Νέα

Νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Ώς υπόθεση εργασίας θα δεχθώ το σκεπτικό σου (παρά του ότι κατά την άποψη μου είναι εντελώς εσφαλμένο) ... αλλά ακόμα και τότε:

Το να πετάξεις 2 μολότωφ σε ένα τραπεζικό κατάστημα ΧΩΡΙΣ να σημαδεψεις ανθρώπους ΔΕΝ σημαίνει κατ αναγκη ότι σκοπεύεις να προκαλέσεις θανάτους.

Το να μαχαιρώσεις σε στέρνο και κοιλιά έναν άνθρωπο ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ σημαίνει ότι θες να τον σκοτώσεις.

Μην τα μπλέκουμε λοιπόν ...

Έτσι ακριβώς ήθελα να τα πω, αλλά σκέφτηκα ότι θα με θεωρούσαν πολύ ακραίο, οπότε το πήγα "μέσω Λαμίας".
Χαίρομαι που τα έβαλες στη θέση τους μέσα σε λίγες προτάσεις.

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Φιλε ο αλλος δολοφονησε εν ψυχρω απο οσο φαινεται, για να τιμησει το ναζισμο. Ειναι δολοφονος θες και θες ακομα κι αν βγεις να μας πεις και τον τσιπρα δολοφονο, για να εξιλεωσεις τον ρουπακια  κ την χρυση αυγη. βεβαια κατανοω την θεση σου. ξεβρακωθηκατε και θα κανετε τον δεσποτη παναγιωτη για δικαιολογια.
ο ένας δολοφόνησε επειδή είναι ψευτόμαγκας και χαμηλής νοημοσύνης-δολοφόνος!
ο άλλος όμως γούσταρε ως άλλος Νέρωνας, πωρωμένος απ την ένταση της πορείας που συμμετείχε ένοιωθε ότι "τιμώρησε" τους απεργοσπάστες!
ή μήπως δεν το έχεις δει γραμμένο εδώ μεσα από συντρόφια σου...?

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αντιληφθείς κι εσύ και οι σύντροφοί σου ότι η εξέλιξη του χρόνιου τσαμπουκά και αίματος είναι η ανάπτυξη αντίθετων αντανακλαστικών!
Δράση-αντίδραση!
άντε να το μαζέψετε τώρα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ο κόσμος είναι Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ?????

ο ένας κόσμος λοιπόν προστατεύει με υπέρμετρο ζήλο τη μία πλευρά ενώ ο άλλος προκλητικά και...βιαστικά θα έλεγα, ζητά την κεφαλή  επί πινακι.......

εμένα μου ενοχλεί τα δημοκρατικά  :grin: αντανακλαστικά μου...εσένα?

Μην το παρεις κατακαρδα αλλα η αποψη σου ειναι τελειως βλακωδης  :grin: Καταρχας που τα κρυβεις τοση ωρα τα δημοκρατικα αντανακλαστικά; Τοση ωρα δεν τα εχουμε δει :rolleyes:

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
μιλάμε ότι ξεφεύγουμε σιγά σιγά...

Πιθανός χρυσαυγίτης περιπτεράς

Στην Πλατεία Μεσολογγείου,στο Παγκράτι,βρίσκεται ένα περίπτερο δίπλα στις καφετέρειες.Ο εν λόγω τύπος,αστειευόταν σήμερα το πρωί για τη δολοφονική επίθεση,ενάντια στον άτυχο σύντροφο,που έχασε τη ζωή του στο Κερατσίνι,μαζί με μπάτσους της ομάδας ΔΙΑΣ,οι οποίοι κάθε πρωί σχεδόν αράζουν στην Πλατεία. Συγκεκριμένα,ειπώθηκαν κοροιδευτικά σχόλια για την κατάσταση,όπως:''Μην πέσει κάποιος άπλυτος νεκρός,κατευθείαν σε βγάζουν χρυσαυγίτη'',καθώς και διάφορα ακόμα,τα οποία δεν κατάφερα να ακούσω καλά,λόγω της απόστασης,που προσπάθησα να διατηρήσω από το σημείο της συζήτησης. Ο τύπος αυτός,έχει σγουρό μαλλί,μακρύ στο πίσω μέρος του κεφαλιού και καράφλα.Είναι μεγάλης ηλικίας και κουτσαίνει ελαφρά από το ένα πόδι.Στο περίπτερο μπορεί να δει κανείς να κάθεται μια χοντρή ξανθιά σκυλού,αλλά σίγουρα θα δείτε και τον ίδιο στο πόστο του.

μα πόσο μαλάκες μπορεί να είναι και στις δύο μπάντες... πόσο μαλάκες
έλα ντε!
στη σέντρα ο περιπτεράς με τις ίδιες ρουφιάνικες τακτικές που οι ίδιοι άνθρωποι κατηγορούν!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.731
Πόντοι
1.306

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Μην το παρεις κατακαρδα αλλα η αποψη σου ειναι τελειως βλακωδης  :grin: Καταρχας που τα κρυβεις τοση ωρα τα δημοκρατικα αντανακλαστικά; Τοση ωρα δεν τα εχουμε δει :rolleyes:
είπαμε για τον δικό σου "κόσμο" και οπτική είναι βλακώδης!
αλλά μην το πάρεις προσωπικά....για τον δικό μου είναι τα δικά σου αντανακλαστικά βλακώδη μια και δεν διακρίνεις τη φατσούλα δίπλα στο "δημοκρατικά" ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ο άλλος όμως γούσταρε ως άλλος Νέρωνας, πωρωμένος απ την ένταση της πορείας που συμμετείχε ένοιωθε ότι "τιμώρησε" τους απεργοσπάστες!

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αντιληφθείς κι εσύ και οι σύντροφοί σου ότι η εξέλιξη του χρόνιου τσαμπουκά και αίματος είναι η ανάπτυξη αντίθετων αντανακλαστικών!
Δράση-αντίδραση!
άντε να το μαζέψετε τώρα

Δράση-αντίδραση!
άντε να το μαζέψετε τώρα
Ποιος αλλος νερωνας και ποια συντροφια μου; Ολος ο κοσμος συντροφοι μου ειναι  :grin:
Και με τα συντροφια μου δεν εχω κανενα τσαμπουκα ουτε κανενα ζορι. Τα υπολοιπα  να το συμμαζεψουμε να τα πεις στον δενδια και στον κασιδιαρη που χτυπιεται μπας και ξεμπλεξει. Ο λαος θα πειναει και αυριο

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
ο ασφαλίτης της γειτονιάς σας σας ευχεται χρόνια πολλά...
έλα ντε! (δις)
ποιος έχασε τον ρουφιάνο από μέσα του και τον βρήκαν οι του ιντι.......

προς τους φίλους αριστερούς που συμμετέχουν στη σημερινή κουβέντα (και το έχω ξαναπει ότι τους θεωρώ τον "αφρό" του φόρουμ σε σχέση με άλλα καλόπαιδα-ΟΥΓΚ-φασίστες να πεθάνετε)

έχετε να σχολιάσετε κάτι για το ασφαλίτικο ιντι ή οι "κόσμοι" μας διαφέρουν και πάλι???

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ποιος αλλος νερωνας και ποια συντροφια μου; Ολος ο κοσμος συντροφοι μου ειναι  :grin:
Και με τα συντροφια μου δεν εχω κανενα τσαμπουκα ουτε κανενα ζορι. Τα υπολοιπα  να το συμμαζεψουμε να τα πεις στον δενδια και στον κασιδιαρη που χτυπιεται μπας και ξεμπλεξει. Ο λαος θα πειναει και αυριο
γεια σου ρε "συντρόφισσα"!!!
χαίρομαι που βρίσκεις την πραγματική αιτία του δενδοπροβλήματος και κατάλαβες τους λόγους που τα κανάλια ασχολούνται νυχθημερόν με τον παπάρα ανόητο μαχαιροβγάλτη......

ρε καλά το είπα ότι σήμερα μπήκε μόνο αφρός!

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Καλά, νταξ.

Τι θα πει ο Μιχαλολιάκος.

Είναι ικανός να μας πει ότι η ΧΑ δεν έχει καν μέλη. Διότι έχει δει ποτέ κανένας επίσημα κανένα όνομα μέλους ή στελέχους πλην βουλευτών;

Εδώ μιλάμε για ένα κόμμα που ούτε καν κεντρική επιτροπή ή πολιτικό γραφείο δεν έχει. Τα ονόματα των προέδρων των Τοπικών Οργανώσεων θα ξέρουμε;

Ο Μιχαλοβλάκας είναι ικανός να βγει και να πει ότι δεν υπάρχει κανένα μέλος. Όλοι αυτοί που βλέπουμε μπορεί να είναι συμπαθούντες, φίλοι, ακόμη και να φόρεσαν και ένα μπλουζάκι έτσι για το χαβαλέ.

Και οι Τοπικές Οργανώσεις; Έλα μωρέ, λέσχες συζητήσεων είναι. Και αυτοί που μοιράζουν τρόφιμα, κάποια στιγμή μαζεύονται οικειθελώς και αυθορμήτως σε ένα σημείο και τα μοιράζουν.....

Ο Μιχαλοβλάκας είναι δυνατόν να βγει και να μας πει ότι ούτε καν οι βουλευτές δεν είναι Χρυσή Αυγή. Μπορεί να είναι και συνεργαζόμενοι.

Χρυσή Αυγή είναι αυτός και πάλι παίζεται......

Άλλωστε η Χρυσή Αυγή ιδέα είναι.....
ωπα εσένα πρασινοσκώληκα δε σε είδα!
σόρι αλλά δε σε κατατάσσω στον σημερινό αφρό! :grin: :2funny:

αλλά...πες μας δηλ.....τι θα ήθελες να πει ο αρχηγός του κόμματος που μετά από μια δολοφονία όλα τα τσοντοκάναλα λένε "δολοφόνοι η συμμορία της χα" και ο Δένδιας πάει εσπευσμένα (μη μου πεις ότι συμφωνείς με την βιαστική του κίνηση....) στον εισαγγελέα για να βγάλει ένα κόμμα της βουλής εκτός νόμου?
ειλικρινά....τι θα ήθελες να πει?

Υ.Γ. θα μου εξηγήσεις επιτέλους κάποια στιγμή αυτή την περί εσκορτ βρισιά που μου λες συνεχώς?? >:(
το δικαιούμαι φαντάζομαι......

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
γεια σου ρε "συντρόφισσα"!!!
χαίρομαι που βρίσκεις την πραγματική αιτία του δενδοπροβλήματος και κατάλαβες τους λόγους που τα κανάλια ασχολούνται νυχθημερόν με τον παπάρα ανόητο μαχαιροβγάλτη......

ρε καλά το είπα ότι σήμερα μπήκε μόνο αφρός!

Αν βεβαια ο δενδιας με αφορμη το γεγονός τσακισει και τον φασισμό των χρυσαυγιτων δεν θα μου ταράξει τα δημοκρατικά μου αντανακλαστικα. εσένα; :grin:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.915
Πόντοι
366
Τζέϊμς, κούνα λίγο την κεφάλα σου να δούμε αν κάνει ντίγκι - ντάγκα.

Άλλη δουλειά δεν έχουμε από το να ασχολούμαστε με κάποιον που πιθανόν να άκουσε κάποιον που πιθανόν να ήταν και περιπτεράς.

Ούτε καν για την πλατεία Βαρνάβα δεν είμαστε σίγουροι.

(Η οποία πλατεία και η περιοχή έχει πάρει τα πάνω της τώρα τελευταία. )

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
έλα ντε!
στη σέντρα ο περιπτεράς με τις ίδιες ρουφιάνικες τακτικές που οι ίδιοι άνθρωποι κατηγορούν!

Γκουντέριαν, να σε ρωτήσω κάτι αν επιτρέπεις;
Είσαι όντως χρυσαυγίτης ή είσαι απλά αντι-αριστερός, αντικομουνιστής κλπ.
Δημοκρατία έχουμε, τίποτα από τα δύο δεν είναι κακό.
Απλά δε σε κόβω για χρυσαυγίτη, ειδικά σε σημεία όπου επικαλείσαι την διαφθορά και τις ακρότητες της αριστεράς, που εξέθρεψαν το φαινόμενο της χρυσής αυγής.
Δηλαδή, έρχεσαι κοντά σε απόψεις Φαήλου Κρανιδιώτη, Χρύσανθου Λαζαρίδη, Κασσιμάτη και λοιπών, οι οποίοι βέβαια δεν είναι χρυσαυγίτες.

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Αν βεβαια ο δενδιας με αφορμη το γεγονός τσακισει και τον φασισμό των χρυσαυγιτων δεν θα μου ταράξει τα δημοκρατικά μου αντανακλαστικα. εσένα; :grin:
αν έχει δίκιο όχι
αν δεν έχει όμως δεν θα στα ταράξει?
σου φτάνει απλά μια αφορμή για να ξεφορτωθείς απλά τους ιδεολογικούς σου αντιπάλους?
δεν νομίζεις ότι θα γυρίσει μπούμερανγκ?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.915
Πόντοι
366
ωπα εσένα πρασινοσκώληκα δε σε είδα!
σόρι αλλά δε σε κατατάσσω στον σημερινό αφρό! :grin: :2funny:

αλλά...πες μας δηλ.....τι θα ήθελες να πει ο αρχηγός του κόμματος που μετά από μια δολοφονία όλα τα τσοντοκάναλα λένε "δολοφόνοι η συμμορία της χα" και ο Δένδιας πάει εσπευσμένα (μη μου πεις ότι συμφωνείς με την βιαστική του κίνηση....) στον εισαγγελέα για να βγάλει ένα κόμμα της βουλής εκτός νόμου?
ειλικρινά....τι θα ήθελες να πει?

Υ.Γ. θα μου εξηγήσεις επιτέλους κάποια στιγμή αυτή την περί εσκορτ βρισιά που μου λες συνεχώς?? >:(
το δικαιούμαι φαντάζομαι......

Εγώ όχι στον αφρό αλλά ούτε καν στα κατακάθια, στα βορβορώδη ιζήματα δεν σε κατατάσσω.

Ε αφού ο Μιχαλοβλάκας δικαιολογείται να πει ότι βλακεία θέλει για να "αμυνθεί" το ίδιο δικαιολογείται και ο Τσίπρας.

Ο οποίος λέει συνεχώς ότι οι μπαχαλάκηδες δεν έχουν καμία σχέση με τον Σύριζα. Είδες εσύ δηλαδή καμία κομματική ταυτότητα;

Ο Δένδιας κάνει πολύ καλή δουλειά στο συγκεκριμένο θέμα. Έχει την αμέριστη υποστήριξη μου.

Υ.Γ. Όπως έψαξες το σάϊτ για να δεις τι είμαι (αφού υποτίθεται ότι είσαι καινούργιος) άντε να ψάξεις να δεις και ποιά είναι η εσκορτίτσα. Και ποιός σου λέει ότι στο bou.com αυτό είναι βρισιά;
Χαϊδευτικό είναι βρε κουτό.

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Γκουντέριαν, να σε ρωτήσω κάτι αν επιτρέπεις;
Είσαι όντως χρυσαυγίτης ή είσαι απλά αντι-αριστερός, αντικομουνιστής κλπ.
Δημοκρατία έχουμε, τίποτα από τα δύο δεν είναι κακό.
Απλά δε σε κόβω για χρυσαυγίτη, ειδικά σε σημεία όπου επικαλείσαι την διαφθορά και τις ακρότητες της αριστεράς, που εξέθρεψαν το φαινόμενο της χρυσής αυγής.
Δηλαδή, έρχεσαι κοντά σε απόψεις Φαήλου Κρανιδιώτη, Χρύσανθου Λαζαρίδη, Κασσιμάτη και λοιπών, οι οποίοι βέβαια δεν είναι χρυσαυγίτες.
δε νομίζω να παίζει ρόλο τι είμαι και τι δεν είμαι
όπως βλέπεις δεν παίζω το ρόλο του μπαχαλάκια που με συνθήματα και τσιτάτα προκαλώ την άλλη πλευρά (εκτός από κάποια ποστ βέβαια που με προκαλούν από μόνα τους...πχ κουρτινάιτις που επί σελίδες ολόκληρες πόσταρε εμφυλικές ανακοινώσεις...όταν βλέπω τέτοιους αγκυλωμένους ανεγκέφαλους, τότε ναι θα χουλιγκανίσω κι εγώ)

Να στο πω αλλιώς....λειτουργώ όπως η κοινωνία...με αντανακλαστικά....αφού η αριστερά μονοπωλεί το χουλιγκανισμό τις τελευταίες δεκαετίες και απ την άλλη κλαψομουνιάζει για ένα φόνο, ε θα γύρω την πλάστιγγα κι εγώ για ισορροπία!
σε κάλυψα πιστεύω ε??? :grin: :grin: :grin:

Υ.Γ.Ο Φαήλος ναι μ αρέσει! ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
αν έχει δίκιο όχι
αν δεν έχει όμως δεν θα στα ταράξει?
σου φτάνει απλά μια αφορμή για να ξεφορτωθείς απλά τους ιδεολογικούς σου αντιπάλους?
δεν νομίζεις ότι θα γυρίσει μπούμερανγκ?

δεν ειναι ιδεολογικοι μου αντιπαλοι. Ειναι αντιπαλοι ολοκληρης της κοινωνιας.  Ειναι ο εμετος του ανθρωπινου ειδους. Ειναι ο θανατος. Θεωρητικά ακομα και οι χρυσαυγιτες αρνουνται τον ιδιο τους τον εαυτο και κρυβονται πισω απο μασκες για να επιβληθουν με βια. Ισως το εμετος ειναι λίγο για χαρακτηρισμο.

Υ.Γ και ναι μπορει ο δενδιας να το χρησιμοποιησει κατα το δοκουν για να κρατηθει στην εξουσια αφου ρωτηξες  :)

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ όχι στον αφρό αλλά ούτε καν στα κατακάθια, στα βορβορώδη ιζήματα δεν σε κατατάσσω.

Ε αφού ο Μιχαλοβλάκας δικαιολογείται να πει ότι βλακεία θέλει για να "αμυνθεί" το ίδιο δικαιολογείται και ο Τσίπρας.

Ο οποίος λέει συνεχώς ότι οι μπαχαλάκηδες δεν έχουν καμία σχέση με τον Σύριζα. Είδες εσύ δηλαδή καμία κομματική ταυτότητα;

Ο Δένδιας κάνει πολύ καλή δουλειά στο συγκεκριμένο θέμα. Έχει την αμέριστη υποστήριξη μου.

Υ.Γ. Όπως έψαξες το σάϊτ για να δεις τι είμαι (αφού υποτίθεται ότι είσαι καινούργιος) άντε να ψάξεις να δεις και ποιά είναι η εσκορτίτσα. Και ποιός σου λέει ότι στο bou.com αυτό είναι βρισιά;
Χαϊδευτικό είναι βρε κουτό.
πρασινοσκώληκα στο έχω ξαναπεί!
είσαι αγενής, ανάγωγος και υπερόπτης!
και μόνο το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα είσαι οπαδός των πράσινων τρωκτικών του 3% για μένα σε βγάζει στη σέντρα!
Όσον αφορά τον Τσίπρα και τη χα, είπαμε...αντανακλαστικά είναι αυτά!
δεν μπορείς να χύνεις ποταμούς αίματος και να το παίζεις τρελίτσα......κάποιος αντίπαλος θα κάνει το ίδιο κάποια στιγμή!
μαζεύτε το τώρα!

Υ.Γ. συνεχίζεις δηλ να θεωρείς ότι είμαι κλώνος κάποιου.
δικαίωμά σου!
σου είπα ότι δεν είμαι αλλά έχεις το δικαίωμα να λες ότι θες κι εγώ το δικαίωμα να σε γράφω όπου θέλω! :grin:
Υ.Γ.εσύ αλήθεια τίνος κλώνος είσαι αφού είναι τόσο της μόδας? ή εσύ είσαι...ντεμοντε?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom