LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.365
- Πόντοι
- 8.645
τυπικά δεν υφίσταται νικ "BOLTERMORT" στο σάιτ, μαλακία του σταμ έτσι μπορεί να κάνει προσφυγή ο μόρτης ;)
Μέχρι και στα αγγλικά κάνει ορθογραφικά αυτό το παιδί

τυπικά δεν υφίσταται νικ "BOLTERMORT" στο σάιτ, μαλακία του σταμ έτσι μπορεί να κάνει προσφυγή ο μόρτης ;)

105 86 ο μπολντης
Θα εχει τα αναλογα εγραφα ο Σταμ για δικαιολογια. Χαρτι δυσλεξιας. ;)τυπικά δεν υφίσταται νικ "BOLTERMORT" στο σάιτ, μαλακία του σταμ έτσι μπορεί να κάνει προσφυγή ο μόρτης ;)
απεφανθη ο αραχνιασμενος συντηριτικος τυπολατρης που κοιτα τη ζωη να περνα απο το παραθυρο...τυπικά δεν υφίσταται νικ "BOLTERMORT" στο σάιτ, μαλακία του σταμ έτσι μπορεί να κάνει προσφυγή ο μόρτης ;)

τυπε μαλλον ψηφισε η νεολαια που παραδοσιακα παει αργα στις καλπες:-105 86 ο μπολντης
Μάλλον ο γλ στηρίζει μπολντη σ αυτό το γύρο
απεφανθη ο αραχνιασμενος συντηριτικος τυπολατρης που κοιτα τη ζωη να περνα απο το παραθυρο...
![]()
εχω δωσει αδεια στους νωντοφανς τυπε, αυτο που θελαμε το πετυχαμε, γαμησαμε το κοτοπουλο μεσα στο σπιτακι του ;):-105 86 ο μπολντης
Μάλλον ο γλ στηρίζει μπολντη σ αυτό το γύρο
εδω ποιος εισαι?εγώ είμαι ο τύπος στην πανοπλία ;)
Θα εχει τα αναλογα εγραφα ο Σταμ για δικαιολογια. Χαρτι δυσλεξιας. ;)

τον γαμησες μάν.τον πονέσε πολύ αυτόαπεφανθη ο αραχνιασμενος συντηριτικος τυπολατρης που κοιτα τη ζωη να περνα απο το παραθυρο...
![]()
θα μπορουσε παντως να βαλει τα ονοματα στα αγγλικα που εχει ιδιαιτερη ευφραδειαΘα εχει τα αναλογα εγραφα ο Σταμ για δικαιολογια. Χαρτι δυσλεξιας. ;)

εδω ποιος εισαι?η γεφυρα?
![]()

γαμαμε μαν....δεν παιζουμε.....γαμαμε.... ;);)τον γαμησες μάν.τον πονέσε πολύ αυτό
το φυσας και δεν κρυωνει.... ;)εδώ δεν είμαι καθόλου καλά χαζό είσαι![]()
αχ ο σταμ στρατιώτης

το φυσας και δεν κρυωνει.... ;)![]()
;)εχω δωσει αδεια στους νωντοφανς τυπε, αυτο που θελαμε το πετυχαμε, γαμησαμε το κοτοπουλο μεσα στο σπιτακι του ;)
μην συνερίζεσαι τα πιτσιρικια ρερε φίλε βλέπεις καμμιά πανοπλία στην δεύτερη φωτο θα μας τρελάνεις;)
θα ερθεις ρε μαλακα να δουμε το χομπιτ 2?