Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μαλακες θα το παρει καμια άκυρη ομαδα το τσ.λ
Αφου εχετε παρει το βαλκανικο κυπελλο ρε,τι να το κανετε το Τσου Λου.[move][/move[/URL]]![]()
μην πεις καμια μπάγερν..οχι ρε![]()
μην πεις καμια μπάγερν..
καταρχας η μπαγερν μετα τους 8 θα βρει τρενακια μπροστα της,για μενα η μπαγερν εαν πεσει με ατλετικο, η τσελσι δεν περνάει.. ;)
θα μου πεις ατλετικο δεν εχει βαθος στον παγκο να παει ψηλα, ελα που ομως, ο σιμεονε ειναι μαστερ στην τακτικη..
θα παθει πλακα.. επεισης εχει καταντησει ποιο αηδια απο την μπαρτσελονα εαν παει ξανα τελικο,4 φορες τελικο η ιδια ομαδα απο το 2010![]()
![]()
![]()
![]()
μην βλεπεις τωρα με την βερντερ που της εβαλε 7,εδω της εχου βαλει γαυρος και βαζελος απο 3-4 ... προβλεψη μεχρι στιγμης, δεν το παιρνει η μπαγερν ;)

λες να το παρει ο θρυλος τυπε?μην πεις καμια μπάγερν..
καταρχας η μπαγερν μετα τους 8 θα βρει τρενακια μπροστα της,για μενα η μπαγερν εαν πεσει με ατλετικο, η τσελσι δεν περνάει.. ;)
θα μου πεις ατλετικο δεν εχει βαθος στον παγκο να παει ψηλα, ελα που ομως, ο σιμεονε ειναι μαστερ στην τακτικη..
θα παθει πλακα.. επεισης εχει καταντησει ποιο αηδια απο την μπαρτσελονα εαν παει ξανα τελικο,4 φορες τελικο η ιδια ομαδα απο το 2010![]()
![]()
![]()
![]()
μην βλεπεις τωρα με την βερντερ που της εβαλε 7,εδω της εχου βαλει γαυρος και βαζελος απο 3-4 ... προβλεψη μεχρι στιγμης, δεν το παιρνει η μπαγερν ;)
επειδη ειμαι και ρεαλικος θελω να το παρει η ρεαλ,αλλα με τετοια αμυναΉρθε η ώρα του κριστιάνο πάλι![]()

εγω με οποιον πεσει ο θρυλος θα βαλω ολη μου την περιουσια να μην περασει..λες να το παρει ο θρυλος τυπε?![]()

επειδη ειμαι και ρεαλικος θελω να το παρει η ρεαλ,αλλα με τετοια αμυνα![]()

μπαρτσελονα?Για κάθε γκολ που τρώει βάζει άλλα 4 ο ούλτρεξ, 3 η μαιμού και 2 ο πουτανιάρης ο γάλλος, δεν υπάρχει στην επίθεση λέμε![]()
ετσι κανουν οι τζογαδοροι τυπε,ευγεεγω με οποιον πεσει ο θρυλος θα βαλω ολη μου την περιουσια να μην περασει..
και εαν περασει φευγω για μερη μακρινα... θα με κυνηγαει ολο μου το σοι μετα![]()

μπαρτσελονα?δεν την βλεπω μακρια
![]()
εγω με οποιον πεσει ο θρυλος θα βαλω ολη μου την περιουσια να μην περασει..
και εαν περασει φευγω για μερη μακρινα... θα με κυνηγαει ολο μου το σοι μετα![]()

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΖΕΝΙΤ 2
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΟΡΤΟ 1
ΜΑΡΣΕΪΓ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2
Ελπιζω οι αμπαλοι που επελεξα να κερδισουν σημερα και τα δευτεροτριτα της Ατλετικο να τα καταφερουν
Τις κοντρες στη Ναπολι και Σαλκε δεν τις ακουμπαω, θα καθησω να χαρω μπαλιτσα. Λιονταρε ελπιζω να τις πιασεις εσυ![]()

λες να το παρει ο θρυλος τυπε?![]()

Μαγκες καλη επιτυχια σημερα,ειπα να μην παιξω χθες και σημερα αλλα το χρημα ειναι γλυκο,και με εχει παει γαμωντας ολο το 2013.Ας τα παρουμε και σημερα λοιπον.![]()