Η παρουσία της πανέμορφης ηθοποιού μαγνήτισε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων, που βρίσκονταν στην πισίνα του ξενοδοχείου...
Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι βρέθηκαν το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης (16-07-2013) στην πισίνα του «Makedonia Palace». Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την παρουσία της Δήμητρας Ματσούκα, που βούτηξε και έκανε μπάνιο στην πισίνα του γνωστού ξενοδοχείου...
Ειλικρινα, δεν ζηλευω το Brad Pitt (ζηλευω τη ζωη που κανει, αλλα οχι τον ιδιο).
Στ' αρχιδια μου ο Brad Pitt, η Αντζελινα και τα μαυρακια.
Απ' την αλλη, αν ημουν το ανάλογό μου σε γυναικα, και εβλεπα τη Ματσουκα σημερα στον Παπαδοπουλο (δεν εχει φτασει τα...40;/ οπως και να 'χει...), πιστευω ότι θα ενιωθα ενα απολυτο τιποτα!
Ειναι αδυνατον για τη μεση γυναικα να αντιμετωπισει ψυχραιμα τη Ματσουκα ή τη Μπελουτσι.
Και το κατανοω αυτο...
Δεν τα κατάφερε όμως να παντρευτεί γόνο πλούσιας και γνωστής οικογένειας.
Απ' ότι φαίνεται το να είναι κάποια ο απόλυτος ναζιάρικος μούναρος δεν αρκεί.
Άλλη μια γκόμενα που έχω (είχα) προσωπική φιλία.
Πάσχει από το σ΄υνδρομο Σαμαρά (του ποδοσφαιριστή όχι του τραβεστί, ούτε του κομμωτή), στην περιοχή το κλωθογυρνάει πολύ.
Άλλη μια γκόμενα που έχω (είχα) προσωπική φιλία.
Πάσχει από το σ΄υνδρομο Σαμαρά (του ποδοσφαιριστή όχι του τραβεστί, ούτε του κομμωτή), στην περιοχή το κλωθογυρνάει πολύ.
Πες της πως εχεις κι εναν φιλο που πιθανολογεις πως κι αυτος την εχει παιξει πολλες φορες ειδικοτερα με τα επεισοδια του Κατι τρεχει με τους διπλα..
Μπορει να σε εκτιμησει πιο πολυ