aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Δεν ξέρω Βασίλη, μου φαντάζουν λίγο δύσκολα αυτά τα σενάρια , ας μιλήσουν επί του θέματος οι ειδικοί…
Δυο φορές Σάκη, δυο φορές, και όπως και να το κάνουμε οι αδυναμίες δεν κρύβονται…
Κρρρρααααα.....τρένο τοκάναμεέκανα το θέμα..θαμαςμε κράξουνε....![]()
Κρρρρααααα.....
Εννοείται... Ως γνωστόν ο ελληνικός λαός έχει και μνήμη και κρίση....![]()
![]()
![]()
άσε της εξυπνάδες. ότι και να κάνετε. ο κόσμος καταλαβαίνει παραααα πολύ καλά...
απ όλα έχει...Εννοείται... Ως γνωστόν ο ελληνικός λαός έχει και μνήμη και κρίση....
Ωπα! Απ' ότι βλέπω έβαλες δυό τελευταίες πινελιές στο αριστούργημα σου....![]()
![]()
![]()
άσε της εξυπνάδες.(προμοτορες) ότι και να κάνετε. ο κόσμος καταλαβαίνει παραααα πολύ καλά... ΚΑΡΤΑ βγαίνετε
Ωπα! Απ' ότι βλέπω έβαλες δυό τελευταίες πινελιές στο αριστούργημα σου....
Τέλος πάντων.... Ίσως είναι η στιγμή για εξωτερίκευση της αυτοκριτικής όσον αφορά την παρουσία στο thread (την δική μου φυσικά εννοώ). Γενικά, ακόμη κι όταν υπάρχουν αγαθές προθέσεις, είναι σαφώς άνιση η σημασία που έχει το forum και τα εδώ γραφόμενα, για κάποιον που "είναι απ' έξω", σε σχέση με κάποιον ή κάποιαν που αγωνίζεται για το ψωμί του.
Au revoir....
μμμμμμμμμμμμμμ αυτο είναι σωστό... δεν μπορώ να διαφωνήσω. μέσα έξω αυτο εννοω!!!!!!!![]()
μμμμμμμμμμμμμμ αυτο είναι σωστό... δεν μπορώ να διαφωνήσω. μέσα έξω αυτο εννοω!!!!!!!
άντε εγώ θα συνεχίσω να τα λέω τα πράγματα με το όνομα τους. τώρα τις κατινιες σας δεν με αφορουν και αν πρόσεξες γράφω μόνο όταν δεν τα λεν όπως έχουνε τα πράγματα και σκόπιμος λένε τα μισά...μέσα έξω ε;.....
![]()
![]()
Πρώτον, μάθε να γράφεις τα δικά σου έξω απ' την παράθεση και να μην παραποιείς τα ποστ των άλλων.
Δεύτερον, αυτό που είναι μέσα έξω στο μυαλουδάκι σου είναι κατινιές, στις οποίες και προσφεύγεις όταν εξαντληθεί ο... έντιμος λόγος σου και οι αλήθειες που.... πονάνε![]()
Τρίτον, και κλείνω οριστικά, 'μέσα' έτσι όπως το εννοείς, δεν ήμουν ποτέ. 'Ισως είναι και η ώρα να τελειώνει και το 'μέσα' στο forum...
Τελικά η βλακεία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σου φίλε. Μας τα κάνεις τσουρέκια στο thred εμείς που δεν ερχόμαστε διαβάζοντας ούτε που θα πατήσουμε ποτέ και όσοι σου μείνανε θα φύγουν τρέχοντας όχι 9 αλλά 119 γκόμενες να φέρεις. Σε βλέπω βενζινά στο τριενα να κάνεις και καριέρα. Ξέρεις εκεί στην όλγας που έχετε και το ίδιο παρατσούκλι. Τσομπάνη!!!
Η τεχνολογία στη διάθεση μας...γραψε μερικες λεξεις στο προσωπικο σου λεξικο κ μαζι κ τη λεξη ξέρεις
γιατι αυτο το ξερής σε προδιδει πως εχεις το Τ9![]()
ετσι εξηγηται πως μερικες φορες δε κανεις ορφογραφικα λαθη![]()