Έχετε μπλέξει τα μπούτια σας με την δημοκρατία...Στην δημοκρατία ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει,αρκεί να μην καταπατά την ελευθερία του άλλου.Όσοι οι φασίστες,οι κομμουνιστες,οι αναρχικοί,οι δημοκράτες,οι σοσιαλιστές κ.ο.κ. λένε ότι λένε,δεν κάνουν κάτι παράνομο και δεν μπορούν να διωχθούν ποινικά,γιατί απλούστατα εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους.Και εδώ συναγωνιστές βρίσκεται η πεμπτουσία και το μεγαλείο της δημοκρατίας,που της επιτάσσει να δέχεται του πάντες,ακόμα και τους εχθρούς της.Όμως όταν ξεπερνάμε τα όρια που μας έχουν θέσει και διώκουμε,προπυλακίζουμε,ξυλοκοπούμε ή και δολοφονούμε κάποιον επειδή δεν πιστεύει αυτά που πιστεύουμε εμείς,τότε αλλάζει το πράγμα που θα πρέπει όχι να "ληφθούν μέτρα",αλλά να εφαρμοστούν επιτέλους οι νόμοι που ήδη υπάρχουν.Δεν με νοιάζει που ο φασίστας είναι φασίστας και ο κομμουνιστής κομμουνιστής κ.ο.κ..Αυτό πιστεύουν και αυτό ακολουθούν,όπως όλοι μας άλλωστε έχουμε τις απόψεις μας.Με τσαντίζει,όμως,το γεγονός ότι κάποιος πάει να μου επιβληθεί δια της βιάς και του τρόμου,γιατί έχει μαζέψει γύρω του ένα μάτσο ανεγκέφαλους μπράβους και εν γένει ανθρώπους της νύχτας ή και παρηκμασμένους,λουμπεν και αχρείους ανθρώπους που έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον διάβολο για ένα κομμάτι ψωμί και ακολουθούν τυφλά εντολές,σαν να είναι ρομπότ.Το γεγονός ότι έχουν φασιστικά ή κομμουνιστικά ή αναρχικά σύμβολα και περιφέρονται με αυτά στους δρόμους δεν πρέπει να μας ενοχλεί,γιατί είναι δικαίωμά τους και φανερώνει την ταυτότητά τους.Όπως και εγώ είμαι χριστιανός και φοράω σταυρό,αυτός είναι κομμουνιστής και έχει σφυροδρέπανο και ο φασίστας στην σβάστικα.Αλλά δεν μπορείς να εξευτελίζεις τον αρχαιοελληνικό μαίανδρο,κατεξοχήν ελληνικό σύμβολο και να μου λές ότι είσαι πατριώτης,την στιγμή που είσαι ένα εξάμβλωμα του ναζισμού και την εποχή που άνθρωποι,ανεξαρτήτως πολιτικής αντίληψης,έδιναν τις ζωές τους για την Ελλάδα απέναντι στον φασισμό-ναζισμό(παρόμοια άποψη έχω και περί σφυροδράπανου και κομμουνιστών,αλλά είναι άλλη συζήτηση αυτή),εσύ φόραγες κουκούλες και πρόδιδες τον τόπο σου.Αυτό είναι ιεροσυλία και πραγματικά αυτοί που πέθαναν για την Ελλάδα θα γυρνάνε σαν κοκορέτσι στους τάφους τους με αυτά που λένε περί πατρίδας οι διάφοροι "εθνικιστές".Αυτό που εύχομαι είναι μια μέρα εσείς οι διάφοροι αδαείς υποστηρικτές τους να μην έχετε κάποιον δικό σας άνθρωπο με την κατάληξη του Παύλου Φύσσα και χρειαστεί να ανοίξετε τα μάτια σας με αυτόν τον τρόπο,γιατί αυτοί δεν χαμπαριάζουν.Είναι απλά πιόνια,όπως όλοι οι κομματικοί στρατοί άλλωστε,οι οποίοι πλέον έχουν πόρους,πολλούς ανθρώπους,όπλα και την κρατική ανοχή,για να μην συμπεριλάβω και τον τρόμο που έχουν σπείρει στην ευρεία μάζα.