baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.474
- Πόντοι
- 6.035
δε γουσταρεις τις παρτουζεςΑμα ειναι με αλλα 3 ατομα οχι δε μου κανει δε θελω κοινοχρηστο μπανιο!

δε γουσταρεις τις παρτουζεςΑμα ειναι με αλλα 3 ατομα οχι δε μου κανει δε θελω κοινοχρηστο μπανιο!
Οχι >δε γουσταρεις τις παρτουζες![]()
και πολυ καλα κανεις....σαν το πρωινο δεν εχει!!!!!
αλλαξε ονομα τοτε
γυναικορανταρ εχεις ρε πλευ μποιαλλαξε ονομα τοτε![]()
φαινεται καλη περιπτωσηγυναικορανταρ εχεις ρε πλευ μποι![]()
Να ξαναρωτήσω με συμπλήρωση: εσύ σε μονόκλινο και μοίρασμα μπάνιου-τουαλέτας με άλλο ένα άτομο (και τα υπόλοιπα ως έχουν);Αμα ειναι με αλλα 3 ατομα οχι δε μου κανει δε θελω κοινοχρηστο μπανιο!
Αναλογα τη τιμη και εαν εχει πρωινοΝα ξαναρωτήσω με συμπλήρωση: εσύ σε μονόκλινο και μοίρασμα μπάνιου-τουαλέτας με άλλο ένα άτομο (και τα υπόλοιπα ως έχουν);
Σου ειπα ως έχουν τα άλλα, δηλ 5€ και χρήση κουζίνας-τραπεζαρίας free.Αναλογα τη τιμη και εαν εχει πρωινο
Εχεις ξενοδοχειο εσυ;Σου ειπα ως έχουν τα άλλα, δηλ 5€ και χρήση κουζίνας-τραπεζαρίας free.
Όχι, αλλά προσπαθώ να βρω τον "παλμό" στην Ελλάδα μας.Εχεις ξενοδοχειο εσυ;
[size=10pt]ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]Αναλογα τη τιμη και εαν εχει πρωινο
τι εφαγες για πρωινο σημερα?Εχεις ξενοδοχειο εσυ;
Ναι...........αλλα δεν ξερειs τι θα παραγγειλει για πρωινο, ουτε ποσο χρεωνεταιφαινεται καλη περιπτωση
μ'ενα πρωινο καθαρισες
ασε που δε χρειαζεται να πληρωσω και ξενοδοχειο ;)
Αυγο τυρι κεικ καφε χυμο πορτοκαλι γαλα μαρμελαδα ψωμι ζαμπον μετα δε ξαναφαγα![]()
ξεχασες παστουρμα, λακερδα και πηχτη...Αυγο τυρι κεικ καφε χυμο πορτοκαλι γαλα μαρμελαδα ψωμι ζαμπον μετα δε ξαναφαγα![]()
ξεχασες παστουρμα, λακερδα και πηχτη...
τι μλκ εισαι!!!φαινεται καλη περιπτωση
μ'ενα πρωινο καθαρισες
ασε που δε χρειαζεται να πληρωσω και ξενοδοχειο ;)