Νέα

Νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
καλα κοριτσι μου ηρεμησε μη σκισεις κανα καλτσον
αναθεμα κ αν εχεις τελειωσει το σχολειο ή εχεις δουλεψει ποτε
γιατι μονο τοτε θα καταλαβεις οτι ολα αυτα ειναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ για να ξεχνας την πουτσα που τρως καθε μερα σε αυτη τη χωρα
10δες φονοι γινονται καθε μερα, απο ατομα που ανηκουν σε διαφορετικα κομματα
Αλλα δε λυπαμαι εσενα, που εισαι ανοητος, λυπαμαι εμενα που η ψηφος μας μετραει το ιδιο.

Ρε μαλάκα, πόσο χρονών είσαι; 22, 24, 26;
Δεν έχω δουλέψει ποτέ;
Το πρώτο μου ένσημο ρε αρχίδι μπήκε όταν εσύ ήσουν αγέννητος.
Άντε άλλαξε το babylino σου τώρα, και μην αναφερθείς ξανά σε μένα.

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
καλα κοριτσι μου ηρεμησε μη σκισεις κανα καλτσον
αναθεμα κ αν εχεις τελειωσει το σχολειο ή εχεις δουλεψει ποτε
γιατι μονο τοτε θα καταλαβεις οτι ολα αυτα ειναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ για να ξεχνας την πουτσα που τρως καθε μερα σε αυτη τη χωρα
10δες φονοι γινονται καθε μερα, απο ατομα που ανηκουν σε διαφορετικα κομματα
Αλλα δε λυπαμαι εσενα, που εισαι ανοητος, λυπαμαι εμενα που η ψηφος μας μετραει το ιδιο.

Ποιοι είναι ρε αρχιμαλάκα οι δεκάδες φόνοι που γίνονται κάθε μέρα από άτομα που ανήκουν σε διαφορετικά κόμματα;

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Ρε μαλάκα, πόσο χρονών είσαι; 22, 24, 26;
Δεν έχω δουλέψει ποτέ;
Το πρώτο μου ένσημο ρε αρχίδι μπήκε όταν εσύ ήσουν αγέννητος.
Άντε άλλαξε το babylino σου τώρα, και μην αναφερθείς ξανά σε μένα.
σου γαμω οσα χρειαζεται για να βγαλεις καπνους απ τ' αυτια σου και να γινεις τοσο αγριος που να σπασεις το πληκτρολογιο σου  :birdman: :birdman: :birdman:

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
σου γαμω οσα χρειαζεται για να βγαλεις καπνους απ τ' αυτια σου και να γινεις τοσο αγριος που να σπασεις το πληκτρολογιο σου  :birdman: :birdman: :birdman:

Ναι, αλλά δε μας είπες τι σπούδασες, τι δουλειά κάνεις και πόσο χρονών είσαι;

Εγώ μικρό μου αρχιδάκι, όταν ήξερα τι παίζεται με τη χρυσή αυγή (γιατί σπούδαζα και ανεβοκατέβαινα κέντρο Αθήνας κάθε μέρα στα μέσα της δεκαετίας του ΄80, σε μία εποχή που μάθαινες από πρώτο χέρι για ανθρώπους και καταστάσεις), εσύ ήσουν αγέννητος.
Επιπλέον, ήσουν επίσης αγέννητος όταν εγώ δούλεψα για πρώτη φορά, όντας μαθητής γυμνασίου, στις καλοκαιρινές διακοπές, το 1980.
Άντε μπες στην τρυπούλα σου τώρα.

prowler7

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
184
Πόντοι
4.175
ασχετο...αλλα μου χει γεννηθει αυτες τις εμερες η εξης απορια  :think: :think: :think:
οι ΧΑυγιτες που γυρνανε και κοπανανε λαθρο,αφγανους,πακιστανους,μικρωπολητες κτλ ειναι ταγματα εφοδου σωστα?
οι αντεξουσιαστες,αναρχοαυτονομοι,αριστεροι η οτι αλλο,που γυρνανε, σπανε καινε και κοπανανε οποιον ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ θεωρουν οτι ΙΣΩΣ ειναι ΧΑυγιτης τι ειναι και πως τους αποκαλουμε??
σορρυ αλλα εχω μπερδευτει ποιοι ειναι ποιοι τελικα... :think: :think: :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
210
Πόντοι
866
ασχετο...αλλα μου χει γεννηθει αυτες τις εμερες η εξης απορια  :think: :think: :think:
οι ΧΑυγιτες που γυρνανε και κοπανανε λαθρο,αφγανους,πακιστανους,μικρωπολητες κτλ ειναι ταγματα εφοδου σωστα?
οι αντεξουσιαστες,αναρχοαυτονομοι,αριστεροι η οτι αλλο,που γυρνανε, σπανε καινε και κοπανανε οποιον ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ θεωρουν οτι ΙΣΩΣ ειναι ΧΑυγιτης τι ειναι και πως τους αποκαλουμε??
αντιφα τυπε

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166

Εγώ μικρό μου αρχιδάκι, όταν ήξερα τι παίζεται με τη χρυσή αυγή (γιατί σπούδαζα και ανεβοκατέβαινα κέντρο Αθήνας κάθε μέρα στα μέσα της δεκαετίας του ΄80, σε μία εποχή που μάθαινες από πρώτο χέρι για ανθρώπους και καταστάσεις), εσύ ήσουν αγέννητος.
Επιπλέον, ήσουν επίσης αγέννητος όταν εγώ δούλεψα για πρώτη φορά, όντας μαθητής γυμνασίου, στις καλοκαιρινές διακοπές, το 1980.
και; :birdman:

prowler7

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
184
Πόντοι
4.175

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66

MMMMMMMMMMMMMαααααααααλισταααααααααααααααααααααααα
Κ αν εγω σου πω οτι μενω κυψελη απο τη δεκαετια του 70, ενω δουλευω απο τα τελη της ιδιας δεκαετιας σε ιδιωτικη εταιρια διανομης ξενου τυπου, οποτε οπως καταλαβαινεις ειμαι εδω και 40 χρονια καθε μερα στο κεντρο της αθηνας?
επισης αν σου πω οτι δουλευω κυριως νυχτερινες βαρδιες, ενω η γυναικα μου ειναι απο την περσια?
επισης εχω 25 πολυκατοικιες στην πολιτεια, ενω παω για ψωνια καθε 1η και 16 του μηνος στο μιλανο και νεα υορκη αντιστοιχα?

Θα με πιστευες?
Αλλα, ελα τωρα, ενταξει, ας μη σε πειραζω, ας πουμε την αληθεια...
Ειμαι 13, δεν ειμαι καλος μαθητης στα φιλολογικα μαθηματα, αλλα οι γνωσεις μου ειναι αρκετες ωστε να σε ταπωνω....
Επισης σε δυο μηνες παιρνουμε ελεγχους και η διαγωγη μου ειναι κοσμια γιατι περπατουσα την ωρα της γυμναστικης..
Σε περιμενω στο "κολλεγιο" περιστεριου..

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ασχετο...αλλα μου χει γεννηθει αυτες τις εμερες η εξης απορια  :think: :think: :think:
αντιφασιστες και προοεδευτικους

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom