You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσία sex & vodka
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 888K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Ο Πούτιν ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes
Και μαζι με τον Πουτιν, και η Ρωσια στα πανω της.
Και μαζι με τον Πουτιν, και η Ρωσια στα πανω της.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.358
- Πόντοι
- 4.765
Θα σου δωσουν βιζα για οσες μερες εχεις κλεισει ξενοδοχειο.κουλ επειδη σε βλεπω σχετικο,ξερεις αν η βιζα για ρωσσια εχει κοληματα?η την παιρνει οποιος ναναι?εννοω δεν εχω επισημα καποιο εισοδημα,η δηλωση ειναι μηδενικη ,θα μου δωσουν?ποοσ κοστιζει?ευχαριστω
Επισκέπτης
ετσι ακριβως ειναι, μεσω πρακτορειου θα σου κοστισει 100 περιπου ευρω η βιζα(βασικα το κοστος αναλογα με το γραφειο)Θα σου δωσουν βιζα για οσες μερες εχεις κλεισει ξενοδοχειο.
μπορεις να πας και μονος σου στην Κηφισιας ,διαβασε οτι θελεις εδω
Ρωσία από ότι θυμάμαι πληρωνεις και ιατρική ασφάλεια για καθε μέρα που είσαι εκεί οπότε πρέπει να ξέρεις ακριβώς πόσες μέρες θα μείνεις. Επίσης δε χρειάζεται να πληρώσεις ξενοδοχείο τα γραφεία κάνουν μια τυπική πρόσκληση γράφοντας το ξενοδοχείο με το οποίο συνεργαζονται και μετά μένεις όπου θέλεις. Η βίζα μαζί με την προμήθεια του γραφείου ήταν 90 ευρώ +ιατρική ασφάλεια.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 499
- Like
- 43.621
- Πόντοι
- 45.097
Ρωσία από ότι θυμάμαι πληρωνεις και ιατρική ασφάλεια για καθε μέρα που είσαι εκεί οπότε πρέπει να ξέρεις ακριβώς πόσες μέρες θα μείνεις. Επίσης δε χρειάζεται να πληρώσεις ξενοδοχείο τα γραφεία κάνουν μια τυπική πρόσκληση γράφοντας το ξενοδοχείο με το οποίο συνεργαζονται και μετά μένεις όπου θέλεις. Η βίζα μαζί με την προμήθεια του γραφείου ήταν 90 ευρώ +ιατρική ασφάλεια.
ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.358
- Πόντοι
- 4.765
ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα
Νομιζω η ιατρικη ασφαλεια ειναι 0,5 Ευρω τη μερα.Το λεω χωρις να ειμαι 100% σιγουρος.Ρωσία από ότι θυμάμαι πληρωνεις και ιατρική ασφάλεια για καθε μέρα που είσαι εκεί οπότε πρέπει να ξέρεις ακριβώς πόσες μέρες θα μείνεις. Επίσης δε χρειάζεται να πληρώσεις ξενοδοχείο τα γραφεία κάνουν μια τυπική πρόσκληση γράφοντας το ξενοδοχείο με το οποίο συνεργαζονται και μετά μένεις όπου θέλεις. Η βίζα μαζί με την προμήθεια του γραφείου ήταν 90 ευρώ +ιατρική ασφάλεια.
Ητανε κάπου 3-4 ευρώ την ημέρα.Οπότε αν κάποιος θέλει να μείνει εν μήνα πληρώνει σχεδόν τα διπλά από τη βίζα.Εχει και ο Λουκασενκο στη Λευκορωσία ιατρική ασφάλεια από ότι καταλαβαίνω καλύπτει μόνο τα επείγοντα.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.358
- Πόντοι
- 4.765
Γάμησε τα!Ητανε κάπου 3-4 ευρώ την ημέρα.Οπότε αν κάποιος θέλει να μείνει εν μήνα πληρώνει σχεδόν τα διπλά από τη βίζα.Εχει και ο Λουκασενκο στη Λευκορωσία ιατρική ασφάλεια από ότι καταλαβαίνω καλύπτει μόνο τα επείγοντα.
δεν ειναι και λιγα λεφτα! 
Βρηκα αυτο [video]http://top.rbc.ru/society/03/11/2013/886527.shtml?utm_source=facebook&utm_medium=group&utm_campaign=fb_rbc[/video]
Βεβαια ειναι μονο μια ιδεα δε σημαινει οτι σιγουρα θα γινει πραγματικοτητα.Αν καποιος αγωρασει εισητηριο απο Ρωσσικη αεροπορικη εταιρια για καποιο προορισμο και περναει Τρανζιτ μεσα απο τη Ρωσσια μπορει να κατσει στη Ρωσσια χωρις βιζα μεχρι τρεις μερες.Αυτο θα ισχυει για επιβατες απο 20 χωρες μεσα σε αυτες ειναι και η Ελλαδα.Αυτο που πιθανοτατα κανει λαθος ειναι που γραφει οτι και οι Κινεζοι θα ειναι μεσα στις 20 χωρες.Η Κινα ετσι κ'αλλιως εχει υπογραψει συνθηκη καταργησης της βιζας με τη Ρωσσια
Επισκέπτης
θα κανω μια ηλιθια ερωτηση.....
ενας φιλος παντρευτε μια ρωσσιδα...θελω να παω 3 μερες στο γαμο του....αραγε ισχυει η βιζα σαν τρανσιτ αν πεταξω μεσω κιεβου;;;;
ενας φιλος παντρευτε μια ρωσσιδα...θελω να παω 3 μερες στο γαμο του....αραγε ισχυει η βιζα σαν τρανσιτ αν πεταξω μεσω κιεβου;;;;
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.358
- Πόντοι
- 4.765
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.358
- Πόντοι
- 4.765
Για τη δυση δεν ξερω στη Ρωσσια παντος φτηνα ειναι δεν εχουνε και μεγαλη αξια ασε που σε καθε γκαραζ θα βρεις και απο ενα τετοιο.Γραφοντουσαν στην ουρά και οταν ερχονταν η ωρα να τα παραλαβουν μετα απο κανα δυο χρονια δεν τα θελαν πια αλλα αφου τους τα διναν τα παιρναν και τα περισσοτερα τα παραταγαν στα γκαραζ τους.Εσυ κανεις πλακα αλλα αυτο το μηχανακι εχει συλλεκτικη αξια και πολυ δυτικοι θα ετρεχαν να το αγορασουν![]()
οι τιμες αυτες σηκωνουν και πολυ παζαρι.Δες στο Thread της Ουκρανιας το καινουργιο οχημα της Μπαλκαν Εξπρεςς
που κινειται με μεθανιο που παραγεται απο τα Κοπρανα!Ολοι στο συνταγμα για να
στο ντεποζιτο που ειναι στο πισω μερος του σαλονιου του λεωφορειου
Να εχετε φαει φασολαδα για να κανετε πολλες κλανιές που ειναι πλουσιες σε Μεθανιο 
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.358
- Πόντοι
- 4.765
Αν ειναι ελα να κανουμε λεφτα,εδω με 5000 ρουβλια αγωραζεις ενα τετοιο.Οδηγο θα βαλουμε το Ρεντ με 100 Ευρω θα τα φερνει απο την Αγια Πετρουπολη στην ΑθηναΕσυ κανεις πλακα αλλα αυτο το μηχανακι εχει συλλεκτικη αξια και πολυ δυτικοι θα ετρεχαν να το αγορασουν![]()
Δηλαδη κοστος 200 και κατι Ευρω,δεν ξερω τι εξοδα εκτελονισμου θα εχει ενα μηχανακι 50 κυβικων 
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.887
- Πόντοι
- 506
Το γελας εχω εναν φιλο στην Μοσχα ρωσοποντιος ειναι με διπλη υπηκοοτητα σαν εσενα , συνεχεια αγοραζει αντικες απο Ελλαδα και της πουλαει Ρωσια και της αντικες της Ρωσιας της πουλαει στην Ευρωπη . Πριν 4 χρονια βρηκε πινακες του Αιβαζοφσκι στην Ελλαδα και τους πουλησε κατι τρελα λεφτα στην Ρωσια
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.358
- Πόντοι
- 4.765
Ο Α'ι'βαζοφσκι εχει τρομερη αξια στη Ρωσσια αλλα ειναι ο ζωγραφος που εχει πανω απο 50.000 εργαΤο γελας εχω εναν φιλο στην Μοσχα ρωσοποντιος ειναι με διπλη υπηκοοτητα σαν εσενα , συνεχεια αγοραζει αντικες απο Ελλαδα και της πουλαει Ρωσια και της αντικες της Ρωσιας της πουλαει στην Ευρωπη . Πριν 4 χρονια βρηκε πινακες του Αιβαζοφσκι στην Ελλαδα και τους πουλησε κατι τρελα λεφτα στην Ρωσια
ενω στη ζωη του ζωγραφισε το πολυ 5000 πινακες κυκλοφορουνε με πιστοποιητικα γνησιοτητας πανω απο 25.000 πινακες του!
.Και εμενα μου ειχανε παει να βρω αγωραστη για ενα πινακα του απο Ελλαδα,εβαλα τον ιδιοκτητη και τον εβγαλε πολλες φωτογραφιες με μεγαλη αναλυση,το πιθανοτερο ειναι να ηταν αντιγραφο του 1950.Με τους πινακες ειναι πολυ δυσκολο να βγαλεις ακρη!Μπορει να ειναι ο ζωγραφος να ζωγραφιζει κατι και οι μαθητες του διπλα του να ζωγραφιζουν το ιδιο και να τους κανει και καμια πινελια.Η εξπερτίζα θα βγαλει οτι οι μπογιες ειναι της εποχης του
Για να μην καιει και βενζινη θα τον βαλουμε να κανει πενταλι 
Επισκέπτης
ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΠΙΑΝΕΤΕ!!!
ωρες ωρες ειμαι πολυ μαλακας....τσαντιζομε με τον εαυτο μου....ξεχασα να βγαλω φωτογραφιες για την κολοβιζα και ετρεχα σημερα σαν τρελος
αποτελεσμα;;;
220!!!!!! ευρω η κολοβιζα της κολοχωρας τους για 5 μερες!!!!

καλα ελεγα να μην ξαναπαω εκει....αναθεμα οι κοινωνικες υποχρεωσεις
που σιγουρα δεν τα περνουν οι πρεσβυειες αλλα οι πονηριδιδες
ωρες ωρες ειμαι πολυ μαλακας....τσαντιζομε με τον εαυτο μου....ξεχασα να βγαλω φωτογραφιες για την κολοβιζα και ετρεχα σημερα σαν τρελος
αποτελεσμα;;;
220!!!!!! ευρω η κολοβιζα της κολοχωρας τους για 5 μερες!!!!

dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.358
- Πόντοι
- 4.765
Υπαρχει και η εξπρεςς βιζα που βγαινει σε 2-3 ωρες με καμια 300αρια Ευρω (πριν 2 χρονια ηταν ετσι τωρα δεν ξερω).Καλητερα ετσι,αν απαγορευαν και τους ξενους θα ηταν ακομα καλητεραΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΠΙΑΝΕΤΕ!!!
αποτελεσμα;;;
220!!!!!! ευρω η κολοβιζα της κολοχωρας τους για 5 μερες!!!!![]()
![]()
![]()
.Αν και ο ξενος εδω δεν εχει και πολλες επιλογες.Αν βγει εξω θα πρεπει να δωσει 1000 ρουβλια εισοδο στην ντισκο και οι ταξιτζηδες θα τον γδαρουνε
800-1000 για μια αποσταση που ενας Ρωσσος θα εδινε το πολυ 300.Οι αποστασεις ειναι τεραστιες και με τα ποδια δεν μπορεις να πας μς τιποτα.Αγγλικα δε μιλαει κανενας ασε που ειναι και ρατσιστες.Που και που βλεπω και κανενα ξενο αλλα τι να κανει?Αν βγει με γκομενα θα του φυγουνε καμια 200αρια Ευρω
Να γνωρισει γκομενα και να παρει με ταξι οταν οι αλλοι εχουν αμαξαρες?
να παρει τη γκομενα στην Ιταλια,Ελλαδα?Αφου μπορει να παει μονη της με 300-500 Ευρω?
Γ'αυτο και η Ρωσσια δεν εχει γινει χαβούζα οπως ειναι η Ουκρανια.Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 91
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 205
- Εμφανίσεις
- 66K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις
- 9K