Και μια γρήγορη ενημέρωση από την πρωινή βάρδια της Φυλής
(σήμερα 11:30-12:00) που ήταν πραγματικά απόλαυση... Είδα τις κοπέλες αμέσως, δεν είχαν δωμάτια και είχε τρομερή ησυχία, ένιωσα άρχοντας!!!
(Θα βάλω και βαθμούς παρσιμότητας σε παρένθεση με βάση τα γούστα μου και την εντύπωση που που μου άφησαν στο σαλόνι για όσες είδα 1η φορά)
Για πάμε:
Διδυμου 27: Η
Ελένη, μικρή ρουμάνα μπαμπάτσικη, μελαχρινή, απλό.
(6/10)
Τα μιλφάδικα τα προσπέρασα...
Διδύμου 7 (δεξιά):
Αντριάνα, ωραίο κορμί, ψηλή, αδύνατη (νορμάλ) με ωραία πιασίματα, νεαρή ρουμάνα με γυαλάκια και κοντά μαύρα μαλλιά. Απλό. Την έχω πάρει 5-6 φορές με καλές εντυπώσεις.
(8/10)
Διδύμου 7 (αριστερά):
Μελαχρινή, γύρω στα 25, μέτριο σώμα, αδιάφορο πρόσωπο,
Έλενα νομίζω το όνομά της. Απλό.
(4/10)
Διδύμου 8 (κάτω):
Αννίτα και
Όλγα. Ρωσίδες, η μία ξανθιά πιτσιρίκα, η άλλη μιλφ. 20 ευρώ η μία κοπέλα, 30 ευρώ και οι 2. (
3/10 και
2/10)
Φυλής 54:
Τζούλια ή Χούλια (απλό)
(8/10)
Φυλής 56: Νικολέτα (η γνωστή) και
Ρωξάνα. Η 2η ήταν αρκετά όμορφη στο πρόσωπο, μαυριδερή, πολύ μπαμπάτσικη (πολλά πιασίματα) αλλά δεν τη λες και χοντρή. Απλό. (
8/10 και
7/10)
Φυλής 66 (δεξιά): Γιάννα, ψηλή μελαχρινή Ρωσίδα(?) με 2-3αρια βυζιά, κορμάρα κατ εμέ, μέτριο πρόσωπο, μέτρια και μέσα που την είχα πάρει παλιά. Απλό.
(8/10)
Φυλής 66 (αριστερά): Άντζελα, γυφτοπούλα με φουλ πρόγραμμα.
(5/10)
Φωκαίας 17: Εμμανουέλα και
Ελένη η Αιγύπτια. Η πρώτη είναι ξανθιά ψηλή χωρίς στήθος, χαμογελαστή. Η 2η γνωστή νομίζω (την έχω πάρει 5-6 φορές), μελαμψή Αλβανίδα με μεσοανατολίτικα χαρακτηριστικά και μεγάλο στήθος. Απλό πρόγραμμα. (
3/10 και
8/10)
Φωκαίας 19: Αλίνα. Καστανή αδύνατη με μαλλιά κότσο, τελείως αδιάφορη. Καθόλου στήθος ή κώλο. Νομίζω έκανε φουλ αλλά δεν ασχολήθηκα καν. Πρώτη φορά που την είδα.
(2/10)
Φωκαίας 25 (πάνω): Καινούρια κοπέλα, μελαχρινό πιτσιρίκι Ρουμανοειδές, συμπαθητική φατσούλα. Δε ρώτησα όνομα. Απλό.
(7/10)
Φωκαίας 25 (κάτω): Άννα Πολωνέζα. Καστανή προμιλφ, λεπτό σώμα, φουλ πρόγραμμα.
(6/10)
Φωκαίας 27 (υπόγειο): Φλώρη. Ξανθό Ρουμανο-playmobile. Φουλ πρόγραμμα. Αρρωστούλα όμως σήμερα.
(6/10)
Φωκαίας 27 (ισόγειο): Η περιβόητη
Αθηνά. Πρώτη φορά την είδα, ξανθιά 40αρα με βυζάρες, ωραίο πρόσωπο και πελατεία ένα σωρό... Εκτός των γούστων μου όμως. Δε θυμάμαι πρόγραμμα. Νομίζω φουλ.
(7/10)
Φωκαίας 27 (πάνω): Η πρώην ατσούμπαλη
Μπάρμπορα που έχει γίνει μούναρος. Το πιότο δεν το έχει κόψει ακόμη και είναι ένα θέμα, αλλά κερδίζει πόντους και όπου να ναι θα την πάρω μου φαίνεται... Φουλ πρόγραμμα
(8/10)
Φωκαίας 24: Δυο πιτσιρικάκια πολύ σπαστικά,
Άντελίνα και
Λαρίσα. Η Αντελίνα είναι καστανή, άβυζη και άκωλη, αδιάφορο πρόσωπο. Η Λαρίσα είναι αρκετά ομορφούλα, αθώο βλέμμα, μεγάλο στήθος, κανονικά σώμα, αρκετά πάρσιμη... Φουλ πρόγραμμα. (
3/10 και
7/10)
Φυλής 84 (κάτω): Κλειστό. Αναμένουν την επιστροφή της
Τζούλιας από μέρα σε μέρα από ό,τι έμαθα...
Φυλής 84 (πάνω): το νέο μου αμόρε

, η
Τζίνα. Ψηλή καστανή κοπέλα, σγουρά μαλλιά, σώμα αδύνατο, ομορφούλα και δροσερή κοπέλα με μόνιμο πρόβλημα τη μυρωδιά στις ξυρισμένες της μασχάλες. Από την ώρα που μπήκα μου έκανε ματάκια, αλλά της το ξεκαθάρισα ότι σήμερα δε θα μπω... Συνέχισε να μου κάνει ματάκια από απόσταση, παρότι μπαίνανε κι άλλοι πελάτες...
(8/10)
Φυλής 86 (πάνω): Καινούρια κοπέλα, μελαχρινή προμιλφ, άσχημο πρόσωπο, βυζάρες πλαστικές, και καλά Γερμανίδα...
(5/10)
Φυλής 86(κάτω): Η γνωστή
Λάουρα με φουλ πρόγραμμα νομίζω?
(7/10)
Φυλής 65: Η γνωστή
Αντζελίνα. Ψηλή ξανθιά με σώμα μοντελέ.
(4/10)
Φυλής 67: Η γνωστή Έμυ...
(0/10)
Φυλής 69 (πάνω): Τζουλιάνα η Τσέχα(?), προμιλφ με μέτριο πρόσωπο και σώμα, αλλά πολύ καλή μέσα. Φουλ.
(7/10)
Φυλής 69 (κάτω): Ζωή, όμορφη ξανθιά προμιλφ με ωραίο σώμα.
(7/10)
Φυλής 71 (πάνω): Άννυ, ξανθό στυλιάρι με συμπαθητικό στήθος, όμορφη κοπέλα. Φουλ.
(8/10)
Φυλής 59,61, 71 (κάτω), 80 ή δεν πήγα ή ήταν απασχολημένες οι κοπέλες.
Αυτά από μένα, όποιος προλάβει, πρόλαβε!