Νέα

Νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Καλά, νταξ.

Τι θα πει ο Μιχαλολιάκος.

Είναι ικανός να μας πει ότι η ΧΑ δεν έχει καν μέλη. Διότι έχει δει ποτέ κανένας επίσημα κανένα όνομα μέλους ή στελέχους πλην βουλευτών;

Εδώ μιλάμε για ένα κόμμα που ούτε καν κεντρική επιτροπή ή πολιτικό γραφείο δεν έχει. Τα ονόματα των προέδρων των Τοπικών Οργανώσεων θα ξέρουμε;

Ο Μιχαλοβλάκας είναι ικανός να βγει και να πει ότι δεν υπάρχει κανένα μέλος. Όλοι αυτοί που βλέπουμε μπορεί να είναι συμπαθούντες, φίλοι, ακόμη και να φόρεσαν και ένα μπλουζάκι έτσι για το χαβαλέ.

Και οι Τοπικές Οργανώσεις; Έλα μωρέ, λέσχες συζητήσεων είναι. Και αυτοί που μοιράζουν τρόφιμα, κάποια στιγμή μαζεύονται οικειθελώς και αυθορμήτως σε ένα σημείο και τα μοιράζουν.....

Ο Μιχαλοβλάκας είναι δυνατόν να βγει και να μας πει ότι ούτε καν οι βουλευτές δεν είναι Χρυσή Αυγή. Μπορεί να είναι και συνεργαζόμενοι.

Χρυσή Αυγή είναι αυτός και πάλι παίζεται......

Άλλωστε η Χρυσή Αυγή ιδέα είναι.....

KA-ΡΑ-ΓΚΙΟ-ΖΗΣ + ΧΕΣΤΙΑΡΗΣ + ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ...

Δεν έχει νόημα να ασχοληθεί κανείς πλέον μαζί τους ... ο ακροδεξιός γέρο Πλεύρης κάτι ήξερε που δεν συντάχθηκε με τα χρυσαυγόπουλα.

Παρόλαυτα θα είναι μέγα σφάλμα (πολιτικό, ιδεολογικό, ηθικό) να τους θέσουν εκτός νόμου - θα είναι ήττα για την δημοκρατία και θα άνοιγε την πόρτα του "τρελοκομείου" για μια ακόμα φορά ...

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.703
Πόντοι
2.597
[size=12pt]«Μίλησε» το κινητό τηλέφωνο του 45χρονου δράστη[/size]
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/temp/90C558C44517F6529ACFAC9209BE1D53.jpg[/img[/URL]]
Κλήσεις από έξι άτομα, [b]μεταξύ των οποίων και από τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια[/b], δέχτηκε στο κινητό του τηλέφωνο ο 45χρονος δράστης της δολοφονικής επίθεσης στο Κερατσίνι με θύμα τον 34χρονο Παύλο Φύσσα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έχουν εντοπιστεί οι τηλεφωνικές κλήσεις, καθώς και τα γραπτά μηνύματα, που πραγματοποιήθηκαν πριν από το τραγικό γεγονός.

Τη Δευτέρα αναμένονται περισσότερα και πιο συγκεκριμένα στοιχεία, αφού θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επεξεργασίας των τηλεφωνικών δεδομένων.

[URL unfurl="true"]http://www.newsbeast.gr/society/arthro/584900/milise-to-kinito-tilefono-tou-45hronou-drasti/[/URL]

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
δεν ειναι ιδεολογικοι μου αντιπαλοι. Ειναι αντιπαλοι ολοκληρης της κοινωνιας.  Ειναι ο εμετος του ανθρωπινου ειδους. Ειναι ο θανατος. Θεωρητικά ακομα και οι χρυσαυγιτες αρνουνται τον ιδιο τους τον εαυτο και κρυβονται πισω απο μασκες για να επιβληθουν με βια. Ισως το εμετος ειναι λίγο για χαρακτηρισμο.
πάλι χρησιμοποιείς τα τσιτάτα των δημοσιογράφων!
το εξήγησα και πιο πάνω!
Η κοινωνία έχει διάφορους "κόσμος" και οπτικές!
αυτοί ανήκουν απλά στην αντίθετη οπτική απ τη δική σου και θέλοντας να υπερτιμήσεις την οπτική σου αυτή θεωρείς ότι ταυτίζεται και όλη η κοινωνία!
όσον αφορά το αν κρύβουν κάτι.....με τη δική μου οπτική είναι υπερβολές της άλλης οπτικής που λίγο ρόλο παίζει σε σχέση με τα πραγματικά προβλήματα της χώρας!
εκτός αν σε ενδιαφέρει μόνο η οπτική της ιδεολογίας και όχι της χώρας.... :grin: :grin: :grin:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
δε νομίζω να παίζει ρόλο τι είμαι και τι δεν είμαι
όπως βλέπεις δεν παίζω το ρόλο του μπαχαλάκια που με συνθήματα και τσιτάτα προκαλώ την άλλη πλευρά (εκτός από κάποια ποστ βέβαια που με προκαλούν από μόνα τους...πχ κουρτινάιτις που επί σελίδες ολόκληρες πόσταρε εμφυλικές ανακοινώσεις...όταν βλέπω τέτοιους αγκυλωμένους ανεγκέφαλους, τότε ναι θα χουλιγκανίσω κι εγώ)

Να στο πω αλλιώς....λειτουργώ όπως η κοινωνία...με αντανακλαστικά....αφού η αριστερά μονοπωλεί το χουλιγκανισμό τις τελευταίες δεκαετίες και απ την άλλη κλαψομουνιάζει για ένα φόνο, ε θα γύρω την πλάστιγγα κι εγώ για ισορροπία!
σε κάλυψα πιστεύω ε??? :grin: :grin: :grin:

Υ.Γ.Ο Φαήλος ναι μ αρέσει! ;)

Χωρίς όμως να παραβιάζεις στοιχειώδεις λογικούς κανόνες ...

Το ότι οι κόκκινοι τραμπούκοι αλώνιζαν επί χρόνια ανενόχλητοι σε αμφιθέατρα, δημόσιους χώρους και χώρους δουλειάς ΔΕΝ σημαίνει ότι θα πρέπει η δημοκρατία μας ("δημοκρατία ΜΑΣ", γραφω) να επιτρέπει την ανεξέλεγκτη εκδήλωση εγκληματικών συμπεριφορών από επίσημους πολιτικούς φορείς.

Η Χ.Α. έχει το δικαίωμα να υπάρχει (και όλοι εμείς υποχρέωση να στηρίξουμε αυτό το δικαίωμα ώς δημοκράτες πολίτες) ΜΟΝΟΝ ΕΦΟΣΟΝ συμμορφώνεται με την συνταγματική νομιμότητα.

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16

Δεν έχει νόημα να ασχοληθεί κανείς πλέον μαζί τους ... ο ακροδεξιός γέρο Πλεύρης κάτι ήξερε που δεν συντάχθηκε με τα χρυσαυγόπουλα.

Παρόλαυτα θα είναι μέγα σφάλμα (πολιτικό, ιδεολογικό, ηθικό) να τους θέσουν εκτός νόμου - θα είναι ήττα για την δημοκρατία και θα άνοιγε την πόρτα του "τρελοκομείου" για μια ακόμα φορά ...
συμφωνώ
ο φίλος μας όμως λέει ότι ταυτίζεται πλήρως με τις επιλογές Δένδια!
πολλές οπτικές τελεικά έχει η κοινωνία....οφθαλμίατρος πρέπει να επέμβει! :2funny:

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Χωρίς όμως να παραβιάζεις στοιχειώδεις λογικούς κανόνες ...

Το ότι οι κόκκινοι τραμπούκοι αλώνιζαν επί χρόνια ανενόχλητοι σε αμφιθέατρα, δημόσιους χώρους και χώρους δουλειάς ΔΕΝ σημαίνει ότι θα πρέπει η δημοκρατία μας ("δημοκρατία ΜΑΣ", γραφω) να επιτρέπει την ανεξέλεγκτη εκδήλωση εγκληματικών συμπεριφορών από επίσημους πολιτικούς φορείς.

Η Χ.Α. έχει το δικαίωμα να υπάρχει (και όλοι εμείς υποχρέωση να στηρίξουμε αυτό το δικαίωμα ώς δημοκράτες πολίτες) ΜΟΝΟΝ ΕΦΟΣΟΝ συμμορφώνεται με την συνταγματική νομιμότητα.
υπήραν και ποτάμια αίματος!
μην κλείνουμε στρουθοκαμηλικά τα μάτια μας σ αυτά!
δεν δρούσαν μόνο στα αμφιθέατρα!
είπαμε...διαφορετικοί κόσμοι και οπτικές αλλά τα εγκλήματα εγκλήματα!
καλό σας απόγευμα!

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
συμφωνώ
πολλές οπτικές τελεικά έχει η κοινωνία....οφθαλμίατρος πρέπει να επέμβει! :2funny:

O Δένδιας για μένα είναι ο καλύτερος υπουργός δημόσιας τάξης των τελευταίων 30 ετών ... παρόλαυτα είναι δέσμιος των κομματικών σκοπιμοτήτων και του πολιτικού συτήματος που τον ανέδειξε.

Σχεδόν κανείς δεν θα νοιαζόταν για τον πεθαμένο εάν η Χ.Α. ήταν εκτός κοινοβουλίου και οι δημοσκοπήσεις δεν την έφερναν στο 15% ...

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
δε νομίζω να παίζει ρόλο τι είμαι και τι δεν είμαι
όπως βλέπεις δεν παίζω το ρόλο του μπαχαλάκια που με συνθήματα και τσιτάτα προκαλώ την άλλη πλευρά (εκτός από κάποια ποστ βέβαια που με προκαλούν από μόνα τους...πχ κουρτινάιτις που επί σελίδες ολόκληρες πόσταρε εμφυλικές ανακοινώσεις...όταν βλέπω τέτοιους αγκυλωμένους ανεγκέφαλους, τότε ναι θα χουλιγκανίσω κι εγώ)

Να στο πω αλλιώς....λειτουργώ όπως η κοινωνία...με αντανακλαστικά....αφού η αριστερά μονοπωλεί το χουλιγκανισμό τις τελευταίες δεκαετίες και απ την άλλη κλαψομουνιάζει για ένα φόνο, ε θα γύρω την πλάστιγγα κι εγώ για ισορροπία!
σε κάλυψα πιστεύω ε??? :grin: :grin: :grin:

Υ.Γ.Ο Φαήλος ναι μ αρέσει! ;)

Άστα, νομίζεις ότι και η αριστερά δε ζει το δικό της δράμα; Όχι απλά δράμα - μιλάμε για τραγωδία...Γι΄αυτό, διαχρονικά, διαιρείται και υποδιαιρείται και πάει λέγοντας.
Αν θες μάλιστα και την προσωπική μου πρόβλεψη, πιστεύω ότι πάλι ΔΕΝ θα καταφέρει να κυβερνήσει. Τέλος πάντων.

Αντίθετα, η Δεξιά και τα κεντρώα σχήματα ήταν πάντα πιο συνεκτικά.
Και μια και τό΄ φερε η κουβέντα, το γεγονός ότι η χρυσή αυγή επιτίθεται στο παραδοσιακό κόμμα της ελληνικής δεξιάς, τη Νέα Δημοκρατία, ασκώντας μία αντισυστημική κριτική, μακροπρόθεσμα θα στοιχίσει στον κόσμο της δεξιάς παράταξης (στο λέω εκ πείρας, αφού η αριστερά έχει πληρώσει τα ίδια λάθη κατ΄επανάληψη).  

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
πάλι χρησιμοποιείς τα τσιτάτα των δημοσιογράφων!
το εξήγησα και πιο πάνω!
Η κοινωνία έχει διάφορους "κόσμος" και οπτικές!
αυτοί ανήκουν απλά στην αντίθετη οπτική απ τη δική σου και θέλοντας να υπερτιμήσεις την οπτική σου αυτή θεωρείς ότι ταυτίζεται και όλη η κοινωνία!
όσον αφορά το αν κρύβουν κάτι.....με τη δική μου οπτική είναι υπερβολές της άλλης οπτικής που λίγο ρόλο παίζει σε σχέση με τα πραγματικά προβλήματα της χώρας!
εκτός αν σε ενδιαφέρει μόνο η οπτική της ιδεολογίας και όχι της χώρας.... :grin: :grin: :grin:

Σε ορισμένα θέματα δεν υπάρχουν οπτικές . Ο φόνος ειναι φόνος. Ο φασισμός είναι μισητός. Η χώρα δεν εχει ανάγκη απο βια ούτε απο αμόρφωτους ουγκανούς, προβληματικούς τύπους, που σκοτωνουν στους δρομους ανάλογα με τα πιστεύω που τους είπαν οτι πρεπει να έχουν. Δεν θα σε πείσω για τα αυτονόητα,  ούτε φυσικά θα με κάνεις να συμφωνήσω με εσένα που προφανώς ασπάζεσαι τις συμπεριφορες των χρυσαυγιτών. Ειναι εμφανές οτι διαφωνούμε. Θα τα πούμε μια άλλη φορα γιατί πρέπει να πάω σε μια αντιφασιστική εκδηλωση. τσιου :)

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
συμφωνώ

Καμιά κριτική για καμιά πουτανίτσα θα γράψετε ρε παίκτες; Μάλλον χάσατε το δρόμο σας στο λαβύρινθο του διαδικτύου και τα λέτε στο μπουρδέλα αντί για άλλο φόρουμ.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
200
Πόντοι
676

Oπως ειπα και χθες δινουν την ευκαιρια σε μερικους να αναγαγουν σε ηρωες τους γελοιους μαχαιροβγαλτες που η "φασιστικη" δημοκρατια απο φοβο τους εδιωξε πριν κερδισουν τις εκλογες.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
υπήραν και ποτάμια αίματος!
μην κλείνουμε στρουθοκαμηλικά τα μάτια μας σ αυτά!
δεν δρούσαν μόνο στα αμφιθέατρα!
είπαμε...διαφορετικοί κόσμοι και οπτικές αλλά τα εγκλήματα εγκλήματα!
καλό σας απόγευμα!

Το έχω ξαναγράψει: η πολιτική εγκληματική βία και τρομοκρατία είχε μεταπολιτευτικά ένα και μόνο χρώμα : KOKKINO (με 2-3 μόνον μαύρες πιτσιλιές).

Αυτό δεν αποτελεί όμως δικαιολογία για την ανοχή εγκληματικών συμπεριφορών συγκεκριμένων στελεχών ή φίλων των χιμπατζίδων της Χ.Α. που δρούν με την πολιτική κάλυψη ή και παρότρυνση της οργάνωσης.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
47
Πόντοι
366
O Δένδιας για μένα είναι ο καλύτερος υπουργός δημόσιας τάξης των τελευταίων 30 ετών ... παρόλαυτα είναι δέσμιος των κομματικών σκοπιμοτήτων και του πολιτικού συτήματος που τον ανέδειξε.

Σχεδόν κανείς δεν θα νοιαζόταν για τον πεθαμένο εάν η Χ.Α. ήταν εκτός κοινοβουλίου και οι δημοσκοπήσεις δεν την έφερναν στο 15% ...

και με τον περίανδρο τότε είχε γίνει ένας ψιλοτζέρτζελος νομίζω και δίχως να υπάρχει νεκρός

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
200
Πόντοι
676
[size=12pt]«Μίλησε» το κινητό τηλέφωνο του 45χρονου δράστη[/size]
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/temp/90C558C44517F6529ACFAC9209BE1D53.jpg[/img[/URL]]
Κλήσεις από έξι άτομα, [b]μεταξύ των οποίων και από τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια[/b], δέχτηκε στο κινητό του τηλέφωνο ο 45χρονος δράστης της δολοφονικής επίθεσης στο Κερατσίνι με θύμα τον 34χρονο Παύλο Φύσσα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έχουν εντοπιστεί οι τηλεφωνικές κλήσεις, καθώς και τα γραπτά μηνύματα, που πραγματοποιήθηκαν πριν από το τραγικό γεγονός.

Τη Δευτέρα αναμένονται περισσότερα και πιο συγκεκριμένα στοιχεία, αφού θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επεξεργασίας των τηλεφωνικών δεδομένων.

[URL unfurl="true"]http://www.newsbeast.gr/society/arthro/584900/milise-to-kinito-tilefono-tou-45hronou-drasti/[/URL]
[/quote]
Αμα  δεν μιλησε με τον ιδιο τον Μιχαλα, η Χρυση Αυγη δεν φερει καμια ευθυνη, και ειναι απλα ενα εγκλημα για προσωπικες διαφορες, και δεν εχει καμια πολιτικη προεκταση.  ;D

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.915
Πόντοι
366

Δε νομίζω ότι μπορούν ή θέλουν να την θέσουν εκτός νόμου.

Σαν εγκληματική οργάνωση θέλουν να την αντιμετωπίζουν.

Δηλαδή να αποδείξουν ότι υπάρχει ένα κοινό modus operandi, μία οργανωτική δομή μέσα στό κόμμα η οποία διατάσσει την εκτέλεση αξιόποινων πράξεων.

Επομένως και σε αυτή αλλά και σε ανάλογες περιπτώσεις στο μέλλον θα πέφτουν πολλά κεφάλια και όχι μόνον του άμεσου δράστη.

Νομίζω ότι από την ανάλυση των τηλεφωνημάτων θα βγούνε πολλά.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
56
Πόντοι
366
Σε ορισμένα θέματα δεν υπάρχουν οπτικές . Ο φόνος ειναι φόνος. Ο φασισμός είναι μισητός. Η χώρα δεν εχει ανάγκη απο βια ούτε απο αμόρφωτους ουγκανούς, προβληματικούς τύπους, που σκοτωνουν στους δρομους ανάλογα με τα πιστεύω που τους είπαν οτι πρεπει να έχουν. Δεν θα σε πείσω για τα αυτονόητα

τα αυτονοητα ειναι οτι η χωρα δεν εχει αναγκη απο τους προβληματικους αλλα εχει αναγκη απο το ιντιμιντια με τους απροβληματιστους οπως πολλακις μας εχεις ζαλισει ταρχιδια ειδικα τοτε που το κλεισανε  :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
47
Πόντοι
366

Δηλαδή να αποδείξουν ότι υπάρχει ένα κοινό modus operandi, μία οργανωτική δομή μέσα στό κόμμα η οποία διατάσσει την εκτέλεση αξιόποινων πράξεων.

Επομένως και σε αυτή αλλά και σε ανάλογες περιπτώσεις στο μέλλον θα πέφτουν πολλά κεφάλια και όχι μόνον του άμεσου δράστη.

στις δίκες των αναρχικών οι αριστεροί πάντα φωνάζουν για "φυτευμένα" ενοχοποιητικά στοιχεία από την αστυνομία

υποθέτω ότι με δεδομένο το εχθρικό κλίμα που υπάρχει κατά της ΧΑ από σύσσωμο το "δημοκρατικό τόξο" θα αφεθεί παραθυράκι για ενδεχόμενο φύτευμα ή μαγείρεμα ενοχοποιητικών στοιχείων από την πολιτεία και σε αυτήν την περίπτωση

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146

... κάτι που θα έπρεπε να έχουν κάνει από καιρό - και εκεί είναι φάουλ Δένδιας και Σαμαράς - ανέχτηκαν τα πογκρόμ της Χ.Α. περισσότερο απ όσο επιτρεπόταν.

Το ερώτημα είναι γιατί? Το πολιτικό σενάριο και μόνον δεν το δικαιολογεί - ίσως ο βαθμός διάβρωσης της αστυνομίας από συμπαθούντες δεν του το επέτρεπε, ποιός ξέρει ...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.450
Πόντοι
33.405
μην εγκαλείτε σε τάξη τους άλλους γιατί ο ο "κόσμος" δεν είναι ένας αλλά έχει διάφορες οπτικές λέμε.....

Nα "εγκαλέσουμε στην τάξη", όλους όσους την διαταράσσουν, μπορούμε;

Ή αυτό θα το εκλάβουν  όσοι έχουν "διαφορετική οπτική" ώς μεροληψία;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom