει η στυνομια τωρα τυπε , κανει μπλοκα στα τζιπ![]()