gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
μετά ? χμ καλή ερώτηση λες είσαι πτώμα κ σε ξεκουραζή η κοπέλααμα ανεβοκατεβεις πεντε φορες τα σκαλια του λα φαμ τι πηδημα να κανεις μετα
![]()
μετά ? χμ καλή ερώτηση λες είσαι πτώμα κ σε ξεκουραζή η κοπέλααμα ανεβοκατεβεις πεντε φορες τα σκαλια του λα φαμ τι πηδημα να κανεις μετα
![]()
Τελος παντων,αν θες τιποτα σφουγγαρισμα στο μαγαζι,στειλε pm να ρθω...μετά ? χμ καλή ερώτηση λες είσαι πτώμα κ σε ξεκουραζή η κοπέλα![]()
όχι αγόρι μου σε σένα ούτε σακούλα δεν εμπιστεύομαι
οκ αλλά προστώ παρών είμαι καλυμμένηΤελος παντων,αν θες τιποτα σφουγγαρισμα στο μαγαζι,στειλε pm να ρθω...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγώ εσένα ποτέ αγόρι μου , μου λέμε τώρα εσένα δεν σε είδα ποτέ οπότε είσαι τους κ όχι μου :-*με στεναχωρεις τωρα....... :'(
εγώ εσένα ποτέ αγόρι μου , μου λέμε τώρα εσένα δεν σε είδα ποτέ οπότε είσαι τους κ όχι μου :-*
είσαι σαΐνι λέμε πως τα βρίσκεις όλαΤου την πεφτει ,τι δεν καταλαβενεις?![]()
εγώ εσένα ποτέ αγόρι μου , μου λέμε τώρα εσένα δεν σε είδα ποτέ οπότε είσαι τους κ όχι μου :-*
εχεις χαλασμενο πληκτρολογιο.??
εγώ πάω για απόσυρση , έτσι κι αλλιώς όλοι ψάχνετε πιπίνιαΚαι εσυ εισαι πολυ καλη σε αυτο που κανεις. ποτε θα επανελθεις στην δραση![]()
![]()
Ουδείς αναντικατάστατος...θα στεναχωρηθουν πολυ εδω μεσα να ξερεις. :'(
θα φερεις κανα σωστο μουνι;;Ουδείς αναντικατάστατος...
Και εσυ εισαι πολυ καλη σε αυτο που κανεις. ποτε θα επανελθεις στην δραση![]()
![]()
ετσι για να δουμε και κανα σοβαρο νεο!!!!![]()
![]()
![]()
www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=113955:ta-koritsia-theloun-na-meinoun-sto-bardarh---nuxterino-odoiporiko-foto&catid=74:sites&Itemid=54]http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=113955:ta-koritsia-theloun-na-meinoun-sto-bardarh---nuxterino-odoiporiko-foto&catid=74:sites&Itemid=54[/url]
Kαι ποια ειναι η Αλεξανδρα που ειναι 20 χρονια στο Βαρδαρη και τωρα ειναι 36?ετσι για να δουμε και κανα σοβαρο νεο!!!!![]()
![]()
![]()
www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=113955:ta-koritsia-theloun-na-meinoun-sto-bardarh---nuxterino-odoiporiko-foto&catid=74:sites&Itemid=54]http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=113955:ta-koritsia-theloun-na-meinoun-sto-bardarh---nuxterino-odoiporiko-foto&catid=74:sites&Itemid=54[/url]
στερεψαν μαν τοσα χρονια στα μπουρδελα.....κι εγω συγκινηθηκα ρε παλιοπαιδα....μην ξαναβαζετε τετοια λινκςΔεν εχω δακρυ να τις κλαψω....
στερεψαν μαν τοσα χρονια στα μπουρδελα.....κι εγω συγκινηθηκα ρε παλιοπαιδα....μην ξαναβαζετε τετοια λινκς