Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 121 άτομα (0 μέλη και 121 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 326 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 232 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 454 44,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.012

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.464
Πόντοι
3.656
Τυπε , εχω παιξει παλερμο απο εχθες οπως σας εγραψα, ακριβες σκορ και στον ασσο , το γκολ Παλερμο ομως πως το επαιξες στην βετ ? :think:
Τι εννοείς;παίζω στοιχιμαν τελευταια 1.75 το χει

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα :grin: 2πλο ΑΕΚ μεσα στην εδρα της με τον ηλισιακο δηλαδη να κερδισει η μεγαλη ΑΕΚ :sunglasses: για το κυπελλο ελλαδος.. Το βλεπω οχι οτι θα το παιξω.. :grin: Γιατι ειναι κυπελλο και μπορει καταλαθος να πανε παρατασΗ :tooth:
:tits2: μπαλα ειναι και γυριζει :grin: και οποιος εχει παιξει το 1,33 να κανει μετα τον πουστη στην συγκρου :2funny: :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Απο το 2 λεπτο 0-1 η μεγαλη ημεγιστη λα κορουνια που με γαμησε :zfuck: :grin: προπερσι 300 ευρω τριαδα στον οπαπ με την αδιαφορη βαλενθια που ηρθε 0-2 γιατι η βαλενθια επαιξε για την βαλιτσα και εγω ο μακακας :grin: επαιξα το κινητρο αφου ακουσα τον προποτζη μου τον δοκτορ χ :cheesy: :grin: ενω ηξερα για την βαλιτσα  τις delsey ου πηρε η βαλενθια η οτι δεν ειχαν καλες σχεσεις και δεν το εδωσε το ματς 1 απο τα 2 :grin: Μπραβο η λακορουνια 0-1 το κραταει ακομα...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
αν δεν κερδισει η καλαμαρια τον βοτανιακο δεν θα κερδισει στο προπο ουτε ο οπαπ :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
58.351
Πόντοι
12.756
χρησταρα πασατεμπο η ηλιοσπορο τρωγανε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
58.351
Πόντοι
12.756
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Λα Κορούνια Μπαρτσελόνα Β' - Λα Κορούνια
Segunda Division 2,60 13/10, 13:00 Won
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Παλέρμο Παλέρμο - Πεσκάρα
Serie B 1,75 13/10, 21:30 - Nipple Lover κοιτα τι διπλο πιασαμε και μπλεξαμε με το παλερμο.... :grin: :grin: αρα το βραδυ η πανηγυρια η βραδυνη πτηση για παλερμο και ξυλο.... :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny:τι εμπλεξα με τους απατεωνες.. :think:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Απο το 2 λεπτο 0-1 η μεγαλη ημεγιστη λα κορουνια που με γαμησε :zfuck: :grin: προπερσι 300 ευρω τριαδα στον οπαπ με την αδιαφορη βαλενθια που ηρθε 0-2 γιατι η βαλενθια επαιξε για την βαλιτσα και εγω ο μακακας :grin: επαιξα το κινητρο αφου ακουσα τον προποτζη μου τον δοκτορ χ :cheesy: :grin: ενω ηξερα για την βαλιτσα  τις delsey ου πηρε η βαλενθια η οτι δεν ειχαν καλες σχεσεις και δεν το εδωσε το ματς 1 απο τα 2 :grin: Μπραβο η λακορουνια 0-1 το κραταει ακομα...
Χρησταρα, η Λα κορουνια, ειχε καλη αμυνα, η Μπαρτσελονα δεν ειναιτο ιδιο καλη οπως τις προηγουμενς χρονιες, που εφερνε κατι ανατροπες και μαλιστα ανετα...
Με ετρωγε να το παιξω ανατροπη, αλλα αυτο το σκεπτικο μκε συγκρατησε και το επαιξα στο 81' ενω ηταν 13 κορνερ, οβερ 16 με 3,25 αποδοση, τελικα ηρθαν 17...
Η αυτοσυγκρατηση και η λογικη πολλες φορες ειναι σωτηριες...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Επισης πολλες φορες εχω παρατηρησει στην ιταλια Β' τα μεμονωμενα παιχνιδια οπως χθες της Ρετζινας, αν καθησουν στο 0 ημιχρονο, μπορει να μπουν πανω απο 2,5 στο Β'...
Με αυτο το  σκεπτικο, στο ημιχρονο την επαιξα οβερ 2,5, οβερ 3,5 και οβερ 4,5, με πολυ ρισκο, αλλα εκατσε 2-1 τελικο και απλα πηρα ολα τα λεφτα μου πισω, ομως αν ημουν λιγοτερο απαιτητικος, με περισσοτερα λεφτα πονταρισμα στο οβερ 1,5 και 2,5 θα ειχα τωρα καλουτσικα κερδη...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.362
Πόντοι
12.756
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Λα Κορούνια Μπαρτσελόνα Β' - Λα Κορούνια
Segunda Division 2,60 13/10, 13:00 Won
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Παλέρμο Παλέρμο - Πεσκάρα
Serie B 1,75 13/10, 21:30 - Nipple Lover κοιτα τι διπλο πιασαμε και μπλεξαμε με το παλερμο.... :grin: :grin: αρα το βραδυ η πανηγυρια η βραδυνη πτηση για παλερμο και ξυλο.... :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny:τι εμπλεξα με τους απατεωνες.. :think:

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: με  αγχωσες ρε μπαγασα τωρα , ωραιο το διπλο που επιασες ρε θηριο  :thumbsup:  Τι χρημα εχεις ριξει αν επιτρεπετε  :rolleyes: ?

Μακαρι να εχουμε πανηγύρια το βραδυ γιατι και εγω απο την Παλερμο εχω κρεμασει ολα τα κασκαντεριλικια μου  :grin: :grin: Δυσκολα με το Παλερμο να παμε για ξυλο  :grin: :grin: εχει δυσκολα παλικαρια εκει  :ak:  :grin: :grin:
Θα κατσω να το δω κιολας το ματσακι το βραδυ και να ριχνω και κανα  :priest:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Χρησταρα, η Λα κορουνια, ειχε καλη αμυνα, η Μπαρτσελονα δεν ειναιτο ιδιο καλη οπως τις προηγουμενς χρονιες, που εφερνε κατι ανατροπες και μαλιστα ανετα...
Με ετρωγε να το παιξω ανατροπη, αλλα αυτο το σκεπτικο μκε συγκρατησε και το επαιξα στο 81' ενω ηταν 13 κορνερ, οβερ 16 με 3,25 αποδοση, τελικα ηρθαν 17...
Η αυτοσυγκρατηση και η λογικη πολλες φορες ειναι σωτηριες...
nai ρε συ δεν αντιλεγω διαβασα και απο τον ραγκατση που ειπε οτι εχει και απουσιες η μπαρτσελονα β κτλ :) :) Απλα θυμηθικα τα 300 ευρω που εσκασα στον οπαπ για να την σωσω ενω ηξερα το παρασκυνιο κτλ αρα θελουμε και χανουμε ζαν :grin: :grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Επισης πολλες φορες εχω παρατηρησει στην ιταλια Β' τα μεμονωμενα παιχνιδια οπως χθες της Ρετζινας, αν καθησουν στο 0 ημιχρονο, μπορει να μπουν πανω απο 2,5 στο Β'...
Με αυτο το  σκεπτικο, στο ημιχρονο την επαιξα οβερ 2,5, οβερ 3,5 και οβερ 4,5, με πολυ ρισκο, αλλα εκατσε 2-1 τελικο και απλα πηρα ολα τα λεφτα μου πισω, ομως αν ημουν λιγοτερο απαιτητικος, με περισσοτερα λεφτα πονταρισμα στο οβερ 1,5 και 2,5 θα ειχα τωρα καλουτσικα κερδη...
σκεφτομαι τωρα την Τσιταντελα με την Παντοβα, που εχει κολησει στο 1-0 αλλα δε με πειθει..
Βεβαια αυτοι ειναι ικανοι να βαλουν 2-3 γκολ στα τελευταια 5 λεπτα...
Ιταλοι ειναι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom