Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αποκλειεται να τον θυμαται.ρε μας δουλευεις
Να, αυτα μπορει να με τρελανουν.Πάντως στον sport fm που ακούω,σε ερώτηση ακροατών είπαν ότι είναι πολύ λεπτό θέμα και δεν έχει ανακοινώσει τίποτα η οικογένεια του....
Αλλά και άλλα σάιτ έχουν την είδηση......contra,gazzetta.....
Ρε το θυμάμαι σου λέω. 4 ετών ήμουνα. Με είχανε βγάλει στο μπαλκόνι μαζί με την τηλεόραση και θυμάμαι τις γκαρίδες και τα μπαμ μπουμ στη γειτονιά. Και ότι κοιμηθήκαμε πολύ αργά γιατί περιμέναμε τον πατέρα μου από την Ομόνοια. Αμυδρά σου λέω αλλά έχω κάποιες εικόνες.Αποκλειεται να τον θυμαται.
Απλως θα τον εχει δει απο μικρος πολλες φορες και νομιζει οτι τον ειδε και ζωντανα.
Τη γλιτωσε απ' τους Τσουκαλαδες και τον εφαγε ο καρκινος...
RIP
Δεν έχεις άδικο.....έτσι είναι.....Ίσως είναι επιφυλακτικοί γιατί αν δεν κάνω λάθος είχε γίνει κάτι αντίστοιχο πέρυσι......αν θυμάμαι καλά....Να, αυτα μπορει να με τρελανουν.
Ρωτανε "ζει ή πεθανε ο ταδε" και απανταει ο αλλος "ειναι λεπτο το θεμα".
Τι λεπτο ρε μαλακες, ζει ή πεθανε?
Ακου "λεπτο"...
Εαν ειναι ετσι, πασο.Ρε το θυμάμαι σου λέω. 4 ετών ήμουνα. Με είχανε βγάλει στο μπαλκόνι μαζί με την τηλεόραση και θυμάμαι τις γκαρίδες και τα μπαμ μπουμ στη γειτονιά. Και ότι κοιμηθήκαμε πολύ αργά γιατί περιμέναμε τον πατέρα μου από την Ομόνοια. Αμυδρά σου λέω αλλά έχω κάποιες εικόνες.
εγω ημουν 3 και το θυμαμαι ρε...Εαν ειναι ετσι, πασο.
εγω ημουν 3 και το θυμαμαι ρε...
εσυ ομως ησουν σκιπερ σε κοτερα και γαμαγες καναδεζες μιλφ τοτε,δεν εβλεπες μπασκεττσουτσέκια όλοι.
εγώ ήμουν 18.![]()
εσυ ομως ησουν σκιπερ σε κοτερα και γαμαγες καναδεζες μιλφ τοτε,δεν εβλεπες μπασκετ![]()

δεν το έχει επιβεβαιώσει η οικογένεια του ακόμα τύπε :SΣτο νυχτερινό δελτίο ειδήσεων του mega πριν λίγο,δεν είπαν τίποτα πάντως....
Το ξέρω.....το είχα αναφέρει στην σελίδα 2....δεν το έχει επιβεβαιώσει η οικογένεια του ακόμα τύπε :S
RIP, Φίλιππα...Κρίμα, ότι και να ήταν δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μεταδόσεις του το ζεστό εκείνο καλοκαίρι του 87 και τον ίδιο να φωνάζει στο ματς με τους Σοβιετικούς κατά την διάρκεια ενός φάουλ εις βάρος μας : ''Ωωω οι διαιτητές φοράνε κόκκινα γυαλιά''