Νέα

Νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Αλλο η βιολέτα, η βιολέτα ειναι κορίτσι κι εσυ αγόρι. Εκτός αν εισαι τρελό αγόρι και ζηλευεις....
Ετσι εξηγείται.
[size=50pt]Ξαναλέω ρε, πρόσεχε, το νου σου. Μη κάνεις τον νταή. Ειδες τι έγινε. Μη ξαναγίνει.[/size]
ακου πιθηκε σε προσωπικο επιπεδο σε γραφω στον πουτσο μου αλλα παρα πολυ .....αν ξαναγινει σε εμενα ΤΙΜΗ μου απο τα θρασυπουστακια πιθηκια σου....

ΣΕ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΑΡΧΙΔΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ  ΧΕΣΤΗ

Επισκέπτης
ε δεν με αφηνεις να φυγω εσυ      :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΜΕ ΧΙΜΠΑΤΖΗ ΛΕΩ ΕΓΩ

Που θα βρεις χειρότερα ??
Εγω λέω οτι μοιάζει με τον περικλή και ειναι Αιγαιακός και Ηπειρώτικος ανθρωπολογικός τύπος (οι ¨Ελληνες χωρίζονται σε κάποιους ανθρωπολογικούς τύπους, οπως κάθε λαός.)

Εχεις κοιταχτεί στον καθρέφτη καρτάκενα να δεις το μουτράκι σου?
Δε πιστεύω να βγαίνεις άβαφτη απ το σπίτι?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Που θα βρεις χειρότερα ??
Εγω λέω οτι μοιάζει με τον περικλή και ειναι Αιγαιακός και Ηπειρώτικος ανθρωπολογικός τύπος (οι ¨Ελληνες χωρίζονται σε κάποιους ανθρωπολογικούς τύπους, οπως κάθε λαός.)

Εχεις κοιταχτεί στον καθρέφτη καρτάκενα να δεις το μουτράκι σου?
Δε πιστεύω να βγαίνεις άβαφτη απ το σπίτι?
ΦΑΕ ΜΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΗ ΠΙΘΗΚΕ    ΟΥΓΚΑΝΙΑΝ        :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Υπάρχει διαφορά μεταξύ εθνικιστή και εθνικοσοσιαλιστή και αν ναι, μπορούν να συνυπάρξουν σε ένα κόμμα;

Επίσης τι γνώμη έχεις για αυτό εδώ;
D6RCF4q.jpg

(ο Πατεράκης είναι ιστορικό ηγετικό μέλος της ΧΑ και υπεύθυνος της Τ.Ο. Ηρακλείου)

Δε μου απάντησες ομως.

Περιμένω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
56
Πόντοι
366

συριζα: προτεινουμε ενος λεπτου σιγη
χα: συμφωνουμε στη προταση
συριζα: α, τοτε αποσυρουμε την προταση  :jerking: :jerking: :jerking:

ορια μηδεν στην πολιτικη ξεφτιλα. συνεχιστε τωρα να ριχνετε νερο στο μυλο και εδω μεσα και εξω. ηλιθιοι.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

συριζα: προτεινουμε ενος λεπτου σιγη
χα: συμφωνουμε στη προταση
συριζα: α, τοτε αποσυρουμε την προταση  :jerking: :jerking: :jerking:

ορια μηδεν στην πολιτικη ξεφτιλα. συνεχιστε τωρα να ριχνετε νερο στο μυλο και εδω μεσα και εξω. ηλιθιοι.
ετσι ακριβως τυπε

Επισκέπτης
ακου πιθηκε σε προσωπικο επιπεδο σε γραφω στον πουτσο μου αλλα παρα πολυ .....αν ξαναγινει σε εμενα ΤΙΜΗ μου απο τα θρασυπουστακια πιθηκια σου....

ΣΕ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΑΡΧΙΔΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ   ΧΕΣΤΗ

Εγω να δεις πόσο γραμμένο σε εχω, εσένα και τους ομοίους σου.

Ε βέβαια στα δύσκολα την κάνεις γυριστή. Τράβα βγες καμια βόλτα και ήσυχα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
56
Πόντοι
366
καρτακη εισαι πιο ηλιθιος και απο μπουρνουζι. ενας τυπος σε τρολαρει και συ εκει κολλητηρι. και σου φαινεται αυτος βλακας και συ νιωθεις ξυπνιος.

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.703
Πόντοι
2.597
Δε μου απάντησες ομως.

Περιμένω.

Ανήκω στον σοσιαλδημοκρατικό φιλελεύθερο χώρο χωρίς όμως να εντάσσομαι σε κανένα κόμμα.
Περιμένω να μου απαντήσεις σε αυτά που ρώτησα.

Επισκέπτης
Αλλο η βιολέτα, η βιολέτα ειναι κορίτσι κι εσυ αγόρι. Εκτός αν εισαι τρελό αγόρι και ζηλευεις....
Ετσι εξηγείται.
Ξαναλέω ρε, πρόσεχε, το νου σου. Μη κάνεις τον νταή. Ειδες τι έγινε. Μη ξαναγίνει.
τυπε εχεις ξεπερασει καθε οριο μαλακιας.
Ντροπη....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
καρτακη εισαι πιο ηλιθιος και απο μπουρνουζι. ενας τυπος σε τρολαρει και συ εκει κολλητηρι. και σου φαινεται αυτος βλακας και συ νιωθεις ξυπνιος.
οχι ρε τυπε.....λεω για να ακουσουν αλλοι που πραγματικα συμπαθω σιγα μην με νοιαζει ο βλακας

Επισκέπτης

Πες τα ρε άνθρωπα. Αφου βγάζει καπνούς απ τα αυτία. Τον βλέπω να βγαίνει εξω βόλτα τσαντισμε΄νςο βραδυάτικα, να ψάχνεται για τσαμπουκά με δικούς μου και μόλις τους δει να κάνει οτι κοιτάει βιτρίνα στο ανάποδο πεζοδρόμιο, χαχαχαχαχαχαχαχα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Πες τα ρε άνθρωπα. Αφου βγάζει καπνούς απ τα αυτία. Τον βλέπω να βγαίνει εξω βόλτα τσαντισμε΄νςο βραδυάτικα, να ψάχνεται για τσαμπουκά με δικούς μου και μόλις τους δει να κάνει οτι κοιτάει βιτρίνα στο ανάποδο πεζοδρόμιο, χαχαχαχαχαχαχαχα
βλακααααααααααα ρε σε πηρανε χαμπαρι ολοι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
56
Πόντοι
366
Ανήκω στον σοσιαλδημοκρατικό φιλελεύθερο χώρο χωρίς όμως να εντάσσομαι σε κανένα κόμμα.
Περιμένω να μου απαντήσεις σε αυτά που ρώτησα.

τυπε πως σου φανηκαν τα τσιριζονια στο παραπανω βιντεο που ποσταρα? τα βλεπεις που σου λεω οτι ειστε προβατα και δουλευετε ηλιθιωδως για πολιτικες ατζεντες? μεχρι και την ενος λεπτου σιγη ξεφτιλισανε.
καθιστε τωρα γραφτε αλλες 100 σελιδες για το πολιτικο εγκλημα  :jerking:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom