baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.861
- Πόντοι
- 7.265
to σοφακι ειναι κομμενοΤι να παίζει ρε τύπε......το "Σοφάκι" ήταν......ξεβράκωτο,το είδαμε....είπαμε ευχαριστώ και αποχωρήσαμε...![]()
η λιγουρευτηκες το εργαλειο του
to σοφακι ειναι κομμενοΤι να παίζει ρε τύπε......το "Σοφάκι" ήταν......ξεβράκωτο,το είδαμε....είπαμε ευχαριστώ και αποχωρήσαμε...![]()
Τι να παίζει ρε τύπε......το "Σοφάκι" ήταν......ξεβράκωτο,το είδαμε....είπαμε ευχαριστώ και αποχωρήσαμε...![]()

...ά,ρε χαζό.............to σοφακι ειναι κομμενο
η λιγουρευτηκες το εργαλειο του![]()
σημερα θα γαμησω διπλα στο τζακι...ά,ρε χαζό.............![]()

σημερα θα γαμησω διπλα στο τζακι![]()
![]()
![]()
να παρω και ενα μπουκαλι κρασι να φτιαξω ατμοσφαιρα![]()
παρε κ μια σπαλα μπριζολα κ ριχτην να ψηθει...σημερα θα γαμησω διπλα στο τζακι![]()
![]()
![]()
να παρω και ενα μπουκαλι κρασι να φτιαξω ατμοσφαιρα![]()
χωρίς παρεξήγηση το Φ-99 είναι γνωστό transάδικο με δική του πελατεία. Όσοι γουστάρουν trans φαντάζομαι ότι ξέρουν τι παίζει εκεί.
να προτιμήσεις Sauvignon Blanc-Fumé από το Κτήμα Γεροβασιλείου και φρόντισε να είναι δροσερό στους 11 βαθμούς ακριβώς. Θα το εκτιμήσει η κοπέλα.
να προτιμήσεις Sauvignon Blanc-Fumé από το Κτήμα Γεροβασιλείου και φρόντισε να είναι δροσερό στους 11 βαθμούς ακριβώς. Θα το εκτιμήσει η κοπέλα.
παρε κ μια σπαλα μπριζολα κ ριχτην να ψηθει...![]()
για το κολωνου 23 λεω στη λαρίσσαζεστή ατμόσφαιρα μέσα με τζάκι και ψυχρούλα έξω, καλύτερα κόκκινο με δυνατές ταννίνες, ξινόμαυρο Νάουσας. θα το εκτιμήσει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ η κοπέλα.![]()
![]()

Τη Ζανα πλεον οι μερακληδες θα τη βρισκετε Αδανων2 τα πρωινα και Κολωνου47 ισογειο τα απογευματα![]()
έτσι να προσθέσω ότι ο οίκος μοιάζει με το Κεραμικού 27 όροφος λόγω του ξύλου , μπαίνοντας απο την πόρτα έχει μια μικρή ξύλινη σκάλα , το σαλόνι είναι μακρόστενοΚολωνου 23 !!
H τιμη ειναι πλεον στα 15 ευρω απλο προγραμμα, ο χωρος ειναι πραγματικα πολυ ομορφος με ωραια διακοσμηση επιπεδου στουντιο τολμω να πω σιγουρα οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη στο μεταξουργειο ...
Πορνώδες τσαρδί,ακούγεται.έτσι να προσθέσω ότι ο οίκος μοιάζει με το Κεραμικού 27 όροφος λόγω του ξύλου , μπαίνοντας απο την πόρτα έχει μια μικρή ξύλινη σκάλα , το σαλόνι είναι μακρόστενο
με καρέκλες αριστερά δεξιά και παντού κυριαρχεί το ξύλο.
για το κολωνου 23 λεω στη λαρίσσα![]()
![]()
![]()
![]()
Την αφιερωνω σε καποιους που απο την δικη τους ενημερωση, εχω παει και εχω περασει καλα!!Αυτα τα μαγαζια που εγραψα, συνηθως δεν τα αναφερουν αλλοι συναγωνιστες και μιας και ηταν στην διαδρομη μου σημερα, μπηκα στο κοπο να δω τι κοπελες εχουν μεσα!!!ξεροχύνω με την ενημέρωση του διδάσκαλου παιχτούρα![]()
Δεν κατεθεσα Πυραυλε μου στη βαλερια...και εν τω μεταξύ ο κ. xilnik θα της έχει ρίξει 5-6 μανίκια...
Γυρω στις 16.00μμ επιστρεφοντας απο το ΚΕΠ(ειχα παει να παρω ενα πιστοποιητικο)
και απο μεσημεριανο φαγητο που ειχα παει μετα, στην πρωτη μου θεια
(Μου ειχε φτιαξει μπαμιες με κοτοπουλο και σαλατα και αφου εφαγα...
για να δω τι παιζει, καθοτι στο νετ ο καθενας γραφει την παπαρια του
...Τεσπα προχωρω στο ζουμι ναουμε.....
λατιν κωλαθρα ναουμε
.... τα 40 μπορει να πανε πιο κατω ναουμε
μιας και ειναι στην περιοχη μου να ουμε!!
παρασκευή βράδυ δύσκολη εβδομάδα στην δουλειά, ευτυχώς που κάποιοι μας φτιάχνουν την διάθεση (χώρια η αξία της ενημέρωσης)