House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 49
- Πόντοι
- 366
Ποιος ξέρει
Καλή η Μάρω αλλά από επαγγλματισμό μηδέν. Αν κλείσεις ραντεβού μαζί της για συγκεκριμένη ώρα μέσα στην ημέρα και δεν είναι άμεσα, δεν το έχει σε τίποτα να σε πουλήσει για πλάκα, αν της κάτσει κανένα τυχερό. Οπότε μένεις με τον Mr Bulos. Είμαι παθών!Κάποιος συναγωνιστής αν μπορεί να μου στείλει περισσότερα σε pm για Μάρω ή Έλενα Βασ. Ηρακελίου?
Και γω φιλε γκραφ,επισης.Αλλα μολις την ειπα ακυρο γιατι δε μπορω αλλη ωρα,εστειλε τον αλλο.Καλή η Μάρω αλλά από επαγγλματισμό μηδέν. Αν κλείσεις ραντεβού μαζί της για συγκεκριμένη ώρα μέσα στην ημέρα και δεν είναι άμεσα, δεν το έχει σε τίποτα να σε πουλήσει για πλάκα, αν της κάτσει κανένα τυχερό. Οπότε μένεις με τον Mr Bulos. Είμαι παθών!
εχει πεσει αναδουλεια και αλληλοκαρφονονται !
...Γενικά ολα κάνουν το περασμα αργά ή γρηγορα απ αυτό το στάδιο
Στην Μαριαννα τι παιζει!Ξερει κανεις για τις καινούργιες κατι?Όπως όλοι βλέπουμε κ καταλαβαίνουμε, το thread περνάει κρίση...συμβαίνει λόγω φόβου; Λόγω κρίσης; Λόγω βαρεμάρας; Οι μαγαζάτορες το κρατούσαν, ή ολοι εμείς που προσπαθούμε να βρούμε λίγες στιγμές μακριά απο την καθημερινότητα; think about it...ως τότε, χαιρετώ, μάγκες.
Ρητορικη η ερωτηση φανταζομαι...Όπως όλοι βλέπουμε κ καταλαβαίνουμε, το thread περνάει κρίση...συμβαίνει λόγω φόβου; Λόγω κρίσης; Λόγω βαρεμάρας; Οι μαγαζάτορες το κρατούσαν, ή ολοι εμείς που προσπαθούμε να βρούμε λίγες στιγμές μακριά απο την καθημερινότητα; think about it...ως τότε, χαιρετώ, μάγκες.
Επιτέλους, ποιός κυβερνά αυτό το thread; ο Τρίενας;Ρητορικη η ερωτηση φανταζομαι...
Επιτέλους, ποιός κυβερνά αυτό το thread; ο Τρίενας;
Έφυγε ο Στράτος και παρέλυσε το κράτος....
![]()
να κοιτάμε να περνάμε καλά. χωρίς ζήλιες!!!!! άντε παίδες καληνύχτα
Και οι Δαναοί ποιοί είναι?Σάκη το ρόστερ ποιό είναι? δεχομαι και p.m.
χρόνια πολλα στους εορτάζοντες