Νέα

Νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Στη συνέντευξη που δημοσιεύει σήμερα το «Έθνος», το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής, δηλώνει ότι το τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια λειτουργεί υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Πατέλη και υπό την εποπτεία του βουλευτή της ΧΑ Ι.Λαγού.

«Ο Γ.Πατέλης μάς έλεγε πως πρέπει να πάρουμε το OK από τον Λαγό και εκείνος ενημέρωνε τον αρχηγό. Αν έδινε το ΟΚ ο αρχηγός, βγαίναμε στους δρόμους. Είτε για να γράψουμε συνθήματα, είτε για να την «πέσουμε» σε Πακιστανούς χρειαζόταν να έχει πρώτα ενημερωθεί ο Πατέλης και ο Λαγός».

«Το τάγμα εφόδου της Νίκαιας διαθέτει την ιεραρχία, τη δομή και την οργάνωση παραστρατιωτικής εγκληματικής οργάνωσης. Όπως λέει, ορμητήριο – αρχηγείο είναι τα γραφεία, από όπου δίνονται οι εντολές για επιθέσεις ενάντια σε αλλοδαπούς και για άλλες δράσεις. Εκεί φυλάσσονται τα όπλα, τα οποία εξαφανίζονται όταν επίκειται έλεγχος από την αστυνομία».

«Οι έλεγχοι της αστυνομίας είναι μιλημένοι, καθώς αστυνομικός του Α.Τ. Νίκαιας είναι χρυσαυγίτης και δίνει πληροφορίες στον πυρήνα της ΧΑ, ενώ αναλαμβάνει να «καθαρίσει» για όσους πιαστούν στα «πράσα».

Ερωτηθείς ειδικότερα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αναφέρει: «Ξέρω ότι τον είχαν στη μπούκα γιατί είχε αντιφασιστικά τραγούδια. Είχε κάποιους στίχους που βρίζει τους χρυσαυγίτες».

Σχετικά με την κινητοποίηση που έγινε εκ μέρους των μελών της Χρυσής Αυγής το μοιραίο βράδυ και ερωτηθείς ποιον θα μπορούσαν να έχουν καλέσει από την καφετέρια της Π.Τσαλδάρη, λέει: «Τον Πατέλη. Έχουν όλοι το τηλέφωνο του Πατέλη και αυτός που πήρε τηλέφωνο ή θα πήρε τον Πατέλη ή κάποιον που θα τον ενημέρωνε. Ο Πατέλης ειδοποίησε τον Λαγό. Και ο Λαγός τον Μιχαλολιάκο. Όσο καιρό ήμουν εγώ στην Τ.Ο. Νίκαιας έτσι μας είχαν πει ότι λειτουργεί».
άλλη μια προβοκατόρικη μαρτυρία!
σαν τα μανιτάρια θα ξεφυτρώνουν τις επόμενες μέρες! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
"Με εισήγηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια και σχετική απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, παύει η διάθεση αστυνομικών συνοδών στους οποίους είχε ανατεθεί η προστασία των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, μέχρις ότου αποφανθεί η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου επί των στοιχείων που της απεστάλησαν χθες από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με αξιόποινες πράξεις μελών-υποστηρικτών του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή». Οι πράξεις αυτές φαίνεται να προσιδιάζουν σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και στην άσκηση οργανωμένης εγκληματικής δραστηριότητας ."

Άν ισχύει (χωρίς να έχει την συναίνεση της ίδιας της Χ.Α.) είναι ΜΕΓΙΣΤΗ μαλακία ... διότι:

1. Είναι καταφανώς παράνομο αφού το τεκμήριο της αθωότητας ισχύει ΚΑΙ για τα συγκεκριμένα γομάρια (και καλώς ισχύει γιατί έτσι λειτουργούν τα συντεταγμένα δημοκρατικά κράτη).
2. Άν κάποιος τους επιτεθεί με αποτέλεσμα τραυματισμό/θάνατο τους θα γίνουν ήρωες.
3. Ανοίγει την πόρτα σε προβοκάτσια από τους ίδιους του Χρυσαυγίτες.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
λες να αυτοπυροβοληθει κανεις απο τους βουλευτες τυπε? :grin:

Για αυτομαχαίρωμα ή κοπάνημα με λοστάρι τους κόβω περισσότερο ... ζήτημα τήρησης των παραδόσεων της "φυλής", βλέπεις ...

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
για τους νεκρους της μαρφιν ειχε γινει τιποτα στην ευρωπη?

Επειδή το ψωμοτύρι ίσως των περισσότερων χρυσαυγιτών στη λογική της αντιπαραβολής των εγκλημάτων, είναι to τραγικό συμβάν της marfin, ας ξεκαθαρίσουμε τα κάτωθι, όχι από νομική σκοπιά (δεν είμαι νομικός), αλλά από κοινωνιολογική, ας πούμε, σκοπιά. Τι εννοώ:
Δεν καταγράφονται όλα τα εγκλήματα στη συνείδηση του κόσμου με τον ίδιο τρόπο, ακόμα και αν το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, δηλαδή η απώλεια ζωής ή ζωών.
1. Οι συνθήκες
2. Τα κίνητρα
3. Ο τρόπος τέλεσης του εγκλήματος (της δολοφονίας, εν προκειμένω)
4. Το προφίλ του δράστη
Όλα τα παραπάνω διαχωρίζουν το ένα έγκλημα από το άλλο, ώστε να μπορούμε να πούμε πως καμία εγκληματική πράξη δεν είναι ίδια με μία άλλη.
Το πολύνεκρο συμβάν στη marfin ήταν αποτέλεσμα μίας τυφλής εγκληματικής ενέργειας, χωρίς αυτό να μειώνει την ενοχή των δολοφόνων. Δείτε όμως ένα αντίστοιχο συμβάν:
Κάποιος ανώνυμος ανάμεσα στο πλήθος, μέσα στο γήπεδο πετάει μία φωτοβολίδα στην απέναντι κερκίδα. Ξέρει ότι μπορεί να προκαλέσει θύματα, αλλά ξέρει ότι υπάρχουν και πιθανότητες, όχι μόνο να μην σκοτωθεί κανείς, αλλά ούτε καν να τραυματιστεί κανείς. Επειδή όμως είναι ένας ανθρωποειδής πίθηκος, θα παίξει με τις πιθανότητες και θα πετάξει τη φωτοβολίδα. Πόσες φορές γίνεται αυτό κάθε χρόνο μέσα στα γήπεδα; Σχεδόν συνέχεια. Έχουμε νεκρούς; Ναι πριν από πάρα πολλά χρόνια, μία φωτοβολίδα σκότωσε έναν οπαδό στο γήπεδο της Λάρισας. Πριν λίγα χρόνια, έκαψε το χέρι μίας γυναίκας security στο Ολυμπιακό στάδιο. Αυτό το χτύπημα στη γλώσσα του αστυνομικού ρεπορτάζ, αποκαλείται τυφλό χτύπημα. Δεν μειώνει φυσικά την ενοχή των δολοφόνων.
Τώρα έχουμε τη δολοφονία στο Κερατσίνι.
Αυτή είναι μία εν ψυχρώ δολοφονία ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΑΔΑ του δολοφόνου που:
1. Όχι μόνο δεν θέλει να μείνει ανώνυμος και μέσα στο πλήθος, αλλά τονίζει την υπογραφή του και τα κίνητρά του.
"Είμαι ο μάγκας και άντρας Ρουπακιάς και καθαρίζω το κομμούνι στο όνομα της ιερής χρυσής αυγής για να ξεβρωμίσει ο τόπος."
Ο δολοφόνος σκοτώνει για την προσωπική του μαγκιά (λογική μπράβου που κατοχυρώνεται η αξία του με βάση πόσους έχει φάει) και για τη σημαία της πολύ συγκεκριμένης παράταξής του, που είναι και κόμμα εντός Βουλής.
Σημείωση: Αν δρούσε στο όνομα μίας παράνομης φασιστικής οργάνωσης, δεν θα κάναμε αυτή τη συζήτηση. Κάνουμε αυτή τη συζήτηση γιατί ο άνθρωπος σκοτώνει για ένα συγκεκριμένο κόμμα εντός της Βουλής. Όχι αόριστα στο όνομα του φασισμού ή της δεξιάς. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, στο όνομα της χρυσής αυγής.
2. Δεν θέλει να τραυματίσει, ενώ θα μπορούσε να τραυματίσει και μόνον. Χώνει το μαχαίρι στο ημιθωράκιο του θύματος, στη μεριά της καρδιάς και του κάνει ένα Γ, δηλαδή τον έσφαξε κανονικά (μόνο που δεν του ξερίζωσε την καρδιά, δηλαδή).
3. Έρχεται μετά από παραγγελία. Δεν είναι ο ίδιος στον καυγά. Τον φωνάζουν να καθαρίσει και έρχεται με το αυτοκίνητό του, κατεβαίνει σαν κύριος και δολοφονεί το θύμα του, στην ψύχρα.

Συμπέρασμα: θα είναι τουλάχιστον ανεγκέφαλος όποιος συνεχίζει να κάνει παραλληλισμό ανάμεσα στο τυφλό δολοφονικό χτύπημα της marfin και στην εν ψυχρώ δολοφονία του Ρουπακιά που έγινε στο ΟΝΟΜΑ της χρυσής αυγής και στην προοπτική του ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΊΣΕΙ ο τόπος.  

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
λες να αυτοπυροβοληθει κανεις απο τους βουλευτες τυπε? :grin:

απιθανο το εχεις??

εδω ο μαλακας ο γρεγος εκανε να δωσει το πιστολι του (τρομαρα του ηθελε και κουμπουρι)
  στον υπαλληλο στο αεροδρομιο και παραλιγο να τον κλαιγαμε τον ανθρωπακο...

θελουνε και οπλα οι μαλακιδες...

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Σε ένα συντεταγμένο δημοκρατικό κράτος πρέπει να έχετε την ελευθερία  να εκφράζετε κόσμια ό,τι ιδεολογία θέλετε. Ναζιστική, φασιστική, ρατσιστική, αντιεξουσιαστική, αντιρατσιστική κλπ.

Ο περιορισμός έγκειται στο ότι σε ένα συντεταγμένο δημοκρατικό κράτος δεν πρέπει να έχετε την ελευθερία να επιβάλετε την δική σας ιδεολογία δια της βίας, είτε αυτή είναι λεκτική είτε σωματική.

... και να προσθέσω ότι όπως είναι πχ δουλειά της αστυνομίας να κόψει τον κώλο προληπτικά στα χρυσαυγόπουλα την επόμενη φορά που θα εμφανιστούν ώς ουλαμός παρελάσεως, άλλο τόσο είναι δουλειά της να κόψει τον κώλο στους όποιυς ANTIFA αποφασίσουν να κάνουν πχ αντισυγκεντρώσεις ενάντια στην Χ.Α. τραμπουκίζοντας και υποκαθιστώντας το κράτος στο όνομα της δήθεν προοδευτικότητας ...

Το δικαίωμα της ελευθερίας έκφρασης και σεβασμού της πολιτικής και ιδεολογικής ταυτότητας του καθενός πληρώθηκε με ποταμούς αίματος, βασανιστήρια και εξορίες στις δυτικές αστικές δημοκρατίες ... και είναι πολύ σημαντικό για να αφεθεί έρμαιο στα χέρια των ακραίων (μαύρων, κόκκινων ή εμπριμέ αδιάφορο).

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Επειδή το ψωμοτύρι ίσως των περισσότερων χρυσαυγιτών στη λογική της αντιπαραβολής των εγκλημάτων, είναι to τραγικό συμβάν της marfin, ας ξεκαθαρίσουμε τα κάτωθι, όχι από νομική σκοπιά (δεν είμαι νομικός), αλλά από κοινωνιολογική, ας πούμε, σκοπιά. Τι εννοώ:
Δεν καταγράφονται όλα τα εγκλήματα στη συνείδηση του κόσμου με τον ίδιο τρόπο, ακόμα και αν το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, δηλαδή η απώλεια ζωής ή ζωών.
1. Οι συνθήκες
2. Τα κίνητρα
3. Ο τρόπος τέλεσης του εγκλήματος (της δολοφονίας, εν προκειμένω)
4. Το προφίλ του δράστη
Όλα τα παραπάνω διαχωρίζουν το ένα έγκλημα από το άλλο, ώστε να μπορούμε να πούμε πως καμία εγκληματική πράξη δεν είναι ίδια με μία άλλη.
Το πολύνεκρο συμβάν στη marfin ήταν αποτέλεσμα μίας τυφλής εγκληματικής ενέργειας, χωρίς αυτό να μειώνει την ενοχή των δολοφόνων. Δείτε όμως ένα αντίστοιχο συμβάν:
Κάποιος ανώνυμος ανάμεσα στο πλήθος, μέσα στο γήπεδο πετάει μία φωτοβολίδα στην απέναντι κερκίδα. Ξέρει ότι μπορεί να προκαλέσει θύματα, αλλά ξέρει ότι υπάρχουν και πιθανότητες, όχι μόνο να μην σκοτωθεί κανείς, αλλά ούτε καν να τραυματιστεί κανείς. Επειδή όμως είναι ένας ανθρωποειδής πίθηκος, θα παίξει με τις πιθανότητες και θα πετάξει τη φωτοβολίδα. Πόσες φορές γίνεται αυτό κάθε χρόνο μέσα στα γήπεδα; Σχεδόν συνέχεια. Έχουμε νεκρούς; Ναι πριν από πάρα πολλά χρόνια, μία φωτοβολίδα σκότωσε έναν οπαδό στο γήπεδο της Λάρισας. Πριν λίγα χρόνια, έκαψε το χέρι μίας γυναίκας security στο Ολυμπιακό στάδιο. Αυτό το χτύπημα στη γλώσσα του αστυνομικού ρεπορτάζ, αποκαλείται τυφλό χτύπημα. Δεν μειώνει φυσικά την ενοχή των δολοφόνων.
Τώρα έχουμε τη δολοφονία στο Κερατσίνι.
Αυτή είναι μία εν ψυχρώ δολοφονία ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΑΔΑ του δολοφόνου που:
1. Όχι μόνο δεν θέλει να μείνει ανώνυμος και μέσα στο πλήθος, αλλά τονίζει την υπογραφή του και τα κίνητρά του.
"Είμαι ο μάγκας και άντρας Ρουπακιάς και καθαρίζω το κομμούνι στο όνομα της ιερής χρυσής αυγής για να ξεβρωμίσει ο τόπος."
Ο δολοφόνος σκοτώνει για την προσωπική του μαγκιά (λογική μπράβου που κατοχυρώνεται η αξία του με βάση πόσους έχει φάει) και για τη σημαία της πολύ συγκεκριμένης παράταξής του, που είναι και κόμμα εντός Βουλής.
Σημείωση: Αν δρούσε στο όνομα μίας παράνομης φασιστικής οργάνωσης, δεν θα κάναμε αυτή τη συζήτηση. Κάνουμε αυτή τη συζήτηση γιατί ο άνθρωπος σκοτώνει για ένα συγκεκριμένο κόμμα εντός της Βουλής. Όχι αόριστα στο όνομα του φασισμού ή της δεξιάς. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, στο όνομα της χρυσής αυγής.
2. Δεν θέλει να τραυματίσει, ενώ θα μπορούσε να τραυματίσει και μόνον. Χώνει το μαχαίρι στο ημιθωράκιο του θύματος, στη μεριά της καρδιάς και του κάνει ένα Γ, δηλαδή τον έσφαξε κανονικά (μόνο που δεν του ξερίζωσε την καρδιά, δηλαδή).
3. Έρχεται μετά από παραγγελία. Δεν είναι ο ίδιος στον καυγά. Τον φωνάζουν να καθαρίσει και έρχεται με το αυτοκίνητό του, κατεβαίνει σαν κύριος και δολοφονεί το θύμα του, στην ψύχρα.

Συμπέρασμα: θα είναι τουλάχιστον ανεγκέφαλος όποιος συνεχίζει να κάνει παραλληλισμό ανάμεσα στο τυφλό δολοφονικό χτύπημα της marfin και στην εν ψυχρώ δολοφονία του Ρουπακιά που έγινε στο ΟΝΟΜΑ της χρυσής αυγής και στην προοπτική του ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΊΣΕΙ ο τόπος. 
κάποιες διορθώσεις γιατί ενοχλούν πολύ τα μάτια μου! :grin:
Δεν καταγράφονται όλα τα εγκλήματα στη συνείδηση του κόσμου με τον ίδιο τρόπο
συγνώμη αλλά έχω βαρεθεί να ακούω αυτή τη φράση!
μου θυμίζει τις ανεγκέφαλες γλάστρες-κότες των μεσημεριατικων εκπομπών που δείχνουν το βυζί της κάθε μοντέλας που κάνοντας πασαρέλα της έφυγε το σουτιέν και το αναλύουν επί 3 ώρες επειδή λέει "αυτά θέλει ο κόσμος"
και το λένε και το ξαναλένε θέλοντας να μας κάνουν να το πιστέψουμε ότι ανήκουμε όλοι σ αυτόν το "κόσμο".....

Λοιπόν για να έρθουμε στο θέμα μας....
ποιος είναι ο "κόσμος" που επικαλείσαι?
ο κόσμος της αριστεράς φυσικά που βλέπει με άλλο μάτι κάποιο περιστατικό που έκανε ένας άπλυτος :grin: και με άλλο μάτι αυτό που έκανε ένας..."φασίστας" (ας μην ξεχνάμε ότι φασίστες για την αριστερά είναι όλοι όσοι δεν έχουν κάποιον ΕΛΑΣίτη πρόγονο :grin:)

Ας έρθουμε λοιπόν στη συγκεκριμένη σύγκριση που έκανες...
ποιος είναι ο "κόσμος" λοιπόν?
όλοι όσοι δεν είναι χρυσαυγίτες....
ο "κόσμος" λοιπόν συγκρίνοντας τα 2 εγκλήματα βλέπει πιο απεχθές το έγκλημα του ρουπακιά απ αυτό της Μαρφιν.
έτσι λες
είναι όμως έτσι?????

συμφωνα με μαρτυρίες (ποστάρισε κάποιος χθες το συμβάν, αν το έχει κάποιος εύκαιρο ας το βάλει μην το ψάχνω) 2 άτομα που ανήκουν σε συγκεκριμένο αριστερό χώρο και μάλιστα σε συγκεκριμένο κόμμα (σιριζόνια ας μην κρυβόμαστε) πετάνε τη μολότοφ και κάποιος απ το πλήθος διαμαρτύρεται και τους λέει:
-Υπάρχουν άνθρωποι μέσα! Θα καούν!!!!
-Θα σας κάψουμε όλοουουουυουους λέει ο φονιάς που κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος
Στον δικό μου "κόσμο" λοιπόν αυτός λέγεται ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!
και μάλιστα Δολοφόνος κατά συνείδηση!
και για τον δικό μου "κόσμο" είναι πολύ πιο στυγερός δολοφόνος και σαδιστής απ τον χοντρομπαλά ψευτόμαγκα που πήγε με στιλέτο σε μια φασαρία και έσφαξε τον άλλον για να μην τον πουν κότα.......

Δεν είναι συγκρίσιμοι οι "κόσμοι" αλλά προφανώς έχουν 2 οπτικές!
πώς να δούμε όμως τις 2 οπτικές όταν τα "τσοντοκάναλα" προσπαθούν νυχθημερόν να μας πείσουν ότι ο "κόσμος" τους είναι και δικός μας..... 

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
μου θυμίζει τις ανεγκέφαλες γλάστρες-κότες των μεσημεριατικων εκπομπών που δείχνουν το βυζί της κάθε μοντέλας που κάνοντας πασαρέλα της έφυγε το σουτιέν και το αναλύουν επί 3 ώρες επειδή λέει "αυτά θέλει ο κόσμος"
και το λένε και το ξαναλένε θέλοντας να μας κάνουν να το πιστέψουμε ότι ανήκουμε όλοι σ αυτόν το "κόσμο".....

ο κόσμος της αριστεράς φυσικά που βλέπει με άλλο μάτι κάποιο περιστατικό που έκανε ένας άπλυτος :grin: και με άλλο μάτι αυτό που έκανε ένας..."φασίστας" (ας μην ξεχνάμε ότι φασίστες για την αριστερά είναι όλοι όσοι δεν έχουν κάποιον ΕΛΑΣίτη πρόγονο :grin:)

ο "κόσμος" λοιπόν συγκρίνοντας τα 2 εγκλήματα βλέπει πιο απεχθές το έγκλημα του ρουπακιά απ αυτό της Μαρφιν.
έτσι λες
είναι όμως έτσι?????

συμφωνα με μαρτυρίες (ποστάρισε κάποιος χθες το συμβάν, αν το έχει κάποιος εύκαιρο ας το βάλει μην το ψάχνω) 2 άτομα που ανήκουν σε συγκεκριμένο αριστερό χώρο και μάλιστα σε συγκεκριμένο κόμμα (σιριζόνια ας μην κρυβόμαστε) πετάνε τη μολότοφ και κάποιος απ το πλήθος διαμαρτύρεται και τους λέει:
και για τον δικό μου "κόσμο" είναι πολύ πιο στυγερός δολοφόνος και σαδιστής απ τον χοντρομπαλά ψευτόμαγκα που πήγε με στιλέτο σε μια φασαρία και έσφαξε τον άλλον για να μην τον πουν κότα.......

πώς να δούμε όμως τις 2 οπτικές όταν τα "τσοντοκάναλα" προσπαθούν νυχθημερόν να μας πείσουν ότι ο "κόσμος" τους είναι και δικός μας.....  

Ώς υπόθεση εργασίας θα δεχθώ το σκεπτικό σου (παρά του ότι κατά την άποψη μου είναι εντελώς εσφαλμένο) ... αλλά ακόμα και τότε:

Το να πετάξεις 2 μολότωφ σε ένα τραπεζικό κατάστημα ΧΩΡΙΣ να σημαδεψεις ανθρώπους ΔΕΝ σημαίνει κατ αναγκη ότι σκοπεύεις να προκαλέσεις θανάτους.

Το να μαχαιρώσεις σε στέρνο και κοιλιά έναν άνθρωπο ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ σημαίνει ότι θες να τον σκοτώσεις.

Μην τα μπλέκουμε λοιπόν ...

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ώς υπόθεση εργασίας θα δεχθώ το σκεπτικό σου (παρά που κατά την άποψη μου είναι εντελώς εσφαλμένο) ... αλλά ακόμα και τότε:

Το να πετάξεις 2 μολότωφ σε ένα τραπεζικό κατάστημα ΧΩΡΙΣ να σημαδεψεις ανθρώπους ΔΕΝ σημαίνει κατ αναγκη ότι σκοπεύεις να προκαλέσεις θανάτους.

Το να μαχαιρώσεις σε στέρνο και κοιλιά έναν άνθρωπο ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ σημαίνει ότι θες να τον σκοτώσεις.

ναι αλλά παραβλέπεις αυτό που έγραψα:

δεν είναι μια 'τυφλή ενέργεια" όπως είπε ο φίλος πιο πάνω.
τρόπος εκτέλεσης είναι και ο δολοφόνος γούσταρε!

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ώς υπόθεση εργασίας θα δεχθώ το σκεπτικό σου (παρά του ότι κατά την άποψη μου είναι εντελώς εσφαλμένο) ... αλλά ακόμα και τότε:

να μην σου πω και το ωραίο που κυκλοφορούσε σε όλο το ίντερνετ (ΚΑΙ εδώ μέσα) για απεργοσπάστες.....
μην εγκαλείτε σε τάξη τους άλλους γιατί ο ο "κόσμος" δεν είναι ένας αλλά έχει διάφορες οπτικές λέμε.....

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
ναι αλλά παραβλέπεις αυτό που έγραψα:

δεν είναι μια 'τυφλή ενέργεια" όπως είπε ο φίλος πιο πάνω.
τρόπος εκτέλεσης είναι και ο δολοφόνος γούσταρε!

Η περίπτωση μαρφιν στην χειρότερη εκδοχή της είναι αυτό που οι νομικοί λένε "ενδεχόμενος δόλος" ενώ αντίθετα στην περίπτωση του χρυσαυγίτη πίθηκα-τραμπούκου πρόκειτα ξεκάθαρα για "ανθρωποκτονία από πρόθεση".

Και μάλιστα σιχαμερά ανέντιμη - πολλοί εναντίον λίγων - ένοπλοι εναντίον άοπλων - θα πρόσθετα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.731
Πόντοι
1.306
μιλάμε ότι ξεφεύγουμε σιγά σιγά...

Πιθανός χρυσαυγίτης περιπτεράς

Στην Πλατεία Μεσολογγείου,στο Παγκράτι,βρίσκεται ένα περίπτερο δίπλα στις καφετέρειες.Ο εν λόγω τύπος,αστειευόταν σήμερα το πρωί για τη δολοφονική επίθεση,ενάντια στον άτυχο σύντροφο,που έχασε τη ζωή του στο Κερατσίνι,μαζί με μπάτσους της ομάδας ΔΙΑΣ,οι οποίοι κάθε πρωί σχεδόν αράζουν στην Πλατεία. Συγκεκριμένα,ειπώθηκαν κοροιδευτικά σχόλια για την κατάσταση,όπως:''Μην πέσει κάποιος άπλυτος νεκρός,κατευθείαν σε βγάζουν χρυσαυγίτη'',καθώς και διάφορα ακόμα,τα οποία δεν κατάφερα να ακούσω καλά,λόγω της απόστασης,που προσπάθησα να διατηρήσω από το σημείο της συζήτησης. Ο τύπος αυτός,έχει σγουρό μαλλί,μακρύ στο πίσω μέρος του κεφαλιού και καράφλα.Είναι μεγάλης ηλικίας και κουτσαίνει ελαφρά από το ένα πόδι.Στο περίπτερο μπορεί να δει κανείς να κάθεται μια χοντρή ξανθιά σκυλού,αλλά σίγουρα θα δείτε και τον ίδιο στο πόστο του.

μα πόσο μαλάκες μπορεί να είναι και στις δύο μπάντες... πόσο μαλάκες

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
να μην σου πω και το ωραίο που κυκλοφορούσε σε όλο το ίντερνετ (ΚΑΙ εδώ μέσα) για απεργοσπάστες.....
μην εγκαλείτε σε τάξη τους άλλους γιατί ο ο "κόσμος" δεν είναι ένας αλλά έχει διάφορες οπτικές λέμε.....

Αυτά είναι μαλακίες των ανεγκέφαλων αριστεριστών και αναρχοάπλυτων.

Για μένα υπήρχε πάντως ευθύνη του προϊστάμενου του καταστήματος και της τράπεζας που δεν σφράγισε το μαγαζί αφού διώξει τους υπαλλήλους υποχρεωτικά. Νομίζω πάντως ότι το θέμα έχει πάει στα δικαστήρια - δεν ξέρω αν έχει βγεί απόφαση ή όχι.

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36

έτσι λες
είναι όμως έτσι?????

1. Ο κόσμος είναι η κοινωνία. Θα το ξαναπώ να το εμπεδώσεις: Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
2. Η μαρτυρία που επικαλείσαι ελέγχεται. Είναι μία (1) μαρτυρία. Δεν θυμάμαι μάλιστα αν αφορά στη μαρφίν ή στον Ιανό που είναι λίγο πιο πάνω και όπου έγινε και εκεί επίθεση με μολότωφ, οπότε ο μάρτυρας-υπάλληλος του Ιανού πιθανολογεί ότι επρόκειτο για τα ίδια άτομα.
3. Αν οι κουκουλοφόροι της μαρφίν φώναζαν "ζήτω ο σύριζα" θα δεχόμουν την κατηγορία για οπαδούς του σύριζα. Από κει κι ύστερα ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ (αν και δεν είμαι ψηφοφόρος του Σύριζα).

4. Πρόσεξε σε παρακαλώ για να τελειώνει η κουβέντα.
Αν η δολοφονία του παλικαριού γινόταν εν κρυπτώ από μία συνωμοτική, παράνομη οργάνωση ΔΕΝ θα κάναμε αυτή τη συζήτηση, ανεξάρτητα αν η οργάνωση αυτή ήταν φασιστική.
Όταν πριν από σχεδόν 15 χρόνια ο Περίανδρος με 2-3 άλλους παραλίγο να σκοτώσουν τον Κουσουρή με ξύλινα λοστάρια (ο Κουσουρής σώθηκε από θαύμα), ελάχιστοι ασχολήθηκαν. Γιατί η χρυσή αυγή ήταν μία κλειστή οργάνωση στις παρυφές της παρανομίας και κρίθηκε ανάλογα (εννοείται ότι από την πρώτη στιγμή, διέγραψαν τον Περίανδρο, ο οποίος αποκαλεί τώρα τους συναγωνιστές του, προδότες και ρουφιάνους).
Κάνουμε αυτή την τεράστια συζήτηση γιατί η χρυσή αυγή είναι κόμμα ΕΝΤΟΣ βουλής και στη δημοκρατία, δεν μπορεί να γίνεται ανεκτό, οι μπράβοι ενός κόμματος να δολοφονούν τους αντιπάλους τους ή όποιους διαφωνούν.
Έχω δει κι εγώ πρόκληση ενός δίμετρου Χρυσαυγίτη πρόσφατα και ο τύπος είχε έρθει αέρα για να πλακώσει κόσμο (μέσα στον ΟΑΕΔ Πειραιά).

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Η περίπτωση μαρφιν στην χειρότερη εκδοχή της είναι αυτό που οι νομικοί λένε "ενδεχόμενος δόλος" ενώ αντίθετα στην περίπτωση του χρυσαυγίτη πίθηκα-τραμπούκου πρόκειτα ξεκάθαρα για "ανθρωποκτονία από πρόθεση".

Και μάλιστα σιχαμερά ανέντιμη - πολλοί εναντίον λίγων - ένοπλοι εναντίον άοπλων - θα πρόσθετα.
είπαμε οι "κόσμοι" μας διαφέρουν
δε θα σε πείσω να έρθεις στο δικό μου ούτε και το αντίθετο!
αυτό που ήθελα να τονίσω είναι ότι δεν υπάρχει γνώμη του "κόσμου"...
δεν ξέρω αν με εννοείς.
όσο για τα 2 συμβάντα απάντησα ήδη. Για μένα είναι πιο απεχθές το έγκλημα του πυρομανή δολοφόνου που με το άλλοθι των "απεργοσπαστών" πιστεύει ότι κάνει κοινωνικό ΄εργο και το "θα σας κάψουμε" όλους είναι το σύνθημά του!
ο μαχαιροβγάλτης (για το δικό μου "κόσμο" ) δεν αποτελεί τιποτα περισσότερο από μια απλή διαμάχη ανεγκέφαλων που κάποιος πιο μάγκας τραβάει μαχαίρι και περνάει το υπόλοιπο του βίου του στο "κελί 33"

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
μιλάμε ότι ξεφεύγουμε σιγά σιγά...

Πιθανός χρυσαυγίτης περιπτεράς

Στην Πλατεία Μεσολογγείου,στο Παγκράτι,βρίσκεται ένα περίπτερο δίπλα στις καφετέρειες.Ο εν λόγω τύπος,αστειευόταν σήμερα το πρωί για τη δολοφονική επίθεση,ενάντια στον άτυχο σύντροφο,που έχασε τη ζωή του στο Κερατσίνι,μαζί με μπάτσους της ομάδας ΔΙΑΣ,οι οποίοι κάθε πρωί σχεδόν αράζουν στην Πλατεία. Συγκεκριμένα,ειπώθηκαν κοροιδευτικά σχόλια για την κατάσταση,όπως:''Μην πέσει κάποιος άπλυτος νεκρός,κατευθείαν σε βγάζουν χρυσαυγίτη'',καθώς και διάφορα ακόμα,τα οποία δεν κατάφερα να ακούσω καλά,λόγω της απόστασης,που προσπάθησα να διατηρήσω από το σημείο της συζήτησης. Ο τύπος αυτός,έχει σγουρό μαλλί,μακρύ στο πίσω μέρος του κεφαλιού και καράφλα.Είναι μεγάλης ηλικίας και κουτσαίνει ελαφρά από το ένα πόδι.Στο περίπτερο μπορεί να δει κανείς να κάθεται μια χοντρή ξανθιά σκυλού,αλλά σίγουρα θα δείτε και τον ίδιο στο πόστο του.

μα πόσο μαλάκες μπορεί να είναι και στις δύο μπάντες... πόσο μαλάκες

... ίσως όσο μαλάκες ήταν οι παππούδες των ιδίων που αιματοκύλησαν τον τόπο καμιά 70αριά χρόνια πρίν ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

Φιλε ο αλλος δολοφονησε εν ψυχρω απο οσο φαινεται, για να τιμησει το ναζισμο. Ειναι δολοφονος θες και θες ακομα κι αν βγεις να μας πεις και τον τσιπρα δολοφονο, για να εξιλεωσεις τον ρουπακια  κ την χρυση αυγη. βεβαια κατανοω την θεση σου. ξεβρακωθηκατε και θα κανετε τον δεσποτη παναγιωτη για δικαιολογια.

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
1. Ο κόσμος είναι η κοινωνία. Θα το ξαναπώ να το εμπεδώσεις: Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
2. Η μαρτυρία που επικαλείσαι ελέγχεται. Είναι μία (1) μαρτυρία. Δεν θυμάμαι μάλιστα αν αφορά στη μαρφίν ή στον Ιανό που είναι λίγο πιο πάνω και όπου έγινε και εκεί επίθεση με μολότωφ, οπότε ο μάρτυρας-υπάλληλος του Ιανού πιθανολογεί ότι επρόκειτο για τα ίδια άτομα.
3. Αν οι κουκουλοφόροι της μαρφίν φώναζαν "ζήτω ο σύριζα" θα δεχόμουν την κατηγορία για οπαδούς του σύριζα. Από κει κι ύστερα ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

4. Πρόσεξε σε παρακαλώ για να τελειώνει η κουβέντα.
Αν η δολοφονία του παλικαριού γινόταν εν κρυπτώ από μία συνωμοτική, παράνομη οργάνωση ΔΕΝ θα κάναμε αυτή τη συζήτηση, ανεξάρτητα αν η οργάνωση αυτή ήταν φασιστική.
Όταν πριν από σχεδόν 15 χρόνια ο Περίανδρος με 2-3 άλλους παραλίγο να σκοτώσουν τον Κουσουρή με ξύλινα λοστάρια (ο Κουσουρής σώθηκε από θαύμα), ελάχιστοι ασχολήθηκαν. Γιατί η χρυσή αυγή ήταν μία κλειστή οργάνωση στις παρυφές της παρανομίας και κρίθηκε ανάλογα (εννοείται ότι από την πρώτη στιγμή, διέγραψαν τον Περίανδρο, ο οποίος αποκαλεί τώρα τους συναγωνιστές του, προδότες και ρουφιάνους).
Κάνουμε αυτή την τεράστια συζήτηση γιατί η χρυσή αυγή είναι κόμμα ΕΝΤΟΣ βουλής και στη δημοκρατία, δεν μπορεί να γίνεται ανεκτό, οι μπράβοι ενός κόμματος να δολοφονούν τους αντιπάλους τους ή όποιους διαφωνούν.
Έχω δει κι εγώ πρόκληση ενός δίμετρου Χρυσαυγίτη πρόσφατα και ο τύπος είχε έρθει αέρα για να πλακώσει κόσμο (μέσα στον ΟΑΕΔ Πειραιά). Μιλάμε ούτε για να τον φτύσω,, δεν άξιζε.

ο κόσμος είναι Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ?????
χμμμμμ
κάνεις πως δεν ξέρεις τι είναι η προπαγάνδα των ΜΜΕ.
Απλά δεν σε αγγίζει γιατί είναι δικά σου τα τελευταία χρόνια και το ξέχασες!
ένα άλλο μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας όμως βρίσκεται στην άλλη πλευρά και το βιώνει!
το παράδειγμα της ΜΑΡΦΙΝ είναι απλά ένα παράδειγμα απ τα δεκάδες που δείχνουν ότι υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά για παρόμοια γεγονότα!
και το γεγονός είναι ότι χάθηκαν ανθρώπινες ζωές!
ο ένας κόσμος λοιπόν προστατεύει με υπέρμετρο ζήλο τη μία πλευρά ενώ ο άλλος προκλητικά και...βιαστικά θα έλεγα, ζητά την κεφαλή  επί πινακι.......

εμένα μου ενοχλεί τα δημοκρατικά  :grin: αντανακλαστικά μου...εσένα?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom