πολυ πιθανο φιλε να σε κολησε η εμμανουελα......εγω αλλο θελω να πω,πως γινετε και περναει τις εξετασεις που κανει και δεν τις βρισκουν τιποτα?
για την ιστορια και μονο:οι μυκητες ιατρικα δεν ειναι σεξουαλικα μεταδιδομενο νοσημα τυπικο.....μυκητιαση βαλανου μπορει να παθει κανεις επειδη εχει σακχαρο,επειδη πηρε πολλη αντιβιωση,επειδη εχει πεσμενη αμυνα απο χιλιους δυο λογους ή επειδη αναπτυσσονται τοπικα συνθηκες κακης υγιεινης πχ θερμοτητα και υγρασια,πλημμελης καθαριοτητα ή και υπερβολικη καθαριοτητα με πολλα σαμπουαν και αφρολουτρα που σκοτωνουν την υγιη χλωριδα κλπ
οι μυκητες ειναι φυσιολογικη χλωριδα σε εναν βαθμο του δερματος μας και καποιων κοιλοτητων και δεν παει να πει οτι ολοι θα παθουμε και μυκητιαση με συμπτωματα επειδη ενας μυκητας βρισκεται στο δερμα μας ή στο στομα μας
οι εξετασεις που περναν οι κοπελες αφορουν τα τυπικως εννοουμενα ΣΜΝ δλδ εητζ,ηπατιτιδες,συφιλη και καλλιεργειες κολπικου για γονοκοκκο..αλλα και παλι στοματικο χωρις προφυλαξη δεν εισαι καλυμενος να αρπαξεις πχ καμια βλεννοροια αν η αλλη ειναι φορεας του μικροβιου στον φαρυγγα της και δεν θα εχει αυτη καν συμπτωματα....νταξει τι περιμενετε να κανουν και καλλιεργεια φαρυγγα στις ιεροδουλες ολες;
το οτι μπορει να μπαινει και σφραγιδα χωρις ελεγχο ισως να συμβαινει αλλα πρεπει να ειναι σπανιοτατο γιατι κανενας γιατρος δεν θελει και δεν εχει και κινητρο να μπλεξει χωρις λογο.πιο πιθανο ειναι να δουλευουν κοπελες διχως χαρτια ειδικα επαρχια και μικρες πολεις και εχει συμβει και εχει πεσει στην αντιληψη μας απο ειδησεις που δημοσιευτηκαν κατα καιρους
ο συναγωνιστης εγω να δεχτω οτι λεει αληθεια....αλλα
η αποψη μου ειναι οτι αν αρχισουμε να μπαινει ο ενας και ο αλλος ανωνυμα και να γραφει κολλησα απο την μια μυκητιαση και απο την αλλη δεν ξερω και γω τι ποιος μου λεει εμενα οτι δεν θα μπει να τα γραψει αυτα και η απεναντι απο την εμμα ιεροδουλη που βαραει μυγες ενω η εμμα μαζευει το χρημα;λεω εγω τωρα.....
επισης οταν εχεις παει με μια εμμα,με μια αλλη και με την γυναικα η γκομενα σου ε που σκατα ξερεις σιγουρα απο που κολλησες τι;
καποτα σε ολα για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο....ακομα και σε τελειωτικο στοματικο στην τελικη αναλυση