O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ....
αυτος προσπαθω να σου πω εγω...εισαι ηλιθιος!!!
O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ....
και εγω αυτο καταλαβα..γιαυτο τον ρωτησα πριν λιγο..ας αρκεστει στα μαθηματα που κανει στο μπουτυπε ο αλεξ μαλλον ζηλεψε που πηρε ο σαρακης μια τετοια μεγαλη υποθεση ;)

Εισαι πανω απο 15 ετων παλικαρι μου?δεν εχασα...εσυ εφαγες μια μεγαλοπρεπη ΤΑΠΑ !!!!!
τωρα που ηθελα να τον ρωτησω την γνωμη του για την benelli m4 βρηκε να χαθει το αρχηγοπουλο![]()
γιατι τυπε πιστευεις οτι θα την σκαπουλαρει;ο πνευματιστης ζανουσι εισαι τυπε?![]()
εδω δεν βγαζει χρημα ομως τυπε :Sκαι εγω αυτο καταλαβα..γιαυτο τον ρωτησα πριν λιγο..ας αρκεστει στα μαθηματα που κανει στο μπου![]()
Ναι, ναι.αυτος προσπαθω να σου πω εγω...εισαι ηλιθιος!!!
θα παιζει τα στανταρακια που δινω μαλλονεδω δεν βγαζει χρημα ομως τυπε :S

παιζει να ηταν και αγεννητος το ΄92Ναι, ναι.
Σε ρωτησα γιατι το 1992 εγιναν αναπληρωματικες εκλογες στην Β Αθηνων για ΜΙΑ εδρα και οχι και για τις 42. Θα μου απαντησεις ή μπα?
Ναι, ναι.
Σε ρωτησα γιατι το 1992 εγιναν αναπληρωματικες εκλογες στην Β Αθηνων για ΜΙΑ εδρα και οχι και για τις 42. Θα μου απαντησεις ή μπα?
Κολλητε, μεχρι κι εδω (Kυπρος) στο μεσημεριανο meeting το εφερε η κουβεντα για λιγο σε συζητηση για τη Χ.Α. συνεπως εκει περα πως να μην ειναι φλεγον θεμα!Πήγατε σε κανένα μπουρδελάκι ή ασχολείστε μόνο με την ΧΑ ;![]()
![]()
Μη λες μαλακιες , θα σε παρουνε μεσα και δεν θα ξερεις και γιατι. και τι να τους πεις οτι σ εφαγε η![]()
Θελεις να εκθεσω κι αλλους δεκαπεντε? Ευκολακι.μην ψαχνεσαι εσυ...μολις εξεθεσε συναδελφο του Δικηγορο....απλα μας εδειξε ποσο μαλακες γινονται οι δικηγοροι οταν θελουν ,ακομη και μεταξυ τους !!!!και εδω μεσα το παιζει ρητορ μετα.......ποσο καλος νομικος ειναι και ποσα πολλα ξερει...... Ταπα εφαγε και την εφαγε μονος του !!!!
μην ψαχνεσαι εσυ...μολις εξεθεσε συναδελφο του Δικηγορο....απλα μας εδειξε ποσο μαλακες γινονται οι δικηγοροι οταν θελουν ,ακομη και μεταξυ τους !!!!και εδω μεσα το παιζει ρητορ μετα.......ποσο καλος νομικος ειναι και ποσα πολλα ξερει...... Ταπα εφαγε και την εφαγε μονος του !!!!
Θελεις να εκθεσω κι αλλους δεκαπεντε? Ευκολακι.
Αυτο αποδεικνυει κατι για μενα?
Λαθος εκανα. Ουτε 15 ετων.
Θα μου απαντησεις για τις εκλογες του 1992?
μην ψαχνεσαι εσυ...μολις εξεθεσε συναδελφο του Δικηγορο....απλα μας εδειξε ποσο μαλακες γινονται οι δικηγοροι οταν θελουν ,ακομη και μεταξυ τους !!!!και εδω μεσα το παιζει ρητορ μετα.......ποσο καλος νομικος ειναι και ποσα πολλα ξερει...... Ταπα εφαγε και την εφαγε μονος του !!!!
Βεβαιως.εσυ θα μου απαντησεις γιατι οι μπονους εδρες του πρωτου κομματος απο 40 εγιναν 50 ?? πως ??
επεσε θυμα της στρογγυλοποιησηςεσυ θα μου απαντησεις γιατι οι μπονους εδρες του πρωτου κομματος απο 40 εγιναν 50 ?? πως ??