Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Παρασκευη πετυχα απο σποντα την Στεφη την "Ιταλιδα" στην Κωλλετη. Πρωινη βαρδια και μετα απο καιρο εκτος γηπεδων οπως μου ειπε για οποιον ενδιαφερεται.
Εγώ την πέτυχα την Κυριακή το πρωί μετά από μια εξαντλητική τσάρκα, πέρασα μεσα μην λέχοντας βρει κάτι καλό, (σε λαφαμ και μινώταυρο που ήθελα τους είχε πάρει ο ύπνος, και δεν είχαν ανοιξει ακόμη, και το ρολόι είχε περάσει τις 11:30), και έφαγα την πατάτα της χρονιάς (ωραιος τίτλος για κριτική), ακατάδεκτη σε φιλιά στο λαιμό (το είχε επισημανει και ο gl στην κριτική του), ατσούμπλαλη εντελώς στο από πάνω, άτεχνο στήσιμο στα 4 ώστε να της μπαίνει μέσα μόνο ο μισός, μόνο η πίπα ήταν καπως καλή και μετάνιωσα που δεν της τα έδωσα στην αρχή να τελειώνουμε, μια συνάντηση που γρήγορα θα την ξεχάσω και πάω για άλλα  >:( >:( >:(

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
το γραφεις με τετοια βεβαιοτητα, που φαινεται πως ειναι ετσι.

ακομα και να εγραφες οτι πηγε διακοπες στην Απω Ανατολη, παλι θα σε πιστευα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ την πέτυχα την Κυριακή το πρωί μετά από μια εξαντλητική τσάρκα, πέρασα μεσα μην λέχοντας βρει κάτι καλό, (σε λαφαμ και μινώταυρο που ήθελα τους είχε πάρει ο ύπνος, και δεν είχαν ανοιξει ακόμη, και το ρολόι είχε περάσει τις 11:30), και έφαγα την πατάτα της χρονιάς (ωραιος τίτλος για κριτική), ακατάδεκτη σε φιλιά στο λαιμό (το είχε επισημανει και ο gl στην κριτική του), ατσούμπλαλη εντελώς στο από πάνω, άτεχνο στήσιμο στα 4 ώστε να της μπαίνει μέσα μόνο ο μισός, μόνο η πίπα ήταν καπως καλή και μετάνιωσα που δεν της τα έδωσα στην αρχή να τελειώνουμε, μια συνάντηση που γρήγορα θα την ξεχάσω και πάω για άλλα  >:( >:( >:(
για να την γαμησω απο κωλο δωσαμε μαχη.....την βολευε μονο μια περιεργη πλαγιομετωπικη σταση και εγω ημουν λες και ειχα παρει θεση για καμψεις.....γαμησε τα :2funny:
σπουδαζει ουκρανια και ανεβηκε να δωσει για πτυχιο...αγνωστο το ποτε θα κατεβει....θα κανει κανενα μηνακι ακομα και παλια τοσο της επερνε!!
ενταξει εμας μας επαιρνε ενα εξαμηνο ,αμα τα περναει ολα τα μαθηματα σε εναν μηνα καλη φοιτητρια ειναι.....θα διαβαζει ολη την σεζον στο μπουρδελο....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Τη σπουδάζει?... σεξολογία?...
μπορει καποτε να κυβερνησει την ουκρανια φιλε.....
υπαρχει προιστορια στην χωρα.....
270px-Msc_2009-Saturday%2C_14.00_-_16.00_Uhr-Dett_023_Tymoshenko.jpg

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
16
Σωστά, ξέρουν να τιμούν τον σκληρά εργαζόμενο πατριώτη…
ΥΓ αρκεί να μην έχει την ίδια κατάληξη…

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
16
Δεν έχω ιδέα, τυχαία  πέρασα- λόγο επιστροφής από επαρχία- να δω την νέα άφιξη Ζαιρα, ωραία γυναίκα, ωραίο κορμί, αλλά κάτι πάνω της σε ξενερώνει…ίσως αυτό το βόρειο κρύο αίμα…

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Παιδιά τη Λίλη από τις Βίλες την έχει δοκιμάσει κανένας; Οι νέες φωτογραφίες της με ψήσανε.
Οι κριτικές που έχει από την Αθήνα είναι του 2009.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Παιδιά τη Λίλη από τις Βίλες την έχει δοκιμάσει κανένας; Οι νέες φωτογραφίες της με ψήσανε.

Δε τη δοκιμασα αλλα ειχα παει να τη δω. Αυτο που θα δεις δεν ειναι αυτο που βλεπεις στις φωτογραφιες. Εγω εφυγα.

Απο τις καινουργιες φωτος η μονο αντιπροσωπευτικη πρεπει να ειναι η 8

Τωρα βλεπω βαρανε 3πλοβαρδιες στις βιλλες, δε ξερουν ποια να πρωτοβαλλουν. Πριν 15 ημερες ηταν κλειστοι γιατι δεν ειχαν κοπελες

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Δηλ. δεν είναι έτσι φιτ που φαίνεται; Είναι πολλή νταρντάνα;

Καλύτερα 3πλές βάρδιες αν είναι να είναι περισσότερο ξεκούραστες και να έχουν περισσότερη όρεξη.
Έχουμε και πιο πολλές επιλογές έτσι μέσα στην ίδια ημέρα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.861
Πόντοι
12.815
Ξερει κανενας αν δουλευει η Εμμα αυτες τις μερες και ποιες ωρες.???  :think:
:knockinb:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.271
Πόντοι
39.777
Ξερει κανενας αν δουλευει η Εμμα αυτες τις μερες και ποιες ωρες.???  :think:
:knockinb:

Η Εμμα μονο βραδυ δουλευει σχετικα με τις μερες δεν ξερω,νομιζω εχει και τηλ το μαγαζι αλλα ουτε αυτο εχω,ελπιζω εστω και λιγο να βοηθησα  :)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Έχει και πιο φρέσκες, να και μια δικιά μου περσινή, σε κάποια κάθοδο μου στην Αθήνα.
Θέλω να επισημάνω πως η κοπέλα για μένα ήταν η φαντασίωση μου για ενάμιση χρόνο, αν δεν σου κάνει κλικ δεν θα σου την συνιστούσα καθότι είναι ολίγον διεκπαιρεωτική, εγώ είχα περάσει καλά τότε, αλλά οι συνθήκες ήταν διαφορετικές, δεν την έχω επισκεφθεί ακόμα εδώ στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα το κάνω το ταχύτερο δυνατόν, η κοπέλα είναι γυναικάρα, αλλά…..είναι και Γερμανίδα με ότι θετικό ή αρνητικό συνεπάγεται αυτό.  :P

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Αυτη η Βανεσα απο τις Βιλλες ουτε βδομαδα εμεινε; την Βλεπω ηδη στις της Αθηνας...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Έχει και πιο φρέσκες, να και μια δικιά μου περσινή, σε κάποια κάθοδο μου στην Αθήνα.
Θέλω να επισημάνω πως η κοπέλα για μένα ήταν η φαντασίωση μου για ενάμιση χρόνο, αν δεν σου κάνει κλικ δεν θα σου την συνιστούσα καθότι είναι ολίγον διεκπαιρεωτική, εγώ είχα περάσει καλά τότε, αλλά οι συνθήκες ήταν διαφορετικές, δεν την έχω επισκεφθεί ακόμα εδώ στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα το κάνω το ταχύτερο δυνατόν, η κοπέλα είναι γυναικάρα, αλλά…..είναι και Γερμανίδα με ότι θετικό ή αρνητικό συνεπάγεται αυτό.  :P
και χθες τη νυχτα γυρω στη 1 ηταν ολα στο Βαρδαρη ανοιχτα με αναμενα φωτα αλλα ανοιχτη πορτα ειχαν μονο το Σαπφους 8 και 7 και το Προμηθεως 16.Μεχρι και το πρασινο στην Τανταλου ειχε φωτα.Αλλα χτυπας και δεν ανοιγουν σε κανενα

sfaliaras84

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αλάνια παίζει τίποτα καλό βαρδάρη ή σφαγεία???

konstheo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
kalispera paidia....kserei kaneis pou vrisketai i nikol(milf)???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom