Πριν από λίγο (10:50 - 12:25) στην πρωινή (1η) βάρδια στην ήσυχη Φυλής και πέριξ με τον καιρό σύμμαχο να ομορφαίνει την τσάρκα μου και παρατηρώντας πως το επιπέδο των κοριτσιών είναι αρκετά καλό στο μέσο όρο...
Πιπίνου
32Β κλειστό
65Β κλειστό λίγες μέρες μέρες τώρα,
107 η υπηρεσία μου παρουσίασε παράλληλα, τη μιλφ Καρολίνα, μαλλί πολύ ανοιγμένο σα να λούστηκε με χλωρίνη αλλά ωραίο το χρώμα αυτών, μακρύ ελαφρώς σπαστό, μέτριο προς αδιάφορο πρόσωπο, κανονικό ύψος και κορμί με λίγα κιλάκια παραπάνω αλλά ωραία κατανεμημένα, 3αρι βυζί, λιγη κοιλιά και κώλος με λίγα πιασήματα και η Μαρία η "τρελοκοτσιδού" γνωστή από το Παρασίου 36 που αυτήν την ώρα εκεί δουλεύει η σχετικά ψηλή αδύνατη μιλφ Μόνικα, η Μαρία λοιπόν, είναι ξανθό μιλφ με μαλλί πάνω από το ύψος των ώμων, κανονικό ύψος αλλά έλαχιστα πιο κοντή από την πρώτη και λίγο νεότερης ηλικίας, με πιο ωραίο όμως πρόσωπο, 2,5αρι βυζί, κανονικό κορμί με ωραία επιδερμίδα και καλό κώλο. Φορούσαν εντυπωσιακά εσώρουχα με κάλτσες καυλέ η Μαρία και κορμάκι η Καρολίνα, επιθετικό σαλοναρισμα και πρόγραμμα απλό αμφότερες και κάνουν και παρτόυζα. Μου είπαν να φέρω και κάνα φίλο για τεσσάρο.
.....
Καλή συνέχεια...